Jag kan allt

Alla inlägg den 15 september 2015

Av Isabella - 15 september 2015 20:10

Herre gud vad man blir tvär tömmd på energi när det går åt pipsvängen.

Idag på min lediga dag har jag jobbat. Jobbat som en sate hela dag med målning, tvättning (täcken och kuddar till och med), burit och ordnat plast för att kunna få in min nya fina madrass som skulle komma i kväll. Försökt ordna upp saker i denna kaos lägenhet som så småningen  ska förvandlas till ett lite ljusare och mysigar ställe.

Jag la ut mina madrasser till bortsänkes för att bli av med dom. Min kollega Helena ville ha dom och var så snäll och komme direkt och hämtade dom    Jag var så glad och jag hade tvättat mina täcken och mina nya sängkläder och såg framför mig hur jag skulle mysa ner mig i mina fina säng i kväll och bara andas in ny madrass,nya kuddar och nytt påslakan........

Samtalet kommer från frakt firman att dom kommer nu. Jag satter mig ute väl förberedd och röker av glädje. Hör hur killen kommer upp för trappen och jag sneglar mot han håll och får syn på att han bär en JÄTTE CIGGE ????   

Hej utbrister jag....

-NEJ NEJ NEJ det där är fel fel fel......

-Men har du inte beställt detta......??

-Nej nej jag ska ju ha en hård madrass ???!! En hår madrass med ram.....

-Ja men du måste ta imot denna iallfall och ringa detta nummer.

Ja så blev det och i denna stunden kände jag bara HELVETE !!!!!

Luften gick ur mig och jag blev riktigt förbannad på mig själv. In och börja surfa på datorn. Visst fan har jag beställt fel. Jag har beställt en madrass som man måste ha ribb bottnen till och det har jag ju inte i min säng. . . .  

Slänger mig på telefon och ringer Ikea och visst får jag lämna igen, men jag får inte pengarna förrän varan har kommit tillbaka till lagret. Dom skulle beställa en frakt tillbaka så frakt kille kommer troligen att komma tillbaka.

Men sedan när jag varit förbannad ett tag, och svurit åt att måsta sova i soffan i minst 10 dagar så tänkte jag efter lite.

Jag har ett hem, en fin skön soffa ....så varför gnäller jag. Jag behöver inte sova under bar himmel som många andra måste göra. Jag har det bra och det komemr inte gå någon nöd på mig.

Nu tänker jag ta och göra något bra av detta och försöka få sovrummet klart (allså måla och tapetsera där innan mina madrasser kommer. Mindre saker bara lättar att jobba.

Jag har en plan med min renovering. I helgen ska jag försöka få klart hallen. Så får jag börja med målningen i sovrumet och tapester veckan där på.

Arga snickar kommer aldrig att behöva komma till mig. Jag vill verkligen bli klar med mina åtangande.

Men det är klart att skulle han vilja komma och låssas vara arg på mig så är han väldigt välkommen.

Nu ska jag bara njuta av kvällen som är kvar och bära mitt täcke och kudd hit till soffan och vänja mig för soff häng 10 dagar fram.

Ha en trevlig kväll alla ute i verkliga livet.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards