Jag kan allt

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Isabella - 5 april 2010 23:43

Hej hej mina vänner   Idag har det varit en ute dag. Jo dagen började med att jag klev upp TIDIGT SOM FAN ,kl halv sex för att tvätta. Ja då frågar sig säkert 70% av läsarna om jag är dum i huvudet. Och mitt svar är...ja kanske lite men jag var TVUNGEN att få tvätta. Det går så när man hoppar över en tid och då helt plötsligt så är tvätt korgen fullare än man någon gång har blivit själv. Och det är mycke kan jag säga er. Så det var bara att pallra sig upp.   

Efter kl halv nio var tvätten klar och Vi begav oss då mot Byggsiljum för att åka slalom. Så det är vad vi har gjort idag på dagen... åkt slalom.

Visst är det roligt men man är ju för trött ibland. Men vi var då där fram till halv tre. Under tiden vi var i backen ringde Jonas och bjöd oss på mat. Man ska ju ha tur iblan oxå. Vad skönt att bara behöva komma hem och sedan gå över och så får man mat...hahah i love it   

Och vad gott det var. Jonas hade grillat och Whan hade gjort potatisgratän och pommes..gott gotti gott gott...  

Efter den goda middagen hem och se hocky. Där vart det väl inte så himmla bra resultat men vad fan...det är ju en ny säsong nästa år om dom inte klarar av detta HV71. Och nu sitter jag på jobbet och bara glor  ut i cybervärlden....så nu vet nu hur min dag har sett ut.

 

Till Jenny: Det ordnar sig säkert. Har kollat nu och jag tror det är min banks som har tjafsat lite men nu är det betalt och klart hoppas jag.Tack för omtanken.   

Av Isabella - 5 april 2010 20:58

Ja  vad säga om den då......   Ja fasen jag måste tänka riktigt hårt nu.

 

Fredag: Ja jag kom hem från jobbet och la mig och sov. Klev upp kring två tiden. Sedan var jag och handlade lite påsk ägg till Rebecca och så var jag och hjälpte mamma att göra klar påsk middagen vi skulle äta där. Mammmalilla mamma hade så ont i ryggen...stackar hon    

Mamma hade gjort en jätte god gryta med fläskfile i. MMUUSSS vad god den var. Mamma kan verkligen laga mat hon.

Efer middagen blev det inte mycke på kvällen. Jag var rätt trött så jag somnade som vanligt i soffan.

 

Lördagen: Ja vad hände då...... Förmodligen inte så mycke eefter som jag inte kom ihåg det???

Nä vi gjorde nog inte ett skit tror jag vi var och handlade och gjorde en lite påsk middag själv med ägg och grejor och Rebbe var och tränade. På kvällen såg vi hocky och sedan gick jag i säng för jag skulle upp och jobba på söndag.

 

Söndag: Så söndagen har ni väl listat ut redan..Jo jag jobbade hela dagen från 6.45-17.00

När jag kom till bilen ahde ju Micke och Rebbe smygit sig dit och ville överraska mig, kanske inte vart så roligt för dom. Micke komme på mig att röka....japp ni hörde det ...jag har rökt    

en svag människa som man är så har jag börja om så nu vet alla det.

På kvällen spelade vi sata BINGOLOTTO....aldrig mer kan jag säga det var dom sämsta brickorna jag någon sin har haft.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards