Jag kan allt

Alla inlägg under september 2015

Av Isabella - 29 september 2015 21:08

Jo vänner förra veckan hade jag ju lagt upp tränigen varje dag.  Tyvärr förstördes allt med att jag var tvungen jobba över på torsdagen. Så den dagen vart det ingen träning.

Fredagen slutade jag 17. Trött, hem och laga mat, sedan blev jag  överbjuden till Micke på hockey och sex (men en viss träning är väl det oxå). Chips skålen var framme och godis skålen.

Tog mig 9 st godisar och 1 ½ näve chips.

Lördagen var det party. Men jag var nykter och såg till att inte överäta mat eller snacks.

Söndag åt jag ingenting på hela dagen. Inte för att jag inte ville, utan mer för att jag var i tapet stimmet och glömde rent bort. Så Ringde Micke och ville köpa skräpmat och skulle bjuda, och jag nappade i hungern. MEN jag tog kebab talltik och med mina gall besvär nu så hann jag typ äta 5 tuggor kött och sallad och sedan var det kört. Så turen i oturen.

Idag måndags så jobbade jag 12-21 och var tvungen ägna min förmiddag åt att storhandla och göra mig en nyttg lunch innan jag började jobba.

Idag Tisdag har jag jobbat till 17. Hem, fixa käk, fixat klart allt i hallen, vikt tvätt och haft besök av Bassen och Emelie.


Så i det stora hela har ju motionen gått åt helvete. . . . .MEN jag har varit en fena på att hålla mig från fika och jag har inte köpt en enda godis bit på veckan. Bara frukt till mellanmål.

Så jag känner mig ganska nöjd endå och är inte specielt orolig för min vikt ner gång.

Idag påbörjade mitt uppdrag att "vägra åka hiss" och det var ett steg i rätt riktning. Men jag ska absolut inte ge upp träning och jag ska absolut sätta mig ner och försöka få in den i veckan, men jag jobbar långa pass och jag har en jobb helg framför mig ,så motionen kanske in kommer i fokus, men jag cykalar på jobbet och går dit kan jan gå och jag tänker på hur mycket jag stoppar in i munnen om jag inte tränar.

Ibland kan jag fundera på hur folk orkar träna jämt. Allt tar sin tid och man måste ju ta sig tid för att träna. Men när man jobbar heltid och obekväma tider och har ett hem att sköta så måste man ju offra vissa saker. Nu ska jag inte klaga för jag har inte små barn och Rebbe hjälper ju till en del. Men jag förstår nästan inte in i mitt huvud hur en del föräldrar gör för att få ihop det?

Men nu mina vänner ska äta en mango och dricka en halv liter vatten så jag kan få gå upp och pissa i mörkret i natt.




Av Isabella - 29 september 2015 20:52

Äntlig hittade jag tid till att blogga.

Allså sista veckan har varit galen. Det har som varit något hela tiden och jag har i helgen gjort klart hallen.

Så nu mina vänner ska ni få se hur det blev.

       

Nu sitter inte stora spegeln på plats och jag har inte hunnit börja pimpa väggarna, men tapeterna är på plats, nya hallmöbeln är på plats och jag känner mig så jävla nöjd . Sista bilden är min koppar ljus slinga och det är den som födde fram ide om att ha kopparfärgade ramar med kort i.

Nu har jag bara det roliga kvar och jag är rå taggade på att fara på loppis och inhandla ramar i olika former.

Tyvärr jobbar man en sata helg nu så jag får troligen vänta med det projektet tills nästa vecka.   

Sedan måste jag bjuda hem någon hunk som kan med "slagborrmaskinen" som kanske vill borra upp min spegel och mitt nya kläd träd som vi ska hänga jackor på.

Jag tror jag har ett triumfkort i bakfickan som jag ska försöka använda på Micke.

Ska fråga om han kanske kan ha på sig sina nya kallingar och kanske vara lite smutsig och svettig när han kommer och borrar ,OM han vill   

Nu ska jag avsluta detta blogg inlägg för att sedan uppdatera er på "gå ner i vikt" tävling.

Men uppdrag "nyare och snyggare hall" är avklart, så nu går vi vidare till uppdrag "det vita sovrumet"   

Sov gott ,för det ska jag göra    


Av Isabella - 28 september 2015 10:43

  Hello.

Har så mycket att skriva men det finns inte tid. Men helgn har varit bra. Sex på fredag, kalas på lördag och tapetsering på söndag  .

Jag är klar med hallen och fan vad bra det blev. Så nu har jag bara det roliga kvar. Pynta och pimpa hallen.

I mitt huvud har jag hela tiden tänkt på att göra en fota vägg med fullt med foton på min familj både här i Sverige och i Chile och självklart på min lilla Tussan   

I lördags så köpten jag en ljus slinga i kopparfärg och då kläcktes iden att jag skulle vilja ha alla ramar i kopparfärg.

MEN hur ska man hitta ramar iden färgen.....???? Började googla runt och inser ganska snabbt att den iden blit nog svår att genomföra för det finns inte så mycket ramar i den färgen och framförallt blir det rätt dyrt.

Lessen i ögat när jag kommer till sans och inser att jag måste nog gå ifrån denna plan börjar jag planera att ha vanliga svarta och vita ramar.

Men då kommer det in lite kvittrand fågel vän hem till mig och kläcker en FANTASTISKT bra ide.

MOA du gjorde min kväll och natt, för nu har jag äggat mig själv hela natten.

Iden var att köpa sprayfärg i kopparfärg och spraya ramarn   

Det bästa med det hela är oxå att nu kan jag åka runt och köpa OLIKA ramar och sedan spraya alla i samma färg.

Jävlar vad taggad jag är. Så nu är det bara att börja samla ramar och sedan spraya.

Himmelens vad fint det kommer att bli.

Idag har jag hunnit stor handla för två veckor, och nu blir det en snabb lunch och sedan jobb resten av kvällen.

Foton på min nya halla kommer seddan när jag har pysslat klart.

Hoj !  

Av Isabella - 22 september 2015 07:57

Efter många år så har jag förra veckan gått och köpt mig ett regn ställ.

Tyvärr så låg det hemma i går kväll när jag var och jobbade. Just när jag skulle från ena vårdtagaren till en annan cyklande öppnades himmelen.

Svor en lite ramsa över min klumpighet att inte ha med mig det till jobbet. Så idag när jag kollade ut ser det ut som det kan börja regna och idag mina vänner ska jag vara förberedd   

Både byxor och jag ska med så snälla vädergudarna ta nu och se till att det regnar idag/kväll !

Jag vet inte om jag innbillar mig men dom senaste dagaran har jag jju börjat dricka vatten ! Och jag har ju haft ett problem med mina naglar som bara har skivat sig och varit lite mjuka. Men nu tycker jag dom känns lite starkar? Min mys Sara som kan detta om nagalar sa att man måste fukta kroppen och naglarna inifrån så drick vatten. . . . kan detta ha hjälp och kan jag snart börja fila och måla snygga naglar igen?   

Idag kommer även Ikea och hämtar min madrass som jag beställt fel och jag kommer att åter få pengarna för den och det blir man ju glad för. Det är räknings dax snart igen och det känns spännande. Nästan lite roligt att se vad somo blir kvar och hur mycket jag kan spara. Igår gick jag in på mitt konto och upptäcker att jag har kvar 1222kr på min konto    Herre gud det var väl år och dar sedan jag hade så mycket kvar när det var tre dagar till löning. Känner mig både duktig överaskad över mig själv.

I helgen blir det kalas för Stina och jag tror jag vet vad jag ska fixa till henne. Så jag ska försöka få mig på stan någon dag så jag kan inhandla presenten.

Nu ska jag packa mammas stor ryggsäck med träningskläder,regnkläder och vanliga kläder (undra om jag måste köpa en stor hockey trunk) och svepa kallvatten så jag kommer igång med att frysa. Och sedadn ta mig mot kommun gymet och sedan jobb resten av dagen.

En helt vanlig dag i mitt liv och i lilla staden Skellefteå i Norrland.



Av Isabella - 22 september 2015 07:45

Dagens utsikt:  Idag är det en gym dag och jag ska för ta mig igenom ett 30 mins kondistions pass, 30 min styrketräning.


Dagen känsla: Det värker i kroppen, träningsvärken kör sig påmind om att man måste kämpa. Idag är det tredje dagen av träning och det är med tunga med jag tar mig till gymet. Just tal nummer 3 verkar vara ett dåligt tal. När man slutar röka så är oftas tredge dagen den jobbigast och tydligen det 3 året i ett förhållande är jobbigt. . . .

Vad är det med detta tal 3 ?   

Jag tänker nu att jag kommer  inte att orka, men jag vet att det är min "latmask" som talar i mitt huvud. Men jag ska fara och jag ska ta i så svetten rinner.

Dag 3 här kommer jag och jag ska knocka dig stort !

Gårdagens  prestation: Jag nekade fika. En jätte stor mjuk chokladruta med smörkräm och choklad täcke    Jag sa NEJ tack men jag tar gärna ett äpple   (men innest inne skrek fettomasken NEJ NEJ NEJ ta kaka det är inte så farlig) . . . . . .jag vann över mitt begär !

Av Isabella - 21 september 2015 09:18

Hej hej på er.

Klockan är strax efter nio och jag har hunnit fika, starta en diskmakin, joggat mig runt A-torp och duschat och snyggat till mig.

Som alla vet har jag ju beklagat mig över att dom håller på att måla om våra hus och att detta har tagit VÄLDIGT lång tid. Men nu kan jag meddela er att det är klar. Jallfall mitt hus. Härligt och behövande när jag nu har fått bära ut alla ute saker vi har på balkongen och framsidan som har stått och tagit en massa plast inne i sovrumet. Men idag på morgon ser jag att dom ska börja måla huset bakom oss. Vi boende får papper i brevlåda, där det står att man ska plocka bort alla saker från balkonger och framsidor då målarna ska maskera och sedan måla.

VARFÖR gör inte folk det? Jag blir då rent förbannad på hur jävla nonchalant en del är. Jag tycker verkligen synd om målarna som måste aggera flytt gubbar medans dom ska ha ett jobb att genomföra oxå.

Hoppas dom som inte plockar bort sina saker debiteras med en enorm summa pengar   

Veckan kommer troligen att springa iväg och jag ska försöka slåss med tiden. Detta med träning tar tid. Även om man inte motionerar mer än 1 timme per dag så ska man duscha, cyckla hem, ja allt tar tid och jobbar man till 17 och ska pressa in en middag oxå så blir kvällarna tajt. Dessutom ska jag i veckan göra klart underarbetet för att tapetsera i hallen i helgen. Så i veckan kommer jag sova gott och troligen vara slut, hungrig och kanske lite gnällig.

Men då får det vara så och det går ju över. Åhh tänk vad glad jag ska vara när tapeterna sitter på plast och jag bara kan mysa runt i hallen och njuta   

Nu ska jag dricka kallvatten och frysa, sedadn packa maten och göra mitt anskikte lite yngra   

Ha en trevlig dag


Av Isabella - 21 september 2015 09:04

Idag är det dag på på dom här 152 dagar om är kvar. Endast 152 dagar kvar och det gäller att inte ligga på lat sidan om jag ska kamma hem detta.

Veckan motion kommer att se ut så här.

Mån: A-top runt jogging, 20 situpps och 20 sek plankan. Käck   

 

Tisdag. Gym,kondition 30 min, styrke träning 30 min 

Onsdag. Broarna runt, 20 sittups, plankan 30 sek 

Torsdag. A-Torp runt jobbing, 20 situps, plankan 35 sek

Fredag. a-Torp runt jogging, 20 situps, plankan 40 sek

Lördag. Broarna runt, 20 situps,plankan 45 sek

Söndag. Gym, kondition 30 min, styrke 30 min

Känslan idag. Känner mig bra idag. Lite öm i lår och vader men helt okej. Är otroligt glad för att jag tog mig ut och förvånade mig själv över att orkade jogga.  Troligen orkar man mer än vad man gör. Att det gör ont att träna vet jag och om det inte skulle göra ont så har man inte tränat.

Nu planera matensäcken till jobbet och fixa en lite lunch innan jag börjar jobba.


Av Isabella - 20 september 2015 20:11

Hahahahah har just nu suttit och spelat Bingolotto med Micke    Försökte verkligen få med Rebbe att spela för jag ville hon skulle få uppleva "Leffe Loket Olsson" i verkligeheten. Men henns svar var när jag frågade om inte skulle spela med oss var. . . . .

-NÄÄÄ jag byr mig verkligen inte om en gammal gubb jävel.

Iallfall så vaar det ju Loket som skulle styra upp spelet ikväll och det var hysteriskt roligt. Han var helt gone fisching typ. Han hade inte koll på när det ringde eller när han svarade och fram förallt så hörde han inte vad dom sa dom som ringde in. Detta resulterde i att han pratade på om allt så ingen fattade ngåt. Han lät nästa lite oförskämd mot endel som ringde.

Han svor som en borstspindel och skrattade åt sina egna skämt.

 

Som vanligt så van man ju ingenting och man blir lika förbannad varje gång det plingar till BINGO i rutan, Varje gågn jag spelar svär jag och knövlar ihop lotten och säger att detta var sista gången jag spelade. Men jag vet innerst inne att nä så blir det inte.

Idag har jag motionerat röven av mig, satt upp min första våd, och jag längtar tills det är klart för jag tror det kommer att bli skit snyggt när det är klart. Jag ska nu sätta upp mål att jag ska ha hunnit detta till på söndag.

 

Just nu sitter jag och sippar på vatten som jag måste dricka och jag hoppas verkligen inte jag behöver gå upp och pissa i natt. Jag hatar och kliva upp på natten. Jag är livrädd att jag ska bli pigg så därför tvingar jag mig att blunda när jag kliver upp. Tur man har bott i denna lägenhet i 14 år , så jag vet precis vägen till toan. Jag blundar medans jag sitter på toan och ibland hittar jag inte toa papperet så då måste jag tvärr öppna ögat. Sedn skyndar jag mig halv vinglande till baka till sängen och låssas att jag aldrig varit uppe   

Nu har jag några timmar kvar av kvällen och den ska jag spendera i sängen framför tv och mata min djur i Hay Day.

Nu kommer jag sova själv och inte träffa min hunk föränn på torsdag typ så jag ska konsentrera mig på träning,tapetsering och framförallt min dotter.

Sov gott nu alla så siktar vi mot en ny vecka med nya utmaningar.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards