Jag kan allt

Alla inlägg den 19 april 2010

Av Isabella - 19 april 2010 23:59

Men vilken bra idé du hade. Det har jag inte tänkt på .....  

Eller en jätte stor fläkt som vi kan skicka iväg detta moln mot ett annat håll....

Kan vi försöka slå våra kloka huvuden ihop och fixa det här på två veckor vore det jätte bra.

Du är en klippa Moa.....

Sitter nu på jobbet och har fått gå ut extra denna vecka. Kan ju vara bra när man har lite pengar som ska betalas in......  

Funderar på vad jag ska hitta på så här nattetid???

Just nu har jag inga ideér men det kommer väl. Det var synd att Micke inte hann sätta in ett spel han hade tagit hem till mig....

Ett jätte roligt och utbildande spel där man letar grejor i en bild på tid och orden står på engelska.

Lätt som en plätt tycker säkert många men det är det inte...nej nej   

Kan försten skriva lite om mig själv just nu.....

Som dom flesta vet så har jag ju gjort en Gastric bypass för snart två år sedan. Och för dom som inte vet vad det är så är det ju en magsäcksoperation.

Jag har ju mått fantastiskt bra och operationen har varit lyckad. Jag har gått ner det jag velat och känner mig som en NORMAL nu i kroppen. Men nu för två veckor sen har jag börjat dumpa mycke på allt möjligt och haft väldigt svårt att få i mig mat. Och för dom som inte vet vad "dumpa" är så det som man får en akut baksmälla typ. Man börjar må fruktansvärt illa på noll tid och man kan få hjärtklappningar och skakningar. Om man får en ordentlig dumpin så kan det vara så att man somnar efter den har lagt sig. Den brukar hålla i sig ungefär 20-30 min för mig. Och nu senaste veckorna har det varit jätte jobbigt med dom här grejorna. Detta har nu resulterat i att jag har börjat gå ner i vikt igen.   

Visst några kilon till vore roligt men , jag är som lite rädd att detta håller i sig och att jag kommer att rasa lite i vikt. Men det får jag väll hoppas jag inte gör.

  

Det brukar gå över. Nä nu har jag snackat skit en del med er så jag hoppas ni snackar tillbaka med mig, jag har ju en gästbok på denna sida oxå vore roligt och se vilka människor som läser min blogg....

så varför inte skriva ett lite hej och vem ni är......eller......  

Hoppas ni iallafall får en riktigt god natt och att vi syns i morgon......

Av Isabella - 19 april 2010 15:08

Ja vad ska man säga om det. Det som känns jobbigt är att man ärså förbaskat självisk. Men kan jag få vara det ...??? Eller???    

Detta moln som cirkulerar ovanför oss ställer till det för mig.

Hade verkligen sett framimot att få fara nu den 3 maj. Nu ska vi inte kanske få det. Det som är så jävligt tycker jag är att vi vet inte än om vi kommer iväg. Just nu ser man ju att fler och fler öppnar och börjar flyga, men det kan ju komma ett bakslag. Vilket jag troligen kommer att stöta på.....  

Men varför inte då ställa in sig på att det inte kommer att bli nu....jo visst jag försöker det...men inte så himmla lätt när jag VERKLIGEN VERKLIGEN  vill inte något annatmer än att fara, men jag försöker.......

Men om gudarna är med mig så kanske detta moln försvinner innan två veckor.

Iallfall så är allt praktiskt klart. Idag har jag fått fotona jag framkallade. Jag har ju tänkt göra ett album med kort på mig och min familj som jag ska lämna där nere till min mamma.

så tror det blir att sätta in kort idag i albumet jag köpt.

Men vi får väl hålla alla gudar glada och hoppas på det bästa.

Snälla snälla snälla gode gud gör så jag får fara nu den 3 maj.....snälla snäll snälla    



Av Isabella - 19 april 2010 14:56

Hej hej ....

Nu tillbaka. I lördags satt jag och skulle skriva in här , men vad hände. Jo jag RÅKADE fixa in ett virus i datorn så nu har min älskade man haft datorn i i några dagar för att letareda på deto ch sedan rensa bort onödiga saker. Men nu är den ok och jag kan skriva till er.

 

Helgen har passerat och det har väl inte hänt så himmal mycke men en del.

 

Lördagen. Vakande vi och drog oss fram till kl halv nio. Efter det så vart det tyvärr lite virus i datorn och Micke påbörjade att fixa. Mitt på dagen var det som vanligt trännings dax för Rebbe , så i skjusade henne och mendans vi väntade passade vi på att åka upp till Ica maxi. Gick där och strosade. Hämtade henne och vidare till nästa träning. hon fick cykla hem efter den träningen. Väl hemma igen så la vi oss och såg LOST. Micke har beställt LOST 5 så vi matade oss igenom det hela kvällen.   

Tog en lite paus när jag gjorde plankstek till middag..mmummsss

Seadn vart det lost igen och sedan kväll.

 

Söndgen. Ja inte så mycke där heller.....

Min vän Camilla fyllde år så vi var till henne med en lite lite pressent och fikade en JÄTTE god tårta. Trevligt och rolgit. Efter det hem och göra middag och sedan iväg med Rebbe på träning IGEN.....

Fasen man gör inte annat på helgerna än far till detta fotbollställt och till teakwondon. Men man ska inte gnälla hellre hon gör något än att driva runt på stan.

När vi kom från träningen var vi till mamma tvärrt och kastade i oss en tårtbit som hon hade kvar från främandet hon hade haft. Sedan hem och lägga sig i soffan för att se lite tv.

så i det stor hela kan man väl säga att denna helg har varit lung och skön.


 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards