Jag kan allt

Alla inlägg den 1 september 2015

Av Isabella - 1 september 2015 13:58

Herre gud mina vänner   

Just nu idetta läga ska jag berätta för er att NU är jag

ISABELLA LINDGREN SKULDFRI   

Dom har nu dragit bort mitt lån och jag är en fri männsika. . . . .så jävla härlig känsla ska ni vet.

Hädan efter kommer jag att bara köpa saker NÄR JAG HAR RÅD !!

Sedan vart det över mer pengar än jag trodde så nu har jag ungefär 8000:- att handla saker för som jag behöver.

Och det satte jag igång med på direkten. Vem fan gillar inte att shoppa? Och det bästa är att jag shoppar från datorn. Bara fylla i det man vill ha och sedan skickas sakerna till mig.

Så nu mina vänner har jag beställt en ny fin hård madrass på 160x200, ett fint vitt överkast, 4 st nya fina fasta kuddar och 4 fina vita överdrag på kuddarna !

Allt i vitt så den 15 sep kommer mina saker och jag ska äntligen få börja utforma mitt sovrum till det vita rummet !   

Jag njuter av att shoppa så in i baljan att jag nästan blir rädd för mig själv. Just nu känner jag bara att jag vill shoppa mer och mer.... men nu får det vara bra för idag.

Ikväll ska jag fira min skuldfri het med något gott och glutta på Aik om ska ta sig an något lag.

Ha en fortsatt trevlig dag nu så hörs vi en anna dag   

Av Isabella - 1 september 2015 07:58

 God morogn på er.

Idag känns det som det är kaos i mitt hem och min kropp.

Målarna har lagt en lapp i min brevlåda att under veckan ska dom måla hos oss och ber oss snällt att blocka bort allt som finns på balkonen och loftgången   

Detta inebär då att jag har lägenheten full med saker som tex solstolar,bord,grill, Mickes blipp blipp saker och en massa annt tjafs. Allt ser röröig ut och till råga på detta så står det ju kartonger som Micke ska ha med sig när han flyttar. . .


KAOS KAOS KAOS !

Jag kan och orkar inte städa heller när det ser ut så här. Jag har två mål i livet just nu. Håller tummarna på att dom målar hus helvetet fort som bara den så jag får ut alla ute saker, sedan att vi får flytten klar till Micke så jag kan börja stöka till som jag behöver.

När dom två saker infinnit sig så ska jag  kanske ta en semester dag eller en ledig helg till att rensa och STOR skrubba upp lägenheten.

Jag köpte en ny dator i söndags. Men som allt annat så orkar jag inte sätta igång den nu så den står bara här och glänser.

 

En ny pärm som min eknomi ska vara i finns oxh nu i mina ägor och så här bra ser den ut . . . . .   

 

Och efter läkarböesöket har man fått en blå arm . . . .

 

Det positiva i detta helt vanlig liv är att jag har hittat ett par skorpor som jag verkligen har saknat. När jag var lite gick jag hos en dagmamma som bakade egna skorpor. Jag kommer ihåg att dom var så jäkla goda och man njöt när man fick komma på morgon och man fick en skorpa och ett glas mjölkchoklad. Det var mys och lyx.

 

Dom här komer att hädan efter finns i mitt skafferi.

Igår tog jag mig i kragen och gick med tunga steg till gymmet. Jag ska inte säga att det var skönt eller roligt, men jag gjorde det och jag ska idag ta mig en rask prommis runt a-torp med lite spring inslag.

Idag kommer jag även att lunch med en fantastiskt trevlig Linda.

Igår ringde min älskade Sara till mig (min kompis som har flyttat till södra Sverige och hon ska med utlandet). Lite filurig som hon är så små pratade vi och hon interjuvade migom vad jag skulle göra i helgen. Så säger hon helt plötsligt att jag kunnde få umgås med henne om jag ville   

-VAAA kommer du hit ??????

-Jaaaa det gör jag .........

Vilken roligt överraskning det blev. Så himma roligt. Så på lördag blir det mat och lite spelande här hemma och mys med finaste Sara.

Jag längtar.

Nu närman sitter här och tycker allt känns jobbigt och man läser igenom vad man skriver så inser jag att det händer ju fantastiska roliga saker i mitt liv. Så varför gnäller man då över gym och stök i hemmet ??? Man är en regel rätt jävla gnällspik tydligen !

Nu ska jag sluta upp med det och gå ut till min älskade (NOT) tvättstuga och sedan städa det som går och fara mot stan.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards