Jag kan allt

Alla inlägg den 16 april 2010

Av Isabella - 16 april 2010 11:47

Ja jag ber om ursäkt nu för att jag inte bloggat på några dagar. Men har inte riktigt kännt att jag kunnat. Men om vi säger så här så har det väl inte hänt något så fruktansvärt roliga grejor här i mitt liv, men en del.

 För att inte dra ut på dett nu så tar jag väl en snabb sammanfattning dag för dag.


  

Mån: Som ni såg hade jag ju tänkt att få sova i min säng men inte. Så jag tror ni fattar vad som vart gjort i ställe. Jo jobb på äldrebondet en vak natt.

Det var en människa som var på väg till den andra sidan. Den sidan vi alla undrar hur den kommer att se ut. Natten var lång som tusan och jag var trött som tusan.....jag vet inte om någon av er har spelat Sims någon gång, men iallafalla så när gubben i sims blir för trött och den inte har få sova så börjar den hänga och ibland faller den ihop. Ungefär så kännde jag när jag skulle fara hem på min cykel. Men jag komme mig hem och i säng.


Tis. Hela dagen går bort för jag var ju så jävla trött om jag för skriva så..... är det någon som inte gillar svordommar kan man ju ta lite isoleringstejp och tejpa på skärmen....  


Onsdag: Ja vad hände då ....   fasen jag kommerinte ihåg. Jo jag var till stan och fixade allt in för resan. så jag ska kunna ringa hem och kollade upp så jag hade rätt försäkringar och så var jag och vaccinerade mig mot hepatit A. Så nu är allt klart.


Tor. Ja vad hände nu då????!!! Jo en satans vulkan stoppar upp all trafik i luften. Jag min lilla skit kärring skrattade och sa till Micke.

-Tur jag inte skulle fara nu, då hade vi inte kommit iväg....

Fick jag ju äta upp rätt snabbt. Nu vet vi ju inte hur det går med detta moln men dom säger ju att man inte ska vara så säker på att det går om två veckor heller. Blåser det åt detta håll och vulkanen sprutar än så kan vi ha så otur att vi inte kan fara!!!!!   Skulle det bli så så kommer jag nog att göra som Bamse. Jag kommer att gå till denna förbaskade vulkan och lägga en Stor sata sten på toppen och hoppas det blir tätt.....

Min vän Camilla sa att hon tyckte det var bättre att jag började gå mot Chile. Det skulle nog gå lättre än mitt förslag. Så vi får väl se.

Men om vi blir allvarliga igen...så i det stor hela så känns detta inte riktigt bra. Blir detta nu upp skjutet blir jag galen.......

Först denna jordbävning och nu en vulkan....kan bara säga det suger fett allt med naturen just nu. Men man kan väl inte skylla på någon utan det är väl vi människor som håller på att förstöra jorden.  

Men om nu vet ni hur det går med det så vi får se dagarna fram över här hur det börjar se ut på flyg fronten. Iallfall så fyllde min lilla mamma år och hon är lite sjuk nu så jag fixade lite mat och fika i går till oss. Hade oxå köpt en halsband och öronhängen till henne. hon vart då glad.

så nu vet ni hur det har varit dom här dagarna.

Pöss på er

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards