Jag kan allt

Alla inlägg den 25 februari 2014

Av Isabella - 25 februari 2014 16:56

 . . . . . min älskling fyller 42 år. Tiden bara springer iväg och själv tycker man att den står stilla. Tänka sig att vi träffades när han var 24 år. Nu har han hunnit bli 42 år och han är lika jävla sexig fortfarande i mina ögon.

Hipp hipp hurra hurra hurrrrrraaaaaaa min Micke på din dag !

idag på mitt jobba prata vi tjejor/kvinnor om våra  "FRI KORT"   

För er som inte vet vad det är så är frikort alls :

Om man är i ett förhållande och får tillstånd från sin partner att vara med 1 kvinna/man bara en gång. Bara ett ända ligg   

Intressant ämne men ganska känsligt och förrvirrande för vissa. Jag har lite delade känslor om jag verkligenskulle vilaj veta vilket frikort min gubbe skulle vilja ha. Kanske för att man i typ hela litvet inte har haft det bästa självförtrondet.

Rädslan man har är ju att ens partner ska ha ett frikort som är tvärrt i ot en själv. Typ smal, blond och helt jävla perfekt.  

Min förhoppning är att hans frikort är en gammal, tjock tant med en stor vårta på kinden. 

Själv närman väljer frikort så väljer man ju den sexigaste man vet.

Typ mitt fri kort som är denna man

 

En mycket stilig och JÄVLIGT sexig kille. Men bara för att han är mitt "frikort" så skulle jag aldrig byta ut min kille mot denna bomb. För troligen skulle man inte få ha denna gubbe ifred.

Min karl måste jag faktisk ge en stor klapp i ryggen. Han har ju som alla andra dragit på sig en lite mage under några år. Och nu efter nyåret så bestämade han sig för att bli av med den. Och han har inte ätit en ända godis,chip,kaka ect sedan nyår.

Gått varje dag och bara ätit en portion. Och hör och häpnad så har han gått ner 6 kg på en månad oh nu ska han snart väga sig igen. lir super spännande för det syns verkligen på han. Han håller på att förvandlas till en "hotti papa" och nu är det bäst jag ocå hänger på.

Det slog mig faktiskt idag att snart har jag inte rökt på 2 månader och det har gått super bra. Idag ska jag erkänna tt jag var sugen. Solen lyser det är varm och jag känner hur sönt det skulle vara att sitta på balkongen och röka och känna solen värma.    

Sedan slår det mig:

-Varför kan jag inte sitta på balkongen och sola? Utan cigge ?

Ska prova detta i år och jag ska verkligen fortsätta att vasra motståndar till den där återfalls cigge.

Nu vänner ska jag hoppa i duschen och invänta lite främ,mande.

Vi hörs i morgon med nya upp tåg.  



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards