Jag kan allt

Alla inlägg den 28 februari 2014

Av Isabella - 28 februari 2014 13:02

Jopp igår komme lönningen . Snabbt drog man iväg några tusenlappar till gubbens konto, sen idag ska jag väl dela ut lite till gimmans konto, betala en räkning och invänta att dom skadra lånet. Det gäller att skynda sig att handla innan alla pengar är borta   

Idag har jag cyklar till stan för att hämta min ny inköpta biknin som jag glömde på jobbet igår. Tydligen vart det super poppis bland mina manliga kollegor. Så poppis att dom kanske går och köper sig egna bikinis idag.   

målet med dagen cykling var att slinka in på det nyöppnade LIDL här i Skellefteå.

Jag som är en mycket ordentlig kvinna,som vill stödja våra egna bönder till 100% är ju lite imot denna affär och att dom har mycket konstiga saker. Men jag är ju oxå en jävla snåljop som vill hadla tråkisaker BILLIGT så jag har mer kvar till dom roliga sakerna.

Men efter jag hämtat min bikini styrde min ben mig mot Lidl. vä inne där så förvandlades jag till en viktigpetter och sur kärring. Dom hade giviet vis dukat upp ett bord med lite bjudsaker. Tex var det ost och frukter. En mycket gullig tjej stod där och sa vänligt.

-Kom gärna fram och smaka på våran egen ost och frukt.

Sål som man är går jag fram och leker att jag är lite motståndare av att smaka gratis mat. Tveksamt sträcker jag fram handen och säger lite "viktippetert" ja ha vart är den gjord??

tjejen ler mot mig och säger vänligt SVERIGE !

ÄGD sur tant Bella. . . . . . .  ja jag tackade och gick snoppet vidare.

Varför frågade jag denna dumma jävla fråga? Tur hon fick bich slappa mig i ansiktet.   

Ska verkligen sluta med detta betende. Jag tror kanske jag pickar dom på näsan , men så är det ju inte. Dom som såt i butikerna har ju bara ett jobb. . . . ett jobb som dom ska utföra. Troligen tycker dom att man är löjlig och konstig.

Men iallafall så insåg jag att jag oxå hade många rätt i mitt tycke. Mycke utlänskt, konstiga saker, men mycke roliga saker oxå. så jag ska väl säga att jag handlade för ca 300 kr där. Men inte mat!

Jag inhandlade ett par träningsbyxor, hörlurar, lakan av satin, och en lite påsre lökringar.

inte alls tokigt. troligen kommer man att handla lite sker där fram över oxå.

Men kött och mjölk producter kommer jag att alltid hadla av våra egna bönder här i västerbotten!

Nu mina vänner ska jag ta och göra mig klar för att fara och handla mer på Coop. Det är så att ikväll ska mina föräldrar komma och fika och äta med oss. Så broder och jag ska ställa till med lite kalas här hemma. Så nu får ni ha det så himmla bra tills vi ses igen.   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards