Jag kan allt

Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Isabella - 22 januari 2010 18:16

Ja dagarna bara far iväg närman har in lediga vecka....ja så ledig som jag har varit allså. Det är  ju typ idag jag har min fösta lediga dag. Det har väl itne hänt så himla mycke spännande i mitt liv som vanligt. Ibland önskar man som bloggar att man skulle kunna berätta värsta roliga eller coola grejorna som har hänt. typ att man träffat världens bästa skådis eller man hammnat mitt i ett dram någon stans...eller att varit tvät med sitt privat plan till något mysigt ställe och haft en jätte romantisk kväll och sedna flygit hem,,,hahahahahahahah jo jo det hade varit grejer det, men iställe får ni bara höra den verkliga saningen..jobb, mat, bråk, mys, och så vidare..hahahah. Vet inte om jag har sagt det men Micke han är ju så att han vill prova nya grejor jämt, gäller både mat och aktiviter, Så denna gång har han beställt godis från USA...... en hel låda som väde 2, gågor mer....roligt kille....  

Fan när han öppnade lådan , då höll ju Rebbe dregla ihjäl sig, och än värre blev det när han provade någon typ blåbärs paj   Och han var ju inte dålig på att retas ...hhahahahaha !!Men snäll som han var så fixk hon ju tillslut smaka, och det slutade med att hon oxå beställde lite pajer som hon ska ha som lördagsgodis.....

Sedan har det idag varit en slappar dag faktiskt.Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle göra ett jävla skit på hela dagen. Och så vart det typ. Vi har bara chillat och gjort det vi ville. Vi var förbi Mickes jobb en kortis så ha nfick lägga sig i sträckbänken. Han har så himmal ont i ryggen just nu. Sedan for vi och handlade blommer...eller han hadlade blommor. Inte jag för jag vill inte vattna en ända blomma.

Sedan var det raka vägen hem och så la vi oss och såg på en film. Nu har vi ätit och jag tvättar lite. Ikväll blir det nog inte så mycke.

Tror vi skulle fara och fixa en film till ikväll oxå. Tror han snackade om Wallander. Jag och Micke har fixat lite i Rebeccas rum i veckan. Eller jag har köpt och Micke fixat och köpt. Iallafall så var det då bra. Nu fattas bara en fotölj och ett lite bord sedan klart. Hon verkar då faktisktskit nöjd.

            

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards