Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Sitter på jobbet och funderar

Av Isabella - 28 september 2009 23:12

Över hur man ska bära sig åt för att få en förtidig tonåring att lyssna på en utan tt vi ska behöva bli arga JÄMT?

Idag rök ju jag och Becca ihop, jag försökte hålla lungnet så långt det bara gick men till slut bras det för mig.

Jag vet ju att det hjälper inte att jag skriker , men efter 20 min tjafs och det kastades böcker och kreks så brister även jag.

Det är som det inte går in i hennes huvud att hon kommer ingenvart med att bete sig så där....?

Hon vet att det kommer att skuta med att det blir utegångs förbud. Vi ger ALLTID HENNE varningar före ,att om hon inte slutar nu så blir det tråkigt.

Men det slutar alltid med att hon inte slutar.

ska jag byta taktik eller vad fan ska vi göra? Varken jag eller Micke brukar ge efter vad vi säger, så det är ju inte därför heller , vi är koncekventa med henne.

Alltid erfter vi har haft ett bråk kommer hon och vet att hon gjorde fel, och då tror man, NU fattar hon och nu kommer det att bli bätte , men nej. Går bara en vecka och sen samma visa.

hon är i en jätte konstig period nu och jag vet av egen erfarenhet nu när hon ått mens och det är säkert hormoner som spelar in. Men ändå..... hon får göra det mesta hon vill oh hon är med kompisar, men så fort vi ber om det minsta lilla eller säger att nu ska hon följa med oss en stund , då är det igång.

Blir så trött  ibland på det. Varför kan hon inte bara lyssna?????Rynkar på näsan

 
 
Ingen bild

Sofie

29 september 2009 08:40

Låter precis som här.. det måste hända nått med dom där små vilddjuren när mensen kommit.. Vet inte heller vad man ska ta sig till, men tröttsamt e de då, de e ett som e säkert!!

 
Ingen bild

Helena

29 september 2009 18:15

Jadu de är inte lätt de där kan jag tänka mig. Men va händer om hon får stäng in sig i sitt rum tills hon lugnat ner sig å sen ta diskussionen å riktigt prata igenom det som hände och hur ni uppfattade saken. "så här kände jag" "så här upplevde jag det"

Nä jag vet inte. bara en idé eftersom det är ungefär de vi för med våra barn på fsk... trotsålder som tråtsålder, bara olika grovt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards