Jag kan allt

Alla inlägg den 30 april 2010

Av Isabella - 30 april 2010 08:48

Ja hej hej på er alla. Idag är det tre dagar kvar och det är Valborgs. Vad ska hittas på idag då? Vet inte riktigt, men vad jag vet är att jag jobbar hela helgen. Känns helt ok om man tittar ut på detta   väder.

Tror vi kommer att grilla lite idag och mysa på bara. Kanske om jag har tur hinner jag se en liten brasa,men tyvärr så tänder dom oftas dom efter åtta och jag brukar fara kring tjugo över åtta. Men vi får väl se hur det blir. Idag ska jag tvätta och packa min väska med allt jag kan packa. Har tänkt försöka att inte ha med mig så himmla mycke skit. Igår var jag och innhanlade denna pressent till min mamma som hon ska få av mig. Det vart ett armband med lösa belocker som man kan hänga på. Så jag köpte tre belocker till henne som jag tyckte passade in på mig. Det vart ett hjärt, ett tro,hopp och kärlek och en sköldpadda. Mycket fin tycker då jag.  I går kväll gick jag och Micke en prommis och sedan vart det tv för hela slanten. Skönt med det lunga tempot. När vi gick till sängs så låg vi med varanndra...hahahahaha nä jag bara skojade med er.....  

Nä vad jag ville säga var att han påminde mig om att detta var vår sissta natt på ca 20 dagar innan vi får sova med varanndra igen. Känns ju tråkigt, men vi överlever. Nu är jag verkligen nervös tror jag. Inatt har jag drömt hela tiden om att planet stöttar eller att jag inte kommer med plande. Att billjetterna strular eller alla planet var fullt och vi inte kommer med. Tror att jag är lite orligt att dettta inte kommer att ske.  

Nu på morgonen ringde Lina från adoptionsbyrån och berättade att dom bestämt träff med min mamma nu på frdag nästa vecka. Och det är väl då det är tanken att vi ska träffas. Känns ju konstigt att ha en bestämd dag helt plötsligt.   Men så är det. Det är väl helt ok med denna dag men det känns lite som jag slösar vädefulltid. Vi kommer ju till Chile på tisadag. Kommer att sova i Santiago en natt och sedan bege oss ner till Conception, det är där vi ska träffa min mamma. Men det blir ju på onsdag kanske vi kommer dit. Det var VÅRAN plan. Men man kan ju ändra den om man vill men det känns lite som jag förlorar typ 2 dagar med min mamma. Men vi får se vad som händer. Det kommer nog att bli bra en då. Nä nu ska jag gå och tvätta och se vad dagen erbjuder mig. Kram på er så hörs vi nog ikväll.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards