Jag kan allt

Alla inlägg den 6 september 2015

Av Isabella - 6 september 2015 18:41

God afton min läsare!

Söndagkväll och jag har en del att berätta för er.

Fredag slö köpte vi pizza för att vi hade en del att stå i inför lördagen. Vi flyttade nämligen nästan dom sisa sakerna till Micke och föreredde för lördagen då han hade fixat slät och vi skulle ta vå möbler och lite kartonger till Innasjön. Han är tvungen att magasinera en dela saker tills han förhoppnings vis får en egen lägenhet.

Lördag klev jag upp kl 7.00 och dolade på i min ensamhet. Sedan efter en stund komme Micke upp och då bar det iväg och hämta släp.

Sedan hemma igen så började detta förbannade bärandet. Allt gick väldigt smidigt och vi hade hunnit fixa hans saker till 11. Då var vi åter i stan och då var det min byrå som skulle hämtas på Pingstkyrkans seconhand butik. Tung och otymplig bänk. Men det var ju bara att bita ihop och bära. . . . .   

Sedan hem börja städa och få i ordningg här hemma. sedan efter jag städat var det dags igen att bära mina två byrårer på plast. Den i hallen blev ju bra, men givetvis var sko hyllorna ivägen och jag blev tvungen att skruva ner dom.

Självklart var dom fastskruva med "torks skruvar"    Så sökande efter en torks mejsel börjades. Efter många svordomar och irrition så hittade jag en mejsel och fixde det. Nu är NÄSTAN alla min nya möbler på plats och nu fattas det bara lite målar färg på dom. Det kommer att bli snyggt tror jag.

Lördag kvällen spenderade jag med min underbara tjej kompisar Sara,Stin och Emelie. Vi åt middag och sedan blev det krogen. Allså jag skulle verkligen vilja lägga ut en video på Emelie när hon lär oss en sång. Hon sjunger "Alice" fast på bonska. . . .  Allså det var fan det bästa på hela kvällen. Hon är kung på den och ni som känner henne så ta och be hon sjuga den. För den är betydligt bättre och roligare än orginalet.

En jätte trevlig kväll med många dskutioner och skratt.

Att få ha kompisar som verkligen tycker om en och visar det måste vara det bästa som finns och jag kan säga att dom här tjejorna gör verkligen det och jag dom.

Idag då . . . har bakis känslan funnis typ i en  timme i morse, plus att jag träningsvärken från hell i mina armar!! I morse kunde jag inte försvara mig själv när Micke drog av mig täcket. Jag kunde fan inte räta ut mina armar     Sedan har jag pillat på här hemma idag.

Jag har städatbort efter igår, stöd sovit ofrivilligt, målat en sak vit, och lagat mat.

Så nu sitter jag och väntar på Micke som är ute och leker med sin leksak, men som jag tror längtar lite efter mig för han har skickat några gullig meddelande.

Men han kommer väl när han kommer.

Nu till mitt jävlande. . .

Jag måste ta bort en garderob i min hall för den har gått sönder invändigt och den är bara skrot. Så jag har funderat typ i 4 års tid hur jag ska fixa en ny hall och hur jag vill den ska se ut.

Och nu ÄNTLIGEN har jag hitta den perfekta lösningen på det.

   

Detta kommer att pryda min hall och det var inte alls dyra heller. MEN nu har jag försökt köpa dom i typ en timme !!!

Och jag kan fylla i allt vad jag heter och bor och vilken frakt jag väljer, MEN när jag ska gå vidare för att betala så går det inte ???? Har provar på både paddan och datorn och det går INTE !!!   

Så inpulsiv som jag ärså tänkar jag att

-Ja jävla skit då riger jag och beställer då. . . .

Men NÄÄÄÄ dom har inte öppet helger ?? VA ?? HALENS ???

Börja sätte in säljare på helgerna och kvällarn för böveln. När jag vill köpa så vill jag köpa NU ! Inte i morgon   

Så MÅSTE jag vänta tills i morgn på att få beställa dessa saker.

Nu mina läsre har jag beklagat mig om mina meningslös problem så nu ska jag ta och klunka i mig Zero och sedan ta mig en rök. Är kanske säker på att min remiss på rökaväjning kommer i vekan så bäst passa på att röka så länge man kan.

Kram på er så hörs vi en annan dag då jag har ett nytt lyx problem.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards