Jag kan allt

Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Isabella - 5 januari 2010 20:54

Hej hej på er alla........

Dagaen har varit bra med några dåliga inslag.  

Vi har varit och tränat iag med men bestämde att imorgon ska vi ha en vilo dag. Kan behövas. Idag var det skit tungt på gymet. Men man kommer väl ingen tror jag    

Efter den så for vi på stan och jag åt en varmmacka på CK med sallad...mmuu mmuu mmuuu vad gott det var, man blir ju så förbaskat hungrig när man tränar. Efter det så for vi faktiskt på bio. Vi såg Luftslottet som sprängdes....mycker bra film, men det vet ni säkert redan. Och lång var den oxå   men skit bra.

Den började två och slutade ju halv fem, så då var det bara att cykla hem och börja med maten. Idag vart det fisk gratäng.

Sedan har vi varit till coop och köpt frukt och mjölk, har gjort en frukt sallad som vi har smaskat i oss. Fan varför gör man inte det oftare??? Det är ju verkligen jätte gott. Man ska ju blanda hur mycke olika frukter som hellst. Nä nu höjer vi en skål för fruktsallad....hurra hurra hurra   

Och vill man ha det lite lyxigare så tar man en klick gräddglas till då har man en mum fillibabba efterätt.... prova nu det slår det mesta. Sen förresten så vill jag komma igång med att fota lite. Jag skulle vilja prova fota människor och behöver ju då någon som ställer upp. Jag är inget proffs men jag vill prova så hör gärna av er till mig om det är någon som skulle vilja bli fotad, självklart kostar det ingenting och ni kan få bilderna efteråt. Men hör gärna ev er om ni vill bli fotade.  

Nä nu sk jag kolla in facebook en snabbis så har det bra mna vänner...

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards