Jag kan allt

Alla inlägg den 11 september 2015

Av Isabella - 11 september 2015 12:00

Hello på er.

Sitter här och  vilar på röven för att jag inte vet hur jag ska göra nu. Har väntat nu på att DHL ska leverer mina saker till hallen från Halens. Jag hade fått en tid mellan 7.30-11 och dom har inte kommit än   

Då kan man ju bli lite frustrerad pga  att man väntat och jag har jobbat på bra med att tömma garderoben i hallen redan i morse för att göra plats och fixa.

Man kan ju tycka att när dom ger typ en hel förmiddag man ska vänta så borde det inte vara så svårt att komma med sakerna. Men nu ringde jag dit och frågade vad som händer.

Till svar får jag då av en männsika från skåne (med bred skånska) att han har inte så mycket koll ??!!

För att försöka förstå han så var jag tvungen slå av ljudet på tv och lyssna väldigt noga. Men han visste inte  vad som hänt och det är ju inte riktigt svaret man vill han !!!!!!! Så nu är det väl bara att vänta på att sata firma ska ringa upp så vi får komma överens om något.

Har även gjort ett försökt till att börja sy mina länger som ska hänga runt sängen. Efter drygt en timmes klippning sätter jag mig ner för att sy och inser att symaskin är trasig !!!!   

Denna jävla symaskin kommer nu idag att åka i soporna. Dom senaste åren har jag nästa inte använt den och dom gångerna jag ska det så har den krånglat. Jag har lämnat in den två gånger förra året och det är  DYRT och dom verkar aldrig fixa felet. Så nu skiter jag i att laga den igen. JÄVLA SYMASKIN skriker jag ut nu att frustration !

   

Jag har nöd ringt min mor som har en oxå och tur man får låna hennes.

Min nästa skräck är att jag tror jag kommer få tand problem inom kort. Min vistomstand upp gör lite ont   

När jag peter på den känns det som det har farit en lite bit från den. Sist jag var hos tanläkern sa dom att det var på g att bli ett hål iden. Den sitter så himmla trångt där bak att man kommer nästan inte åt att borsta, så det är så lätt att det samlas lite mat och ligger och fräter.

Så blir det ont måste jag ju kontakta farbro tandläkar och höra domen   

Laga är inte ett alternativ så det blir nog att dra den.

Men ack vad besväligt och vad jävla ont det gör !!!!!

Är inte sugen på det men tand värk är fan det värsta som finns i hela livet.

Ikväll blir det middag ut på resturang och vila framför soffan. Micke ska bli lite omskött och daltad med ikväll hade jag tänkt. Restan av helgen blir det jobb och en sväng förbi Internationella mat marknaden på torget med Rebbe.

Nu ska jag ta min platta röv och fara och göra någon nytta.

Nu har jag väntat nog och nu är det DHL´s tur att vänta på mig !!

Hoj på er !





Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards