Jag kan allt

Alla inlägg den 1 april 2010

Av Isabella - 1 april 2010 21:32

Ja idag är det skärtorsdag...   påsk kärringarnas dag, men vart tusan har dom farit?? När jag var lite var ju var och varannan unge påskkärring, men nu gapar gatorna tomma. Jag tycker det  är rätt mysigt med små kärringar och idag hade jag bara turen att se tre stycke som kom till mig. Dom var så söta. När jag öppnade dörren så tänkte jag att jag skulle ta kort men det kan man ju inte. Tänk vad dom går hem och säger till mamma och pappa då??

- Det var en tant som tog kort på mig??? Då tänker ju mamma och pappa direkt...vad fan är det för dum skalle som tar kort på mitt barn.

Så tyvärr så kommer det ingen bild på någon kärring. Men ena hon var rolig. Jag sträckte fram den STORA påsen godis jag köpt och dom första två stack ner sina händer och tog en ordentlig näve var, men då den tredje stod länge och tittade i påsen då jag sa.

-Hittar du något  du tycker om?

-Nä jag tror inte det, men har ni klubbor?

- Nä tyvärr det har jag inte säger jag.

-Nä men då vill jag inte ha något..hej då. Oxå sprang hon iväg..

Hahahahahaah så gullig liten tjej...  

Dagen som sådan har det inte hänt så himmla mycke. När jag kom hem i morse så la jag mig facktiskt direkt i säng och somnade. Skönt ,vakande vi halv ett och kände mig som överkörd. Fasen vad trött man blir av att jobba natt.   

Men nu i veckan har jag jobbat ganska mycke så det är väl därför jag känner mig extra trött. Jag pallrade mig upp och stökade bort. Och sedan satte jag mig och såg tv. Micke ringde hem och sa att han skulle sluta 14 tiden idag så jag väntade. Men han kom inte förrän vi 15. Han duchade och vi for sedan och handlade godis och lite nyttiga och behövliga saker.

Hemma igen började jag med maten och David kom förbi och hämtade brevet som han ska översätta till min mamma. Så jag hoppas att jag får det imorgn så jag kan skicka ner det till Adoptioncentrum så dom vidarbefodrar det snabbt ,så hon hinner få det innan vi kommer. Efter maten vart det inte så hemskt mycke att göra. Jag tänkte efter som ingen påskkärring komme så far jag väl till dom då. Så jag gjorde en strut av papper och fyllde den med godis och for förbi Mia, Thea, Ines och Robban. Thea vart då glad när jag kom. Sedan skyndade jag mig hem för att se hockyn. Men ärligt talat , nu är man less. Visst är det roligt att dom klarade av FBK men det finns inte en chans dom tar HV71. Nä killar ni har gjort bra ifrån er denna säsong, jag förväntar då mig inte något av er.

Jag var så intresserad att jag somande och vakande med ett ryck kring 20.30

Man kan ju undra varför inte min snälla man väckt mig. Var ju tvungen att fara bara , så nu sitter jag här på jobbet och har ingen macka med mig ,så nu får jag allt vara hungrig.  

Man får väl skylla sig själv att man inte ställde klockan. -men jag överlever nog.

Kram på er och hoppas ni får en riktigt god och mysig påsk...

Av Isabella - 1 april 2010 01:41

  Sitter nu på jobbet och funderar hur detta ska gå.

Som ni såg så klaffade allt och i morse när jag kom hem så satte jag mig och bokade resan. Så nu är det ett FAKTUM....!!!!!  

Jag kommer att åka med David den 3 maj och kommer hem igen den 18 maj. Det kommer att bli otroligt spännande och intressant att komma till ett land där man smällter in bara. Visst har jag alltid kännt mig välkommen i detta land oxå men under mina 32 år som människa har jag fått denna fråga OFTA när man träffar nya människor...

-Ja ha få se vart kommer du ifrån då? När det är vanliga trevliga människor så brukar jag ju säga att jag är adopterad och kommer från Chile , men är det ett pucko på krogen har det hänt att jag blir irri och då brukar jag säga från fittan presic som du!!! Hahahha oftast blir dom lite ställda och man går därifrån med ett lende...  Så ni förstår nog vad jag menar när jag säger smällta in, jag är en av dom på något roligt sätt.Har kollat passet idag och det är då gilltigt. Har knopat ihop ett brev som jag förhoppnings vis kommer att skicka imorgon.Så hon hinner få det innan jag kommer, vore ju bra om hon fick veta att jag kommer ner innan jag är där.   Resten av dagen har jag städat och tyvärr så blev det inte så hemskt mycke sova för mig men en stund på eftermiddagen. Sedan på kvällen hade ju Rebeccas skola en cafekväll. Men lite uppträdande och så fick vi se vad som hade pysslat med för projekt i höst här. Rebecca visade mig en täckning hon hade gjort på bilden tror jag som jag vart så HIMMLA KÄR I. Allså den var skit cool och jag sa att när du tar hem den så måste du vara försiktig för den ska jag rama in. Vi vart väl kvar där fram till kl halv åtta och sedan hem och bara invänta att få fara och jobba. Micke for föresten iväg och fixade bilen som har haft lite ont i växellådan. Men nu går den som en klocka igen och vi har nu alla växlar tillbaka. Roligt tycker jag   Och ett STORT tack till Danne som hjälpte oss, du är en guld kille , det vet du va??? Tack vara han så kan vi köra denna lilla gulliga bil ett år till ...hahahahaha   Nä nu ska jag kolla in tv lite och sedan blir det lite mer tv...god natt på er alla.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards