Jag kan allt

Alla inlägg den 10 april 2010

Av Isabella - 10 april 2010 21:07

 Tjena på er alla.

Har kommit mig till jobbet igen och sitter och funderar över vad natten ska bjuda på?  

Tror att i natt ska jag plugga på lite spanska. Det är ju tusan bara tre veckor kvar tills jag far och jag kan typ ingenting....hahahaha

Ja idag har vi inte gjort så där hemskt mycke, eller jag kanske ska säga att jag inte har gjort så hemskt mycke. Micke därimot har fixat och trixat där hemma hela dagen. Det finns inget roligare än vakna upp och det är städat och man känner att man inte behöver göra nått. Lite bortskämblir man ibland.  

Iallfall såsov jag fram till två tiden och klev upp och bäddade sängen. Sedan kom Micke och Rebecca hem från hennes träninga som hon varit på. Själv for jag en sväng till Linda och Jörgen för att kolla in en resväska som jag skulle få låna om jag ville. Hemskt snällt, men den var jätte stor så jag ska kolla in vad mamma hade för väska.Vi satt och snackade en stund och sedan var jag tvungen att skynda mig hem, för Micke lagade till en hare idag.  

Så när jag komme hem så lukade det jätte gott, tog en bild på tallriken som kommer i morgon. Allså han hade gjort JÄTTE god mat. Det var hare i ugn och till det hade han gjort en sås och klyftpotatis plus en sallad. Rebbe älskade det.

Och inte nog med det så efter vi ätit klar så säger han att ha ngjort en efterrätt oxå.

Han hade gjort färdigt klass i skålar med chokladsås och hjärteströssel. Jätte gulligt.  

Tack så hemskt mycke Micke för den goda middagen, nu är det min tur att laga mat. Du har u nästan gjort det varaenda dag denna vecka.

Efter maten satt jag och han på altanden en stund och solade. Vilket väder det vart....

Micke for och gick en promenad och jag diska bort och gjorde kaffe åt han. Sedan har vi bara slö sett tv tills jag nu är på jobbet. Det ahr varit min dag.

Puss på er  

Av Isabella - 10 april 2010 01:38

Men vad tusan    Idag fick jag min deklaration....fast jag kunnde fan ha varit utan den......  

Jag hade ett litet hum om att jag skulle få betala detta år , för att vi upptäck på mitt jobb att vi har legat i fel skatte tabel. Men när vi har ränkat så gissade vi kring 3000-4000 tusen kanske vi skulle få betala.....

Så när jag väl öppnade brevet VAD FAN HITTAR JAG!!!!!!!!

Jo inte minder än 13.000 kr ska jag betala tillbaka!!!!!  

Tror ni man smäller av??!!!!!

Jag har alltid fått tillbaka alla år och nu denna chock.

Började ringa runt till mina arbetskamrater och fråga hur mycke dom hade fått. Men inte hade det fått något. Så då tänkte jag ju att detta måste vara något fel och vart ju som lungn igen och tänkt att detta ordnar sig.

Tur är ju att man har en sådan duktig man som kan det där med räka och kolla upp om allt var rätt. Tyvärr så var allt RÄTT. Han upptäckde då att jag har ju dragit för lite skatt på alla jobb jag har fått lön ifrån på sissta året. Både kommun, Procurator och mitt nya....

Man kan ju bli galen för mindre.

Så nu var det bara att börja ringa runt och be dom lägga mig i en högre skatte tabell. För nästa år ska jag banne mig inte ha restskatt!!!

Vart jag ska få så mycke pengar ifrån vet jag inte men jag måste ju ringa och be om en betalnings plan och sedan får jag väl fösöka jobba lite mera då.....  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards