Jag kan allt

Alla inlägg den 29 september 2015

Av Isabella - 29 september 2015 21:08

Jo vänner förra veckan hade jag ju lagt upp tränigen varje dag.  Tyvärr förstördes allt med att jag var tvungen jobba över på torsdagen. Så den dagen vart det ingen träning.

Fredagen slutade jag 17. Trött, hem och laga mat, sedan blev jag  överbjuden till Micke på hockey och sex (men en viss träning är väl det oxå). Chips skålen var framme och godis skålen.

Tog mig 9 st godisar och 1 ½ näve chips.

Lördagen var det party. Men jag var nykter och såg till att inte överäta mat eller snacks.

Söndag åt jag ingenting på hela dagen. Inte för att jag inte ville, utan mer för att jag var i tapet stimmet och glömde rent bort. Så Ringde Micke och ville köpa skräpmat och skulle bjuda, och jag nappade i hungern. MEN jag tog kebab talltik och med mina gall besvär nu så hann jag typ äta 5 tuggor kött och sallad och sedan var det kört. Så turen i oturen.

Idag måndags så jobbade jag 12-21 och var tvungen ägna min förmiddag åt att storhandla och göra mig en nyttg lunch innan jag började jobba.

Idag Tisdag har jag jobbat till 17. Hem, fixa käk, fixat klart allt i hallen, vikt tvätt och haft besök av Bassen och Emelie.


Så i det stora hela har ju motionen gått åt helvete. . . . .MEN jag har varit en fena på att hålla mig från fika och jag har inte köpt en enda godis bit på veckan. Bara frukt till mellanmål.

Så jag känner mig ganska nöjd endå och är inte specielt orolig för min vikt ner gång.

Idag påbörjade mitt uppdrag att "vägra åka hiss" och det var ett steg i rätt riktning. Men jag ska absolut inte ge upp träning och jag ska absolut sätta mig ner och försöka få in den i veckan, men jag jobbar långa pass och jag har en jobb helg framför mig ,så motionen kanske in kommer i fokus, men jag cykalar på jobbet och går dit kan jan gå och jag tänker på hur mycket jag stoppar in i munnen om jag inte tränar.

Ibland kan jag fundera på hur folk orkar träna jämt. Allt tar sin tid och man måste ju ta sig tid för att träna. Men när man jobbar heltid och obekväma tider och har ett hem att sköta så måste man ju offra vissa saker. Nu ska jag inte klaga för jag har inte små barn och Rebbe hjälper ju till en del. Men jag förstår nästan inte in i mitt huvud hur en del föräldrar gör för att få ihop det?

Men nu mina vänner ska äta en mango och dricka en halv liter vatten så jag kan få gå upp och pissa i mörkret i natt.




Av Isabella - 29 september 2015 20:52

Äntlig hittade jag tid till att blogga.

Allså sista veckan har varit galen. Det har som varit något hela tiden och jag har i helgen gjort klart hallen.

Så nu mina vänner ska ni få se hur det blev.

       

Nu sitter inte stora spegeln på plats och jag har inte hunnit börja pimpa väggarna, men tapeterna är på plats, nya hallmöbeln är på plats och jag känner mig så jävla nöjd . Sista bilden är min koppar ljus slinga och det är den som födde fram ide om att ha kopparfärgade ramar med kort i.

Nu har jag bara det roliga kvar och jag är rå taggade på att fara på loppis och inhandla ramar i olika former.

Tyvärr jobbar man en sata helg nu så jag får troligen vänta med det projektet tills nästa vecka.   

Sedan måste jag bjuda hem någon hunk som kan med "slagborrmaskinen" som kanske vill borra upp min spegel och mitt nya kläd träd som vi ska hänga jackor på.

Jag tror jag har ett triumfkort i bakfickan som jag ska försöka använda på Micke.

Ska fråga om han kanske kan ha på sig sina nya kallingar och kanske vara lite smutsig och svettig när han kommer och borrar ,OM han vill   

Nu ska jag avsluta detta blogg inlägg för att sedan uppdatera er på "gå ner i vikt" tävling.

Men uppdrag "nyare och snyggare hall" är avklart, så nu går vi vidare till uppdrag "det vita sovrumet"   

Sov gott ,för det ska jag göra    


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards