Jag kan allt

Alla inlägg under augusti 2015

Av Isabella - 17 augusti 2015 10:26

Nu är det gjort och vad det känns bra. Har inte ens märkt att jag gjorde det . . . . .  

 

Till och md så fick jag en hylla över !!!! galet roligt . . . . .

 

Detta ska jag kasta åt pip svängen.

Nu blir det kanske att putsa saker för lite målning. . . .eller ..... ska jag leta recept på havrekakor. . . . .har inte bestäm än men snart får ni veta.



Av Isabella - 17 augusti 2015 08:44

Alla dessa ord är något vi alla känner någon gång hoppas jag. Väldigt bra känslor att vet hur dom är för då vet man vad motsatsen till dom är. Men när dom är i kroppen samtidigt så är det JOBBIGT!

Nu överdriver jag kanke lite lite, men man sitter lite fast.

RÄDSLA:

 

Rädsla  är något jag upp lever nu förtiden för att jag har ju som vanligt funderingar i canser svängen. (JA JAG VET)    

Men jag har lite ont i höger sida under revbenen och det har även gått ut mot ryggen eller kan det vara lungorna??

Självklart har jag INGEN aning om vad det är eller om det änns är något. Men tankar snurrar och jag är RÄDD för att söka hjälp. Och jag är ännu mer rädd för att dom inte ska ta mig på allvar och inte göra en ordentlig undersökning.

Om jag nu ska ringa och boka tid, vad ska jag säga ??

-Hej jag heter Isabella och tror jag har cancer !   

- ÖHHHH ja ha nu har vi en hyppokndriker igen ?? Blir så jävla less dessa männsikor. . . . .   vi tar in henne  låssas ta henne på allvar och låssas ta ett blod prov. . . . . .

Så går tankar typ. . . . . . . .

LATHET :

 

Så känner jag just nu och typ hela tiden. Hade ju skrivit en lista på vad jag skulle göra under min semester.

JAg tror det var 4 -5 punkter och jag har BARA lyckast bocka av en!! JAG ids inte ta tag i saker nu förtiden ??? VARFÖR?????

OMOTIVATION:

 

Vart har min motivation tagit vägen ?? För så kunnde jag hitta saker att lura min hjärna med. En typ av motivation, men nu känner jag bara HALLÅÅÅÅÅ motivation ??

Jag är omitiverad på typ allt. Träningen skulle verkligen ha kommit igång, men hur gör jag. . . . .allt känns så jävla tungt och kroppen känns som ett kassaskåp.

Sommaren har varit bra, jag har verkligen njutit av ledighet, vilat och sovt ut. Men festandet har varit på topp och jag skyller på att kroppen orkar inte med festandet lika bra nuförtiden ? ? ?

Men nu har jag min sista vecka och jag SKA ta denna vecka som en vändnings vecka. Vanlig mat in på bordet, SLUT PÅ CHIPS OCH GODIS MITT I VECKAN   , och motion MÅSTE in i min vardag ORDENTLIGT !!!!

Ja ni vet ju allt detta redan när detta är ett tydligt mönster i mitt liv . . . . . .

Idag SKA JAG renska min garderob ! Efter detta inlägg ska jag gå och dra ut alla kläder på golver och ta plagg för plagg. ALLA kläder jag INTE änvand på 1 månad kommer att åka i soporna kan jag lova.   

Jag ska LOVA ER nu att jag tar ett kort på mina garderob och sedan återkommer jag till er mina sanings vittnen !

Vilken bra ide    Jag kanske måste lova er och ha bevismatrial. . . . . .hahaha där har jag grejen.. . . . . . ..

Japp nu läsare blir det garderob ständning och sedan återkommer jag med bevis !






Av Isabella - 16 augusti 2015 12:25

God dag på er alla läsare.

Söndag och jag känner mig gladare än vanligt. Kanske efter att ha fått vara på en otroligt rolig fest hos Jörgen oh Emelie igår.

Vi  hade jätte trevligt och vädret går ju inte att snacka om.   

Vi grillade, gjorde lekar (självklart killarna mot tjejorna och VI TJEJOR VANN STORT) och spelade spel. Allt var som lagomt. Så idag vaknade man kl 8.00 pigg och glad.

Igår föddes en idé eller önskan i mitt huvud.

Jag har ju skrivit att jag MÅSTE köpa en ny dator. Och egentligen vill jag inte köpa någon superdyr grej, MEN . . . . .

nu är det så att jag skulle vilja ha en MACBOOK AIR   

Ja jag vet dom är dyra. Men så många bra fördelar det finns med dom. Tex detta med att man inte behöver viruspogram. Den håller inte på och ska uppdatera sig som en vanlig dator och jaaaaaaa. ... . . . .

Så nu tänkte jag att om man vill skänka ett bidrag till mig så jag kan fortsätta blogga  och köpa mig en sådan så swicha mig på mitt nummer.    

 

Nu ska jag berätta kort men intensivt något för er som jag har valt att inte ta här så himmla ingågnde, för att det är andra inblandade. Men så här ligger det till att jag kommer nu inom snart framtid att bo själv med dotter. Jag och Micke har valt att dela på oss MEN inte göra slut. Vi kommer att vara särbo. Vi har haft ett långt förhållande med varandra och vi behöver pasua och kanske se "oss" med andra ögon.

Detta har inte varit ett lätt val att ta, för när man har levet med någon i 20 år så är det en stor VANA oxå. Bara att man har någon i sin närhet. Men nu ska vi prova vara särbo och jag hoppas vi kan hitta tillbaka till det vi har tappat.

Jag kommer allså bli av med killhjälpen och behöver lära mig gör vissa saker själv. Och jag ser det som utmaningar med spänning, det ger en både självförtronde och självkänska . Där av oxå en macbook skulle vara minst krånlig för mig som inte har några data kundskaper.

Idag är sista dagen Micke  har semester och den spenderar han ut med sin andra älskarina "blipp blipp" maksinen och Joel. Dom for ut kl 8.00 imorse och jag hoppas han kommer hem till middag. Tänkte jag ska skäma bort han och Rebbe kväll med något gott. Själv lapar jag sol en vecka till och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR det!    

Jag ska njuta idag av mat,chips och godis och nu sista veckan får jag ta som en avvänjings vecka. Så jag kan komma tillbaka till mina fikagalna kollogor och försöka säga NEJ till kakor,och sådant. Nu blir det frukt och Zero på rasterna.

Jag har ju lite press på mig nu är Gran Canaria väntar på mig.

Nu ska jag ta och goggla fram något gott till middag och fara och fixa.

Ta nu och sköt om er alla till nästa gång.





Av Isabella - 14 augusti 2015 07:19

   

God morgon 

Just nu har jag övat på att stiga upp tidigt. Tidigar i hela mitt liv har jag typ alltid vaknat 6-7 och inte kunnát somna om. Men nu under denna semester så har min sömn varit perfekt. Jag har vaknat MEN har lyckat somna om igen och vaknat efter 9 😴

men nunjust idag har jag tvingast uppmför tvättkorgen har skrikit lite försiktigt på mig.  Bra att små öva lite.

idag är det redag och jag har endel mindre roliga saker att genomföra. 

Jag ska på begrevning. Nu är det ingen anhörig direkt men en av mina vårdtagare har somnat och han var verkligen min lilla gubbe. Stötte på anhörig att han och dom välkommande mig gärna till begravningen. Så idag kommer jag att fara och säga hejdå till min lilla bebis 😥

börjar ha smått lite panik över en anna grej oxå. Har provat starta om min dator flera gånger i går och idag.

den jäveln startar och kommer till skrivbordet, MEN det går inte göra nått😡

den tar liksom inte komandon från mig ???? 

Och idag slog det mig att jahbhar ju fulla datorm med bilder 😢 en massa bilder från Chile sistboch tyå från t

våntidigare år! 

Måste försöka gulla med Micke om han kan hjälpa mig att få igen bilderna iallfall 😩

Kickade runt igår om lite datorer och jag hittade en knall rosa, men vet inte om jag vill ha den 😳 nu är jag riktigt tjejig känner jag. . . . . . Hahahahahah jag kollar inte vad dennhar för egenskaper utan vad den har för utsende 😬

nu till något mycket roligare. Efter mycke tänkande fram och tillbaka, många sena gogglande kvällar, många svordomar och många viljor så har jag, Stina och Saran ÄNTLIGEN lyckats boka en solsemster till Gran Cananria i februari.  😱

här kommer jag att lika och lapa sol,öl och drinkar i en vecka i februari. 



   


   


Detta sätter ju kanske en viss press på mig som männska. ☺️ Visserligen en roligt press och sporre. Nu har jag bara  en vecka kvar av min semester och när den är slut måste det tunga arteleriet in och piska min rumpa. Gymet måste införas och  godiset och chipsen måste försvinna ur mitt liv. 

För typ två veckr snart började de klia på mina ben. Och under veckan har dettamblivitnmer och mer och det kliar rent någon så kopiöst veder jävligt mycke. Jag har ju för många år sedan haft problem utslag och klåda. Och då ledde det till att jag var tvungen att sola på lassa och äta mediciner och smörja mig flera gånger per dag ...... 

Det klira så mycket att jag kliar tills det blöder och mer där till. Så nu i veckan skyndade jag mig ringa läkaren ochbhar nu fått salvor utskrivna så jag smörjer och smörjer, men satan vad det kliade inatt. Igår började det klia i anskiktet och bara för att jag gnuggade lite försiktigt så sval några prickar upp och kliade satan. Fattar inte vad som händer ? 

Men jag ska klippa ner naglar smörja och OM det behös så måste jahbta Atarax som tydligen ska stilla klådan nattetid. 

Men slm piller hatare jahbär så är det min sista utväg. 

nu mina vänner ska jag ta mig till min härliga tvättstuga och sedan börja rotar runt i garderoben för att hitta en passande kläder till begravningen. 

Ha en bra dag nu så hörs vi en anna dag 






Av Isabella - 13 augusti 2015 21:16

  

God afton på er rövar! 

Onsdag kväll och jag har hunnit få många erfarenheter idag. Tex. Har jag gjort manns göra ( om det nu finns något som heter så) som att byta däck på min cykel! 

Har även insett att jag MÅSTE köpa en ny dator, och jag har för första gången gått och handlat och burit hem matkassarna och fått ont i händerna. 

Lärorika insikter kan ajg tycka. 

För min semester så lyckades jag ju pumpa däcket så det sprängdes och först idag tog jag tag i detta, och bara för att jag tvingast cykla runt på Mickes cykel som har sadeln i himmelen och varje gång jag har tvingast cykla på dennhar jag utsatt min vulva för övergrepp. Så idag tog jag tjuren vid hornen och byte både slang och däck. 

Hurra för mig och har varit så glad över att kunna cykla igen så,jag var tvungen fara ut och cykla ikväll.

Igår gav min dator upp 😡 

Förr har man bara behövt startat om ca 3-4 gånger men igår gjorde man det typ 8 gånger och inget hände. Så jag har kommit under fund nu med att jag måste börja googla och köpa mig en ny. 

Så bloggandet kommer inte att bli så himmla hett nu på ett tag ,för det är inte ultimat att blogga från plattan. 

Efter som jag inte hade någon cykel tidigare idag så bestämde vi oss för att gå och handla. Tanken var ett bara handla lite och lätta saker men det råkade slikna ner jucie 2L, 2L mjölk , och en hel del andra saker.

av detta lärde jag mig att . . . . .näää jag tar nog cykeln i framtiden. 

Alla erfarenheter är inte jämt roliga , men det är väl just det vi lär oss av och man kan ju alltid välja vad man vill göra av dom. Antingen sura och tycka synd om sig själv eller tänka att jag fixar detta oxå även om det tar tid eller med lite blod svett och tårar. 

Nu mina kära läsare ska jag googla runt och se om jag hittar någon skit bra och billig dator så jag kan prata med er i framtiden. 

Kram på er och tänk på att vi har det jävligt bra här i Sverige ! 

Av Isabella - 10 augusti 2015 22:26

Hello mina läsare !

Måndag och jag går in på min trejde vecka på min semester    Känns helt najs ska ni veta. Vädret verkar vända till det bättre. Sommaren snackis har varit VÄDRET, hur jävla dåligt det har varit hur kallt det har varit osv. Men när man har tittar på Instagram under sommare tycker jag endå att alla verka ha haft en ganska bra sommar. Alla saker folk ha gjort och alla fester folka ha varit på . Jag är då nöjd och tänker fortsätta vara  det.

Idag har jag ägnat mig åt matlagning, städning och lite pyssel.

Jag har gjort allt i min takt och ingen stress. Filosoferat och lyssnat på olika "poddar" från min telefon.

Man lär sig mycket saker av  att lyssna på P3 domkumentärer.

Tex att Usama Binladens släkt hade USA som sitt favorit land förr. Jag skulle vilja göra lite reklam till er som inte har upptäckt det än. Prova för det finns MÅNGA spännande dokumentärer att lyssna till.   

Ikväll har jag haft mys främmande. Mina fina kollegor Mari, Donna och Eva har vait här. Snälla som dom är fick jag blommor och en ask jordgubbar.

Dom är ju så kloka och har ju läst mitt ständiga flännande över min vikt, så jordgubbar vart valet istället för en choklad ask.

Det kallar jag ett SUPERT val och trogna läsare   

 

Till middag bjöd jag på thai buffe.  Jag hade gjort vårrullar, en stark köttgryta som kallas Lamo och en kyckling rätt.

   

Allt är mycket enkelt att göra och gott.

Mina gull gäster vart mycket nöjda. Till efterrätt så gjorde jag en blåbärs paj med ett knäcktäcke och kokade en hemma gjord vaniljsås.  

Recepten på vaniljsåsen Mari och Eva finns här på bloggen under menyn såser och täcket jag hade på blåbären finns under efterrätter. Det är den knäcktäcke med äpplen. Så bara att bak på nu vänner.

Just nu sitter jag här och fundera på OM min dotter ska trottsa mig ikväll eller om hon kommer att komma hem när jag har sagt?

Hon skulle visst ut och grilla och tyckte att hon skulle få vara ut hur länge hon ville. Men det tyckte inte hennes mamma!

Visserligen är hon halvstor, men nääää så jag tycker att tolv är min gräns.

Men om hon inte behagar att komma hem den tiden så måste jag ut och leta. Men problemet är jag vet inte vart jag ska leta, jag har ingen bil och måste då cykla på Mickes cykel (för jag har punka) som har sadeln uppe i luften och jag när med nöd och näppe ner till tramporna. Om vi säger så här så min mus gillar inte när jag lånar den cykeln   

Just nu i denna sekund har jag fått kontakt med dottern och hon är på G hem.

Mamma hjärtat blir så glad   

Så nu mina vänner ska jag luta mig tillbaka och njuta resten av kvällen.

Kram på er och tack alla inblandade som var här före en trevlig kväll.


Av Isabella - 9 augusti 2015 21:58

 God kväll min läsare ! Nu ska ni får höra hur mitt senaste dygn har varit    

I går kl 7 började jag snurra runt i sängen och picka på Micke. Bara för att uppmärksamma han att det var morgon och att vi hade sagt att vi skulle fara tidigt mot Amarnäs- Djupfors

Och så vart det eller vi komme oss väl kanske iväg kl 9.30 tiden.

4 timmar bilfärd ungefär och sedan började allt.

Mickes bror och familj har köpt en stuga/litet hus där upp i fjällen. Stefan kommer ner till vägen för att möta oss så vi ser vart vi ska vika in.

Vi parkerar och jag ser att luften är som myrornas krig.

Fast i detta fallet var det myggens och knortens krig jag komme till. Jag har ALDRIG sett så mycket mygg i hela mitt liv.

Det var sjukt sjukt mycket och att röka blev en ny upplevelse. Nu ville jag röka mycket och fort.

Mycket för att det vart lite mindre mygg runt mitt ansikte och fort för att dom åt upp mina ben,vader,musen,fotlederna, eller man kan väll säga allt annat än där röken for.

Men om man bortser från myggen så var det en mysigt ställe. På kvällen tog vi oss ner till älven och fiskade. Självklart fick jag ingen fisk OCH självklart fick Micke en på FJÄRDE kastet   

 

Glad och skrytsam på ett blygt sätt. Men jag glädjs med han om jag bara slipper äta fisk böveln.

Utsikten var grym och Lollo visade ett berg som dom kallade BRÖSTVÅRTAN!

   

 

Efter vi haft en lugn och vacker stund i det vilda och gröna begav vi oss tillbaka till stugan och myggen.

Redan när vi komme in så upptäcker vi att det är jävligt mycke mygg in oxå. Vi diskutrade igenom olika andledningar men ingen  verkade vara värda att kolla upp. Alkohlen kom fram och vi hade en SUPER trevlig kväll med spel och många skratt och några dåliga förlorare.

Toan var ett ny upplevelse oxå    En MULLTOA !

Så innan mitt första besök fick jag lite tips och instruktioner på hur man skulle göra. Allså för er som inte har sett en så har den två håll. Ett litet fram till och ett större bak till.

Kiss i det lilla och bajs i det stora. Problemet med det hela är att när man har en mus kan man riktigt bestämma jämt hur strållen ter sig och jag kan väll säga att det lykades inte rikigt bli rätt jämt. Men jag gjorde mitt bästa och jag han till och med att prov göra tvån.

 

Jag och Micke gjorde oxå ett allvarligt försök till en SELFIE . . . . ..jag suger verkligen RÖV på detta. Jag kommer ALDRIG och kunna lägga ut snygga bilder på mig själv . . . . .hahahahah

Jag försökte med två bilder.

 

Denna talar ju för sig själv. . . . . inte bra

 

Och denna skulle jag ta ihop med hunden Balto. Även denna ser inte riktigt rätt ut.

I morse när vi vaknade så ser vi att stugans väggar och tak är fyll med mygg som är så JÄVLA mätta och glada. Vi är dock mindre glada eller mätta. Vi ser ut som hundar med skabb.

Vi kliar och vevar runt med armarna. Vi tar åter upp diskutionen om att dom måste ta sig in någon stans. . . . . .

Stefan bestämmer sig för att göra upp en brasa i kaminen och inser att där inne finnar han ungefär ett hundra tal mygg som bara väntar på att få krypa ut och äta på oss.

Slutat gott och vi hittade vart dom där jävlarna kröp in.

Jag och Lollo åkte hem idag och Micke och Stefan stannar två dagar till.

Så i morgon ska jag ha några kollegor på middag här oc det kommer att bli SUPER SKOJ !!!

Nu mina vänner går jag och knyter mig för att vakna till en ny vecka.

Av Isabella - 6 augusti 2015 20:05

Näää nu är klockan 20.00 pip och jag är fortfarande ensammen. Så jag kör väl ett till inlägg här då efter som jag inte har någon att prata med.

Har tänkt på en grej nu så här i eftermiddag. Det här med nya vänner eller nya bekanta. När man har upp nåt min ålder så har man OFTAS en bekantskaps krets som man håller sig till. Det är ju väldig sällan man lixom hittar ny vänner, utan man nöter på dom man har.

Men ibland händer det att man träffar på någon man fattar tycke för. Nu menar jag inte TYCKE TYCKE som i att gilla/kåt eller kär utan nu menar jag mer på det kompisaktiga sättet.

Någon man finner rolig,trevlig och snäll.

Hur gör man då för att få kontakt, utan att man ska känna sig påtränage/desperat eller rent galen ??

Många säger att man kan ju adda på Facebook att det är det nya sättet att få kompisar. Men jag vet inte riktigt om det är rätt eller. . . . .

Ibland när man själv får en som vill adda en kan jag själv tänka . . . . .men varför det så desperat. . . .   

Men det kan ju vara så att jag är fördomsfull och kanske får skylla mig själv när jag tänker så. Det kanske är bara jag som tänker så eller. . . .

Nu har jag väldigt många fina bra vänner runt mig och är väldgit nöjd med dom.

Men just det där när man ska göra sig kompis med nya männsikor så är det så mycket mer kompliserat när man är vuxen än när man var barn.

Tänk om vi skulle börja införa att man skrev lappar igen ....typ HEJ vill du vara min kompis? skicka till baka och sätt kryss i rutan JA eller NEJ

Gud vad perfekt det skulle vara. Då vet man direkt och inte tjafs.

Kanske har våran nya data värld oxå gjort oss ofömögna till att ta vanliga kontakter med männsikor. Vi gömmer oss bakom datorn/telefonen och funder och funder.

Nä min läsare och tittar jag tycker vi slår ett slag för den gammla tekningen med lappar ! Jag börjar idag !




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards