Jag kan allt

Alla inlägg under augusti 2015

Av Isabella - 6 augusti 2015 17:04

Japp sitter nu och kollar in en dokumentär om feta i dagen samhälle.

Tydligen på 1950 talet så var det en "TABU" att motionera    Hahahah tänker er vilken härlig känsla att det är rent ut av tabu ???

Fan man kanske skulle ha levt på den tiden.

Iallafall så igår mina damer och herrar så tog jag mig en rask  prommis på 40 min, kommer hem och tänker att nu jäklar så tar jag och kör den här appen på 7 min träning.

För er som inte vet vad det är så kan jag berätta det det är en app man ska träna i endast 7 min. Man gör olika övningar tex. armhävningar,sittupps,utfall,benböj, plankan osv. En rad enkla men JÄVLIGT effektiva  övingar och allt detta tar ENDAST 7 min.

Man kör tre varv så det är ingen vila i mellan nästan. Jäkligt svettigt och bra enkla övningar för alla. Förra sommar var det pic of kaka för mig att göra dessa. Det var mer som en dansa (jag var i topp trim) och det var roligt. Men nu igår var det en PLÅGA.   

Efter första varvet var jag helt jäkla slut och tänkte. . . . . .

. . . . .. men gud förbannat så jävla kass man kan ha blivit på ett år !!!!

Jag var så jävla slut att jag orkade inte stretcha heller. Vilket då resulterar i att idag har jag en träningvärk från hell. . . . 

Men även denna gång så kan jag väl förmodligen ta mig tillbaka till den dansande lättheten om jag bara vill.

Till råga på allt detta så är man lite smyg bakis.

Smyg bakis pluss träningsvärk gör att det känns lite som jag har sprungit in i en mur och varje gång jag ska ta mig upp ur soffan får jag som stöd rulla mig runt och ner på golvet. . . .

Igår kväll tog jag om min vän Stina oss en lite pubrunda. Trevligt med många skratt. Det är alltid roligt när man är med Stina. Vi har så jäkla samma humor och gillar bajs båda två.

I slutet av kvällen komme oxå Bassen (Mickes bror) det var ju ännu roligare då han är rätt rolig och lättsam. Det slutade med att vi stängde Bishop Arms och begav oss ut på ett SUPER viktigt uppdrag.

Rädda kottarna till vilket pris som helst   Stina hade sett en kotte i stan tidigare på kvällen och tänkte att den måste vi RÄDDA. Så typ 3 timmar senare skulle vi då leta upp kotten.

Ni vet ju själva hur det gick. . . . .

Men vi gjorde vårat bästa och taxi chaffören fattade nog aldrig varför vi sprang runt med en låda??

Men tack för kvällen mina vänner.

Nu ska jag klättra mig ur soffan, ta mig en rök och invänta att kanske Micke kommer hem.

Ha nu en bra kväll för det ska jag.




Av Isabella - 3 augusti 2015 09:17

Min första vecka har gått på min semester och solen har inte riktigt infunnit sig. Men det har inte gjort något för jag har kunnat göra det jag viljat en då.

fär några inlägg sedan så gjorde jag upp en lista på vad jag skulle ha gjort under min semester och nu känns det som jag skulle behöva börja pricka av den.

Idag har jag nog fullt på min lista.

Promenad, fara förbi Molly, grilla, köpa penslar och slippapper. Har tänkt att jag ska kanske orka slipa av sakerna jag ska måla idag och så kan jag börja måla i morogn.

Min garderob är en katastrof så mellan målar varven i morgon SKA jag rens och KASTA bort allt jag inte använt på 2 månader   

Jag trode närjag gick på semester att jag skulle längta ihjäl mig efter mitt jobb och kollegor och inte kunna låtabli att fara förbi,men jag har saker jag måste göra och jag känner att det går ganska bra en då. Men visserligen saknar man vissa personer, men med dagens tekniker kan man ju prata med dom endå. .. .så fantastiskt bra va. . ...  

Nu ska jag lus läsa Fitbit manuall och ställa in den och sedan ska jag sveta en flaska vattten och sedan ska jag ut och gå och sedan ska jag fara till Molly och sedan ska grilla och sedan ska jag putsa saker och sedan ska jag vara hungrig och sedan ska jag sova.

Min dag är bokad.

Ha en bra dag allihop för det ska jag.


Av Isabella - 3 augusti 2015 08:58

Ja ha då har man insett fakta igen då. Min vikt är åter igen vid min bristningsgräns.   Jag har återigen stoppat huvudet i sanden och matat i mig alldeles för mycke dåliga grejor och varit alldels för stilla. Jag har åter igen tänkt ungeför i flera månader att. . . . .nu måsste jag skärpa mig, men återigen hittar olika bortförklaringar för att skjuta på detta.

Senaste månaden har jag bara kännt mig klumpig lat och helt osensuell.

Även om jag vet att min andra halva här hemma inte kanske bryr sig så jätte mycket så är MIN känsla lika viktig.

Att känna sig som en flodhäst som rullar runt och finner det välldig jobbigt att prestera när man upptäcker att magen och ryggen gungar i vissa ställningar är inte roligt.    

Men vem ska man skylla på ???? Jo bara jag , det är bara jag som orsakat detta problem.

Varje gång jag når denna pungt så tänkaer man ju VARFÖR slutade jag motionera sist när man var poå topp?? Hur kunde jag vara så JÄVLA dum.

Men jag anntar att detta begär efter chips och godis är lika starkt som igg, eller alkohol för dom som missbrukar det.

Nu vet jag vad jag har att vänta mig. Ont ont ont i kroppen, hunger och förmodligen dåligt humör.

Men helldre det i en månads tid och komma tillbaka.

Detta är troligen inte sista gången jag gör så här, men jag hoppas på det VARJE gång jag insett faktan.

Egentligen finns det inget att knällla om och det finns verkligen inga ursäkter längre så nu mina vänner har jag laddat upp min FITBIT och ska göra nya inställningar och sätta igång.

Börjar denna vecka med promenader och inget chips,godis eller fika.  FRUKT FRUKT FRUKT är vad som ska passera min magen,mina tarmar och sedan min toalett.   

Så nu kära vänner har jag börjat snurra hjulet igen och jag hoppas jag inte tjatar ihjäl er om detta, men detta är mitt liv och detta är tyvärr jag i ett nötskal.

Let go lets go lets go out på en prommenad . . . . . .

Klara färdiga gå . . . . . .!   




Av Isabella - 1 augusti 2015 13:28

. . . . . . .eller ska man säga "fjoll träsk" ? Nä det ordet tyckerjag inte passar alls att benämna Stockholm med. Jag tycker att vi ska vara stolta över våran fina huvudstad.

Resan börjades på, på natten mot Tisdag. Vi satte oss och brummade ner till Stockholm. Tanken var egentligen en sväng förbi Uppsala men det var lite ändrade planer i sista sekund. Så vi var framme ganska lagom till kl 10.30 vid vårat otroligt HÖGA hotell.

   

Vi hade bokat hotell övernattning på det nya hotellet som sitter ihop med Frinds Arena. Jätte fint och jätte dyrt. Men när man inte är ute i tid så får man betala. Men jag klagar absolut inte. Rumet var lyxit och sängarna var bekväma och vi låg på 22.andra våningen så utsikten var ju ass bra.

     

Micke är ju lite som en blodhund. Han liksom snyffar upp saker och denna gång sniffade han upp att hotellet hade en mjukglass maskin OCH popcorn maskin som stog till alla gästers förfogan   

VAAAA hur jävla lyxigt var inte det????

   

Tur som vi nästan alltid har så var vårat rum ledig så vi kunde dirket checka in och vi la oss faktiskt och sov en timme.

 

Sedan bar det av mot stan. Vi har haft tre bra dagar med många kulturella inslag. Vi har även åkt en amfibi buss med två otroligt roliga killar som guidade oss genom Stockholm alla se värdigheter och som avslutade med en tur i gärdet.

       

Vi han oxåmed att besöka Naturhistoriska muset. Träffade på en massa roliga djur. Lärde mig om männsikans utveckling och jag kan väll säga så här. Att dom som tror att vi blev skapade av gud ???? bör tänka om och fara till naturhistorika och kolla in människans avdelning.

Till oh med Rebbe tyckte att det var roligt att gå där i några timmar.

       

Den sista bilden här på killen med snorren var faktiskt rolig. Detta var på avdelingen hur mänikan fungerar med känsel,hörel, syn osv. Denna gubbe visar vart våran känsel är som störst.   

Vi han oxå med en dag att göra ett besök i Rikshuset eller Regeringen. Vi tog oss en guidad tur. Jag som egentligen har noll koll på vad politik är råkade tyka detta var rätt intressant. Så nu har jag sett vart våra politiker fiser runt på dagarn och veta lite mer hur olika saker går till.

   

Detta är den gammla rikstadskammaren. Den använnds fortfarande till vissa saker.  

 

Detta är rumet politikarna samlar varje vecka och diskuterar ny motioner,lagar eller förslag. Sedan ska det typ diskuterar med 20 andra grupper oh godkännas och formulleras . . . . .ja inte konstigt att det inte blir någgot gjort . . . .

 

Detta rum var tidigare ett rum som man använde och jobade i , men nu använd detta till om någon vill ha lite fest, eller om någon fyller år. En lyx lokal alllså.

Upp för denna trappa komma ALLA politiker den dagen regerings året börjar. Eller man kan oxå säga när deras semester är slut.

   

Till sist fick vi gå in i nya riksdag kammaren. Innan man fick ens gå in i själva rikdags huset var man tvungen att precis som på flyget ta av jackor, lösa föremål och rönka väskor. . . .

Vi hade en vakt med oss hela tiden som var som en skugga efter oss och föste i hop floken när vi blev lite för spridda

över lokalerna.

SPÄNNANDE !!!

 

Under alla tre dagar har vi ätit gott, druckit cola och käkat chips. . . Så nu blir det att föröka tombajsasig i två veckor typ.

Sista dagen hade vi turen att det var uppehåll på eftermiddagen så vi avslutde semestern med Gröna lund. Jag som verkligen inte gillar att åka saker satt snällt på olika bänkar och väntade på att se när Rebbe och Micke åkte.

   

Semesern har varut mycket bra,förutom några minde tabbar.

Typ att jag köpte byxor billigt och i den storlek jag BRUKA ha men inte har nu tydligen. Så jag våldade i mig själv i byxorna en dag och gick runt en hel dag och hande ont i magen. Sedan köpte jag ett förstor linne för att det var BILLIGT och snyggt. Men det går ju alltid att banta och sedan går det ju sy in linnet lite. Så det var ju inga problem egentligen.

Veckan BÄSTA köp var faktid detta. . . . .

 


CURRY KETCHUP  

Så jävla gott. till ganska mycket går det att använda. Så idag ska jag fara och köpa nuggets och dippa dom i denna gudoliga sås.

           

Stockholm har levererat igen och pengar har brännts. Men vad gör det när man har semester . . .. .  

Igåt komme vi hem och jag hann knapp slå ner röven i soffan när min vän Jenny ringa och frågade om jag inte skulle komma förbi och ta några drinkar. Oh så vart det. Jätte trevligt och roligt.

Så idag är huvudet lite tungt, men man har bara sig själv att skylla.

Nu vänner ska jag ta min moppis och fara och handla mat, snacks och dricka.

Pöss på er !




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards