Jag kan allt

Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Isabella - 31 januari 2010 14:08

Idag var man ju lite trött efter utgången igår men vi pallrade oss upp kring halv elva. Rebecca var skit trött , hon komme inte föränn efter elva. Jag och micke begav oss ut på en loppis färd. Först var vi till parken.  

Men fy f-n vad det var folk. Och äldre som klagar på ungdomar..att dom är ofärskämda...fy på er. Ni är ju som galn eller så är en del jävligt snåla??? Vet inte vad med det knuffas och det buffas...nä det var nätan så jag ville bli den Tobbe i Köping och säga dom en del grejor.... vi for rätt snabbt för det gick ju nästan inte gå där. Efter det var det en John Bauer gymnasiet. Ente så mycke bord kan man väl säga. Efterdet då drog lilla 360 mot Bodan. En loppis som var på ett lite fik. Tror det heter "lilla hjärtat"Mycket fint och trevligt och det var min gammle skolkamrat som ägde det. Iallfall där så hittade vi kaffe med blåbässmak, och Micke tycker att det är dax att jag lär mig dricka kaffe så han köpte det för att vi skulle testa.

Det ahr vi gjort nu och det var väl inte sämst men inte var det gott heller...... ------nä kaffe tackar jag nej till.   

Hittade oxå en skyllt som vi har satt upp här hemma så här kommer loppis fynden.

    


Av Isabella - 31 januari 2010 13:19

   Nu tillbaka, har varit frånvarande någon dag mendet är väl ok hoppas jag. Iallafall så i fredags så åkte ju Rebecca till Umeå med teakwondon. Dom skulle ju tävla på lördag. Så jag och Micke slöade och låg i soffan hela förbaskade fredags kväll. Steg upp tidigt som gatan på lördag och begav oss ner till Umeå fär att se på när hon tävlade.  

Första matchen hon körde så van hon på att tjejen kastade in handuken. Rebecca var ju lite längre än hon och hon råkade få in en spark under halsen på henne. Tråkigt för henne men skit bra för Rebbe. Man kan säga knock på henne.  

Sedan var det lång väntan till nästa. Då fick hon möte en tjej som fan var ännu kortare än hon. Hon var lite rädd hon skulle göra om det igen , för hon fick ju en varning sisst att hon kunde bli diskad..hahahaha

Men det gick precis som Rebbe vill hon tog 5 poäng där med.

Hon van dåda matcherna med 5-0.

Så Guld vart det ..jipppiii hurra hurra hurra till dig Gumman...  

Sedan for vi hem vid två igen för att hinna hem till hockyn. Där kan vi väl säga oxå hurra hurra hurra  till AIK. Ni gjorde det bra igår.

 Sedan var det dax för att se lite Robinsson. Men vi kan väl säga att det gick Skellefteås vägnar igår.... För Hans van ju hela skiten igår i Robinsson...hiippp hiipp hurra hurra hurra till han oxå då.  

Detta skratt som jag la ut nu skrattade nog Hans när han fick veta att det var ha nsom van och inte Jimmy....hahahahah...roligt men sant.....

Det tråkiga med lördagen var att JAG hade glömt ladda kameran så det var ju inga bilder på lördags matchen i Umeå.

Eter Robinsson så åkte jag och Camilla och Carro ut på krogen för att roa oss lite. Ocm mer kommer om det ikväll kaske när jag har tid att skriva. Har lite åsikter om det och lite funderingar   

Iallafall så kommer lite bilder jag tagit i efter hand är nu . eller ska vi säga en från går dagen.

Puss på er.

  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards