Jag kan allt

Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Isabella - 7 januari 2010 21:20

Japp jag ljuger inte jag lovar.  

Ganska cool av mig va. Micke lagade middagen idag medans jag fick ligga på soffan och vila. Det vart penispasta och korv. Det var så här att det var min mamma som van pastan förra julen i ett julklapps spel. Men jag tror hon är lite fin känslig eller bara barnslig för hon kunnde då inte äta den. Så vi fick den så det vart kukar till middag. Har tagit kort på det så i morgon kommer det in bilder. Orakde inte dra hit kameran till jobbet. Komme hem som vanligt i morse och gick och la mig direkt , men som vanligt så hade jag lite svårt att sova. Men jag lyckades till slut , men krukset med det var att jag var tvungen upp vi 11 igen och äta lunch. Ja då säger en del.....dumma brud varför det??? Jo för att vi skulle fara på gymet vi 13 tiden, eller Micke skulle fara den tiden och jag ville följa med och träna. Eller jag ville inte men om jag inte gör det då kommer den där förbannade latmasken att krypa in i kroppen igen och ta över och jag vägrar att han gör det.  

Så vi tränade och sedan duschade vi. När jag var i omklädningsrumet slog mig en tanke.

Nu ska ni inte tro att jag sitter där och kollar in andra brudar, men ibland ser man saker i ögonvrån...tex när någon har odlat en GIGANTISK buske.....då tänkte jag..ja varför inte.... Vad fan sk vi hålla på med detta rakand, kliande, laser och allt vad man nu tar till för att få bort håret. Det är ju förböveln män som har bestämt det där för många många många år sen....och det lever kvar.  

Men nu säger jag inte att vi tjejor ska odla en jungel och det är rätt men nog finns det dom dom rakar bara för att andra gör det och det  finns som en äckel stämpel om man har för mycke hår här och där. Nä ni som inte vill raka görfan inte det.  

Iallfall så har jag vi hunit tvätta oxå och som sagt så har Micke fixat middagen idag, kukar och korv. Bilder kommer imorgon

Av Isabella - 7 januari 2010 06:10

Jo igår vart dagen ganska bra Micke komme på den brilljanta iden att fara på Eddahallen och ta in på relax avdelningen och vara med på någon upplevelse bastu. Rebecca ville ju bada så vi gjorde det. Föst skjudsade jag henne och en kompis till badet och sedan efter en stund for vi oxå upp. Var riktigt mysigt. Var alldeles lungt och stilla.Det var en kallvatten pol och in till den var det en varmvatten pol. Tanken var väl att man skulle gå ner i kallvattnet först och sedan ner i det varma. Micke gjorde det men jag skippade det. Buuurrr vad det var kallt sa Micke. Han fick som inte åt sig luften när han var där nere. Efter en stund var det dax att gå in i upplevelse bastun. Visst det var rätt mysigt men jag är ju fan ingen bastu människa..... Micke trode jag skulle svimma...hahahahahha   Jag tror vi satt där inne i 15 min och det räckte kan man väl säga.

Vi provade oxå ångbastun. Den var nog lite mer för mig. Sedan for vi hemm och la oss och vilade en stund innan det var dax a tt fara till Jörgen och Linda, dom hde bjudit över oss på SURSTRÖMING. Oj oj oj vad gott det är. Hade tagit med mig kameran föra att ta lite kort på barnen. Men vad fan då hr jag slut ström i kamern.  

så det vart inte så mycke bilder. Men vi fick den en igenom gång av alla Star wars gubbar han har Loke och vad dom kunde göra. Det var ju tur det. hhihihi.

Sedan hände det inte så mycke. Vi for hem och jag fortsatte till jobbet. Har varit en lite springig natt men helt ok en då. Nu är det -30 grade ute och jag hoppas inte bilen har frysit ihop. Men jag har ju haft kuppevärmaren i hela natten. så den borde vara lite varm. Nä nu hörs vi sen. Kram på er alla där ute i kylan......klä på er om ni ska ut idag 

  

 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards