Jag kan allt

Alla inlägg den 3 februari 2014

Av Isabella - 3 februari 2014 10:54

Jag vill så gärna att denna dag skakänns lyxig.

Jag är hemma, surfar i mellanåt, har tagit täcke och kuddde till min soffan. dricker colazero i mängder   

Låter ju som en super bra dag eller hur ?

Det ända som är fan i detta är att ajg har magsjuka "de" rövbajsandet på besök.ännde ingenting (förutom att jag var lite trött) Började hos en tantoch delade middag.....

Å herre gud....  Plötsligt vrider det om ORDENTLIGT i magen och jag kännart att om jag inte kommer mig på en toa inom någon minut så kommer det inte att bli roligt.

Jag skyndar att tacka för mig typ och springer ut låser dörren. In på närmaste toa som låg tack och lov mitt i mot i korridoren och släpper av bomben. Känner samidigt att jag år skit illa och jag kallsvettas ???

Gör klart och tar några djupa andetag och tänker at detta var bara tillfälligt.

In till nästa vårdtagar, känner direkt att fannnnn det vrider om IGEN   

Skyndar tillbaka på toan.  Ringer min kollega och säger att jag måste HEM ! Så så var det. Jag sov hela kvällen från 18 till nu på morgen, då det var dax för toa igen och igen. Har ont i magen, så fort jag tar dricka eller nått mår jag illa och vill bara lägga mig.

Men det är ju så för alla som får magsjuka. Så nu ligger jag hemma i soffan med datorn i knäet.   

Kan ju berätta för er att i helgen har jag och Micke varit på "galej"    Vi hade nämligen två biljertter till Jesus Christ Superstar. Våran första Rock opera kan man väl säga. Visst var det bramen jag vart himmelens besviken på ljudet. Det var så jävla högtoch skärande att det gjorde ont i öronen. Nu låter jag som en gammel tant , men det var verkligen jävligt högt   

Efter pjäsen så hade vi bokat bort på los Pepes. Voj voj voj ......vad ska man säga.

Jag ycker verkligen synd om dom som jobbade denna kväll. Det var KAOS kan man säga. Resturangen var full och ingen mat komme nästan ut !!

Vet inte om dom bara har en kock eller vad felet var, men folk lämnade borden, folk vart otoliga och JAAA stackart servitriserna sprang bena av sig och gjorde inge annat än beom ursäkt.

först fick vi vänta kanske 30 min på förrätten, efter det fick vi vänta typ 1timm och 15 min på varmrätt. Jag hade beställ oxfile medium. In komme det en oxfile rå    Den var typ just så pass kastad på grillen. Det stora plusset med detta var att såsen till den var JÄVLIGT god. Till efterrätt hade jag beställt (som det stog i menyn) en aprikos sockerlager med grädde och jordgubbs dressing    in kommer en skål med en burk ananasring i, en mini klick sprutgrädde,toppat med två små jordgubbar. Anannasen liggeroxå i sitt egna spad, så det bli så där vattnigt . En stor besvikelse.  Men jag hade verkligen inte hjärta att klaga. visst man ska det men jag lovar att personalen fattade redan att många var missnöjda.

Så vi åkte hem lite besvikna , myste ner oss i soffan, gjorde barnförbjudna saker och sedan somnade vi.

Nu ska jag lappa mer i soffan och bara fixa och laga min mage tills i morgon.

Hej hej på er alla glada.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards