Jag kan allt

Alla inlägg den 22 september 2015

Av Isabella - 22 september 2015 07:57

Efter många år så har jag förra veckan gått och köpt mig ett regn ställ.

Tyvärr så låg det hemma i går kväll när jag var och jobbade. Just när jag skulle från ena vårdtagaren till en annan cyklande öppnades himmelen.

Svor en lite ramsa över min klumpighet att inte ha med mig det till jobbet. Så idag när jag kollade ut ser det ut som det kan börja regna och idag mina vänner ska jag vara förberedd   

Både byxor och jag ska med så snälla vädergudarna ta nu och se till att det regnar idag/kväll !

Jag vet inte om jag innbillar mig men dom senaste dagaran har jag jju börjat dricka vatten ! Och jag har ju haft ett problem med mina naglar som bara har skivat sig och varit lite mjuka. Men nu tycker jag dom känns lite starkar? Min mys Sara som kan detta om nagalar sa att man måste fukta kroppen och naglarna inifrån så drick vatten. . . . kan detta ha hjälp och kan jag snart börja fila och måla snygga naglar igen?   

Idag kommer även Ikea och hämtar min madrass som jag beställt fel och jag kommer att åter få pengarna för den och det blir man ju glad för. Det är räknings dax snart igen och det känns spännande. Nästan lite roligt att se vad somo blir kvar och hur mycket jag kan spara. Igår gick jag in på mitt konto och upptäcker att jag har kvar 1222kr på min konto    Herre gud det var väl år och dar sedan jag hade så mycket kvar när det var tre dagar till löning. Känner mig både duktig överaskad över mig själv.

I helgen blir det kalas för Stina och jag tror jag vet vad jag ska fixa till henne. Så jag ska försöka få mig på stan någon dag så jag kan inhandla presenten.

Nu ska jag packa mammas stor ryggsäck med träningskläder,regnkläder och vanliga kläder (undra om jag måste köpa en stor hockey trunk) och svepa kallvatten så jag kommer igång med att frysa. Och sedadn ta mig mot kommun gymet och sedan jobb resten av dagen.

En helt vanlig dag i mitt liv och i lilla staden Skellefteå i Norrland.



Av Isabella - 22 september 2015 07:45

Dagens utsikt:  Idag är det en gym dag och jag ska för ta mig igenom ett 30 mins kondistions pass, 30 min styrketräning.


Dagen känsla: Det värker i kroppen, träningsvärken kör sig påmind om att man måste kämpa. Idag är det tredje dagen av träning och det är med tunga med jag tar mig till gymet. Just tal nummer 3 verkar vara ett dåligt tal. När man slutar röka så är oftas tredge dagen den jobbigast och tydligen det 3 året i ett förhållande är jobbigt. . . .

Vad är det med detta tal 3 ?   

Jag tänker nu att jag kommer  inte att orka, men jag vet att det är min "latmask" som talar i mitt huvud. Men jag ska fara och jag ska ta i så svetten rinner.

Dag 3 här kommer jag och jag ska knocka dig stort !

Gårdagens  prestation: Jag nekade fika. En jätte stor mjuk chokladruta med smörkräm och choklad täcke    Jag sa NEJ tack men jag tar gärna ett äpple   (men innest inne skrek fettomasken NEJ NEJ NEJ ta kaka det är inte så farlig) . . . . . .jag vann över mitt begär !

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards