Jag kan allt

Alla inlägg den 16 september 2015

Av Isabella - 16 september 2015 08:53

Sitter och tittar på nyhetsmorogn. Våran planet håller på att kolapsa och ingen bryr sig. Vi bryr oss inte för att vi inte ser det. Vi männsikor är förblindade av att "vi vill haaaa" !

 

Vi vill ha allt, vårat ha begär har stigit oss mot huvudet och vi skiter i hur våra barnbarns barn ska ha det. Kommer dom ens ha ha en jord att leva på?

Idag har dom rapoterat om att ca 50% av livet i haven har dött ut sedan 70 talet. Hälfen av allt djurrike har försvunnit.

Fiske bestånden är dåliga och koraller dör ut eftersom.......

 

Gör folk någpt åt detta? Nä för att det är ingeting vi kanske se. I dagen läga använder vi jordens resurcer som ska räcka ett år på ca 5-6 månader. Vi tar från nästa års resurcer 6 månader tidigare och hur tror vi det ska sluta i slutet?

Vi har blivit förmycket folk på jorden och det finns inte en möjlighet att detta kommer att gå hur länges som helst.

Dom rika blir rikare och dom fattiga blir fattigare.

just nu mattas vi med alla dessa bilder av alla flyktingar som flyr sina länder och vill komma in i europas olika länder.

Folk uppmanas hjälpa till och komentare om att VI MÅSTE hjälpa till allihopa.

Mycket sant och visst ska man hjälpa om man kan. Men min åskit är inte att vi hjäper på fel sätt. Först så måste ju hela eruopa hjälpa till och ta imot så många man kan klara av ekonomiskt. För man kan inte föra samman alla dessa mijoner männsikor till ett fåtal länder.

Sedan kan man ju inte ta in fler männsikor än vad man har råd med. För att tar man in fler än vad vi har kapacitet till så resulterar det i utanförskap och arbetslöshet.

Hur ser Sverige ut nu om man tittar efter? Har vi alla medborgare jobb??? Har vi alla medboragare bostäder???

NÄ det har vi inte. Vi kan inte änns ta hand om dom som redan finns här. Vi KAN inte ge alla ett ordentligt liv och jobb NU. Hur fan ska vi kunna försörja dessa som vi tar in då ? Hur ska vi kunna på bästa sättet ge dom ett betytdelsefult liv och göra dom till medborgare som bidrar till den stadskassa. Och detta gäller även våra efter svenska folk, som inte heller har jobba alla och inga bostäder.

I bland undrar jag om folk intne har haft matte i skolan. Inkomst in och utgifter ut och utgifterna får inte vara större än inkomsterna.

 

Men som det är idag här i sverige så funkar det inte rikgit. Sveriges stadsskuld växer och det är ingen vi bryr oss om för vi ser den inte. Men vi gnäller när skatter höjs och tycker både det ena och det andra, men pernarna ska ju in.

Sjävlkart finns det männsikor i världen som skulle kunna halvera sina löner och dela med sig till männsikor som inte har vatten för dagen. Hjälpen till männsikor bör sättas i en anna form och dom bör hjälpas i deras hemland. Nu vet även jag att detta är ju tyvärr försent och jag förstår att den hjälpen skulle ha varit för många många årsedan.

Idag möts man av åskiter om tiggarn. Att man nästan borde skämas för att man inte ger pengar. Men jag undrar jag. Måste man skämas? Nä jag tycker inte det, man hjälper om man vill och man ger ingenting om man inte vill.

Vad som kan förvåna mig är att man ser repotage om dessa männskor som flytt ett fattigt land och dom har en historia bakom sig. Men då kan jag under om man skulle ge pengar till en ner gången kanarkar eller alkolist som ber om det?

Varför inte det? Även han/hon är människa med förmodligen en historia i bakrunden och är det mindre synd om den människan bara för att han inte flytt från ett annat land? Vi har faktiskt männskor det är synd om även här i Sverige.

För att ta imot männsikor måste vissa saker offras och som det har sett ut i många år nu så offrar vi våra gammal. Dessa männsikor som byggt upp sverige, byggt upp industin. Som har jobbat hårt för att vi ska ha ett fungerande land och kunna bruka våran jord.

Vi offrar dom. Deras pensioner sänks och äldrevården är under all kretik.

Vi fördelar våra pengar fel. Man bör se om sitt eget hus i först hand och sedan  kan man hjälpa utomstånde för pengarna som blir kvar.

I dagen läge har vi många barn som lever i fattigt i sverig. Vi har mer uteliggar och folk mår sämre och sämre. Självmorden ökar bland undommar och vuxna.

Allt detta beror bara på en sak. ALLA SKIT STÖVLAR SOM SITTER OCH BESTÄMMER. Och allas jävla ha begär.

Om ca 100 år skulle det inte förvåna mig att folk flyr europa och ett tredje världskrig har startat.

Kina har dragit i väg sina autombomer och halva jorden kommer att utrotas.

Troligen är det den väg vi går på nu och vem skyller vi på?

Jo VI  männskligheten.

Det är allas fel. Vi männskor som utöver religon,vi männsikor som utöver makt ja allt typ av kontroll är negativ.

Att leva i fred är något vi snart kan glömma för även vi kommer att måsta fly.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards