Jag kan allt

Alla inlägg den 20 september 2015

Av Isabella - 20 september 2015 20:11

Hahahahah har just nu suttit och spelat Bingolotto med Micke    Försökte verkligen få med Rebbe att spela för jag ville hon skulle få uppleva "Leffe Loket Olsson" i verkligeheten. Men henns svar var när jag frågade om inte skulle spela med oss var. . . . .

-NÄÄÄ jag byr mig verkligen inte om en gammal gubb jävel.

Iallfall så vaar det ju Loket som skulle styra upp spelet ikväll och det var hysteriskt roligt. Han var helt gone fisching typ. Han hade inte koll på när det ringde eller när han svarade och fram förallt så hörde han inte vad dom sa dom som ringde in. Detta resulterde i att han pratade på om allt så ingen fattade ngåt. Han lät nästa lite oförskämd mot endel som ringde.

Han svor som en borstspindel och skrattade åt sina egna skämt.

 

Som vanligt så van man ju ingenting och man blir lika förbannad varje gång det plingar till BINGO i rutan, Varje gågn jag spelar svär jag och knövlar ihop lotten och säger att detta var sista gången jag spelade. Men jag vet innerst inne att nä så blir det inte.

Idag har jag motionerat röven av mig, satt upp min första våd, och jag längtar tills det är klart för jag tror det kommer att bli skit snyggt när det är klart. Jag ska nu sätta upp mål att jag ska ha hunnit detta till på söndag.

 

Just nu sitter jag och sippar på vatten som jag måste dricka och jag hoppas verkligen inte jag behöver gå upp och pissa i natt. Jag hatar och kliva upp på natten. Jag är livrädd att jag ska bli pigg så därför tvingar jag mig att blunda när jag kliver upp. Tur man har bott i denna lägenhet i 14 år , så jag vet precis vägen till toan. Jag blundar medans jag sitter på toan och ibland hittar jag inte toa papperet så då måste jag tvärr öppna ögat. Sedn skyndar jag mig halv vinglande till baka till sängen och låssas att jag aldrig varit uppe   

Nu har jag några timmar kvar av kvällen och den ska jag spendera i sängen framför tv och mata min djur i Hay Day.

Nu kommer jag sova själv och inte träffa min hunk föränn på torsdag typ så jag ska konsentrera mig på träning,tapetsering och framförallt min dotter.

Sov gott nu alla så siktar vi mot en ny vecka med nya utmaningar.


Av Isabella - 20 september 2015 10:05

Japp idag den 20 sep så går start skottet av min och Saras tävling att gå ner i vikt till den 20 feb.

5 Månader har vi på oss att nå det mål vi har satt för oss själva.


 

Jag startar på en vikt av 67 kg och mitt mål är nu 60kg .

7 kg på 5 månader ska väl inte vara omöjligt. Men jag vet av erfaranhet att 62 kg går fint men dom sista två kilona är jobbiga. Men just nu har jag intalat mig att jag måste nå dit för att slippa något obehagligt staff som man kan få om man inte når sitt mål.

Så igår åt jag mina sista chip , godis och min sista pizza på 5 månader. Men jag ska köra dessa ynka 5 månader och sedan skratt fettet i ansiktet.

Jag kommer att fokusera på träningen och inte maten. Inte väga och jaga kalorier. För det är inte maten som är mitt problem. Det är det jag stoppar i munen mellan målen.

Så min stategi blir att lära mig dricka vatten, ingent snacks och äta vanlig mat och motionera varje dag.

Kommer att lägga upp träning vecka för vecka. Kommer att försöka variera mig så jag inte ledsnar och gör samma sammma hela tiden.

Så idag har jg förberett kallt vatten från sodastremen med en toch av hallonsmak. Dagen motion blir en prommis broarna  runt och sedan tugga morötter när man blir sugen på något.

Let the race begin mina vänner. Antingen skrattar ni åt mig eller skratta med mig   


Av Isabella - 20 september 2015 09:34

God morgon läsare.

Nu har det varit några dagar när jag inte skrivit för att jag har ju haft en dela att göra. Renovering, flyttning och byggning kan man väl säga.

Hela veckan har varit rätt strulig på jobbet oh jag kan säga att man blir less ibland. Tror alla på jobbet känner av detta och vi försöker verkligen hjälpa och stötta varandra för att ta oss igenom olika problem som kommer ivägen.

Men allt löser sig och i mina branch så går det väldigt mycket upp och ner.

Iallfall så i veckan målade jag ju klart hallen och min tanke var att få tapeserat i helgen. Men i fredadgs så kände jag bara NEJ NEJ NEJ jag är helt jävla slut och ryggen håller på att ta död på mig så NEJ jag skiter i det i helgen.

Fredadgkväll hade jag turen att vi var bjudna till Malin och Fredrik (mammas sambos barn) på surströming. Jätte trevligt och jag njöt av varje tugga. Trevligt sällskap och god mat, vad mer kan man behöva. Sedan for vi hem och jag gick över till Micke för att se film.

Jag och Micke har verkligen börjat finna oss i att vara särbo och det känns som detta kommer bara att bli bättre. Att sova utan varandra är helt okej och det är ju jätte trevligt när man sover med varandra    Kärlekslivet får ju en lite knuff och man njuter av varje tillfälle.

Det känns nu som jag vill lägg allt jobbigt bakom mig och bra blicka framåt. Botten vart nådd och nu är VI på väg uppåt.

För det känns verkligen som vi försöker tillsammans. Och ska man lyckas så måste man ju göra det tillsammans.

Lördag morgon drog vi oss lite och sedan gick vi över till mig.

Micke packade ihop sitt datarum och flyttade över det och jag skruvade ihop min hallmöble. Sedan blev vi bjudna på pizza och hockey tittande hos Micke. Jag och Rebbe stod för godis och chips.

Nu söndag och jag har en del att stå i idag oxå   

Jag skulle verkligen behöva hjälp att fästa min halmöbel i väggen och jag skulle verkligen behöva börja tapeseringen. Så jag tror det bli tapetsering som står överst på listan. Så jag blir klar med hallen någon gång. Och snart kan jag ju börja använad min klädkammare   

Satan vad plats jag kommer att kunna frigöra i denna enormt stora lägenhet.

Jag börjar se ett ljus i tunneln   



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards