Jag kan allt

Alla inlägg den 12 februari 2014

Av Isabella - 12 februari 2014 09:34

Satt i min lugnan ror och sysslade med papper fram för tv igår. Och så plötsligt säger reporten att "abort modståndet" har tagit fart igen här i Sverige. På inslaget  ser man då ett demonstrearade tåg med 70% kvinnor över 65+ som demonstrerar om att abort borde förbjudas?   

Det har tydligen startas ett nytt parti i södra Sveriga, som heter något med "kristen . . . . . . ." och dom tyckte denna fråga var JÄvLIGT viktig?

Tydligen tyckte dom oxå att även en våldtäckt eller insest fall inte var nog för att få göra en abort??

Allså jag kokar över   

För det första så är det våran förbannade rätt som kvinna att få bestämmna över vad som händer med våra kroppar. Vill dom här människorna gå bakåt i tiden till att vi kvinnor ska lyd allt manen säger ??? Hur jävla slut är man då? Visst ska inte abort användas som ett previntivmedel och missbrukas, men så himmelens stor procent är det väl inte som gör det? Om dom då för bövel kunnde lägga deras energi på att inte vi kvinnor ska bli våldtagna och utsatta för sexbrott istället.

Kristendom och religion överhuvet taget är ju till för att kontrollera människor och få dom att lyda. Så har det alltid vart och kommer alltid att vara. Sedan när folket inte ville lyda och ville tänka själv blev dom bestraffade med döden (förr i tiden) här i sverige. Fortfarande ute i världen krigar länder med varandra för att man tycker olika och man dyrkar olika gudar.

Vad finns det för mening med att tillbe något som inte finns? Varför kriga över något som inte finns?

Sedan är det ju så att när en religion inte passar så kommer man på en ny, med nya inriktningar. Dom som man ska se upp till missbrukar sin position och våldförsig på oskyldiga barn. Hur många skandaler har inte avslöjats om hur högt uppsatta präster knullar unga pojkar? Hur många gånger som helst. Eller sjuka sekter som intalar människor att utvecklas är en synd?? VA ?? Vad är grejen med det?

 

Men tillbaka till dom här kvinnorna som tycker att vi andra inte ska för göra abort vill jag bara säga. Vill nu sänka erat lilla liv till männen helt och hållet så gör det, men låt vi andra som vill bestämma själva över våra kroppar få göra det.

Jorden är redan överbefolkad och vi människor gräver oss närmare och närmare döden. Jordens tillgångar som ska räcka ett år, räcker nu i 5 månader, sedan lever vi på lånde och konstgjorda produkter. Folk bli fattigar och fattigar, jorden håller sakta på att dö. Vill vi överhuvudtaget att våra barnbarns barn ska få leva så borde vi lägga mer energi på att tänka mijövänligt. Hur vi använder morderjords tillgångar. Jag säger inte att man ska sluta all lyx , men det finns typ så mycket större saker vi människor beöver fundera över. Svällt, klimat äldrevårde, skolorna osv.

Inte om man ska för göra abort eller inte!

 


Av Isabella - 12 februari 2014 09:01

Igår mina vänner vart jag tvärr leds denna väntan på mina sista nagel grejor. Har mailat dom förr och ifrågasatt varför man tar betalt för en snabb frakt när dom absolut inte kan ¨hålla det. På fredag är det en månadsen dom tog i mot mina pengar och då var det utlovat att dom skulle skicka grejorna på 3-5 dagar. Det tog 10 dagar?    Nu igår iallafall så skrev jag ett irriterande och lite argt brev igen till dom och var ganska tydlig med att dom inte ligger på någon pluss lista. Jag frågassatte igen om vart FAN mina saker var och varför jag har betalat för en frakt som dom inte kan hålle eller lova pgr av det långa avståndet.

Först fick jag ett svar som var som en bortförklaring, i stil med att det har varit kinwsiskt nyår och ingen har jobbat??? VA? i en månad??Satan i gatan vad dom firar kineserna    Skrev då till svar att det skiter jag i, och att nyåret kommer varje år så då borde dom sätta ut det på deras hemsida att under denna period kan man inte få "snabbfrakt" utan att dom är lediga och fulla hela bunten!

Och att det minsta dom kan göra är att jag får tillbaka mina pengar för frakten!   

Till svar fick jag nu det här idag:


Kära kund,
Tack för att du kontaktade oss!
Ditt paket skickades den 26/1, men eftersom att det innehöll Nail Art Primer Base Coat Pen UV Gel (5 ml) kunde vi tyvärr inte skicka det med Expressfrakt på grund av internationella luftfartsrestriktioner, utan var tvungna att skicka det med vanlig post. Detta innebär att paketet beräknas komma fram mellan 10-20 arbetsdagar efter att det skickats. Vi beklagar att du inte informerats om detta tidigare, vi har ännu inte hunnit lägga upp information om den på vår hemsida, men detta kommer att ske snarast.
Vi är hemskt ledsna för situationen som har uppstått, och jag vill kompensera dig genom att återbetala din fraktkostnad. Går det bra?
Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha ytterligare frågor!

Med vänliga hälsningar, LightInTheBox Kundservice


BRA DÄR kina affären. Tycker verkligen man inte kan ta betalt för saker man inte kan hålla. Och är det så att man beställer saker som inte går att skicka på det ett sätt, så måste man ju för fan säga det då. Sätt ett märke på dom varaor som inte går att skicka med flyg? Så då vet kunderna det och är bredda på det.

Men nu har jag lagt ner tillräckligt mycke dålig energi på detta och hopas på att detta paket kommer snart   !

Idag har jag oxå tagit itu med ÅRSRÄKNINGEN för mitt förvaltarskap till Roffe. Satt igår typ tre timmar och gjorde i ordning allt och kollade upp vilka papper som fattades. Så idag har jag ringt runt och samlat in dom papper som fattas. Så förhoppningsvis kommer dom innan veckan är slut så jag får lämmna in allt till min sexiga revisor!

Nu ska jag fila på mitt nästa inlägg så ha det till dess!




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards