Jag kan allt

Alla inlägg den 7 september 2015

Av Isabella - 7 september 2015 19:09

 Hej  på er !

Vill börja tacka er mina läsare .  Jag har fått betydliget mer följare än vad jag kunde tänka mig. Förr låg det runt 30 per dag och nu är jag upp i ca 80 per dag .

Trevligt att det finns så många där ut som vill följa mitt helt vardagliga liv som inte alls är något specielt.    

Idag har jag gjort något jag tycker är väldigt jobbigt. Jag har sjukskrivit mig. . . . Redan i lördags ringde mina kollegor och frågade om jag inte kunde tänka mig att gå ut i söndag och jobba pga sjukdom. Men det var jag tvungen neka för jag hade då redan börjat festa och visste att kl 7 på söndag morgon skulle jag inte vara i form för att cykla runt och leka pigg glad.

Och det skär i hjärtat när man ser att dom har fått springa som kaniner hela helgen. Så jag lovade min kollega Eva att nu skulle hon få åka hem och vi skulle ta över idag. Men så vart det inte för mig. Min rygg är inte bra, så jag sjukskrev mig idag och i morgon    Förlåt mig Eva för att jag ljög.

Idag har jag därför pendlat mellan stå ställning och ligg ställning. Har även lagt varma saker på min rygg och ätit popcorn (vad nu det har med min rygg att göra). I Morgon ska jag försöka ta mig en promenad för det är bra för ryggen har jag hört och mitt fläsk.

Jag har även nu ikväll börjar måla igen. I helgen har jag faktiskt målat min klädes ställning och nu håller jag på att måla hallspegeln.

Har även idag ringt och irri beställ möblerna till hallen så nu hoppas jag dom är på G till mig.

Idag ska jag även sova själv. Jag är absolut inte rädd för det men det är en STOR omställning att sova själv. Har man sovit med någon i 20 år tid så är det klart att det blir lite konstigt när man helt plötsligt kan rulla runt hur mycket man vill.   

Det slog mig idag att det inte är allt för långt bort tills jag har ett äventyr att fara på. Jag hade nästan glömmt att jag och Stina ska på en mini helg till Luleå och se Mia Skärringe. Fan vad trevligt det ska bli. Tror jag ska lägga in en växel på träningen och välja bort alkoholen ett tag fram över.

Träning och alkohol går verkligen inte hand i hand. För efter varje fest helg så innebär det att man måste äta chips,pizza och godis. Så om jag underviker alkohol och tränar så kanske jag har en chans att förbränna lite fett och komma lite i form. En kollega på jobbet kör ju järnet nu. Hon matar sallad hela tiden. Så snart är hon skit snygg och har förmodligen mer kondis än jag. Jag känner att tävlings människan i mig kommer fram och jag måst komma igång (JA JAG VET JAG HAR SAGT DET FÖRR) men låt mig bara säga det så känns det bättre.       

Nu mina läsare blir det ett andra varv på spegeln.

Kort kommer senare på mina vita saker.

Kram på er och fortsätt följa mig.








Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards