Jag kan allt

Alla inlägg den 29 april 2010

Av Isabella - 29 april 2010 07:41

Jag behöver verkligen hjälp nu.....  

Nu när jag far ner och vet att hon väntar på mig så vill jag ha med mig något till henne. Men vad???

Har funderat och funderat. Jag vill att det ska vara typiskt svenskt och att hon ska kunna tänka och känna mig när hon ser denna grej.

Men vad????

Tänkte en dalahäst ,men då dömde Camilla ut mig och ok jag fattar det är inte så roligt...

Men vad.?

Jag har ju gjort ett album med lite bilder från när jag var lite och hur mitt liv ser ut nu på min familj och vänner här hemma som hon ska få.

Men jag vill ha med mig något bara till henne.

funderat på ett smycke som ska vara svenskt tillverkat och typ hjäreformat eller nått...men jag vet inte. Om ni nu har några förslag så skriv gärna en rad eller två. Inga förslag är dumma och skriv vad ni tänker är ni snälla.  

 

Till Moa: Själv klart så nästa gång då åker du med mig. Vad bra för jag tror inte jag får med mig min man, så då har jag ju en rese kamrat med mig.

Av Isabella - 29 april 2010 07:19

Jo jo nu är jag tillbaka. Igår när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle lägga mig men bara en lite stund. Jag gick ju av natten igår och tänkte jag behöver inte sova så läng....men men kroppen hade tänkt något annat.   

Vaknade med ett ryck vid tre av telefonen....hahahah tur det ringde. så jag sov ju jätte länge igår.

Efer min sömn vart det bara att börja med maten. Jag skulle ju laga en thai soppa som tar lite tid att kok så det var vad jag gjorde. Hem komme Micke vid fyra och vi åt vi halv fem. Efter maten kom ju han ihåg att muschstaskampen var på torget och att stan skulle ju ha öppet extra länge så vi gjorde oss i ordning och for in till stan.

Där inne fick vi se Robban Aschberg, Gert Fyllking och dom andra två grabbarn (vet inte riktigt vad dom heter. Men det var lite tävlingar på torget och lite bilder fick jag ju ta. Micke och jag tog oss en mjukglass inne på Godisvågen. Vet ni vad dom har!!!! Jo dom har blåberssmak på mjukglassen....Va vad lyxit. Rekomenderar verkligen det.   

  

Här är fordonet dom kommer in med på torget. För dom som inte vet så förra året gick ju Robban och Gert mellan Ystad ovh Haparanda, och i år ska dom och grabbarna lifta mellan Haparanda och Ysta.

  

En tävling var att dom skulle spela lite hocky och göra snygga mål...Dom här killarna spexade verkligen..

  

dom här killar spexade väl inte riktigt lika mycke men dom vara klara favoriter bland publiken.

Efter denna tur var det hem och se tv. Micke gick i säng och jag satt upp och såg på Efterlyst. Efter det vart det tv i sängen tills man somanade.

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards