Jag kan allt

Alla inlägg den 6 april 2010

Av Isabella - 6 april 2010 23:47

Ja nu har jag startat en omröstning här på bloggen. Kan ju vara roligt att se hur folk tänker och vad svaren blir. Jag kommer att FÖRSÖKA göra en ny varje månad med olika frågor så var med nu och rösta. Jag kommer att presentera svaren den sissta varje månad. Och om jag glömmer det så påminn gärna mig.

kom igen nu folket rösta på .....  

Av Isabella - 6 april 2010 23:40

Ja jag vet att jag har varit duktig men det varkar som jag inte är det längre..hahaha men men det kommer väl en dag då jag oxå känner att nu är jag duktig på riktigt...eller vad tror du?

Av Isabella - 6 april 2010 23:28

Ja idag har jag varit i drömmarnas land tror jag hela dagen. Har ni känt någon gång att man är som om töcknad av trötthet. Man är som ett flumm bara.   

Jag har sovit bra idag. Jag vaknade vi 14 tiden och klev upp och snick snackade lite med Micke och sedan snick snackade jag lite med min vän Camilla, eller ganska länge med henne. Hon går liksom inte att få stopp på när hon väl börjar...hhahahahah

Undra hur de blir när hon blir gammal och sitter på hemmet???? Ska hon prata ihjäl någon då. Tänkte ju att en annan människa som inte känner henne kanske blir helt paff och tänker...vad i helvetet vad denna kvinna eller gam kärring snackar...hahahah hon är rolig.   

Efter jag lagat en ortoligt god och tidig middag så for jag och Micke upp till Jula för att köpa en pakethållare och stänkskärmat till Beccas cykel. Nu är det så ljust ute att hon kan börja cykla till träningarna men det går ju inte om hon inte har dom grejorna på cykeln.

Så nu har Micke lite jobb att göra i morgon. Tur för han. Han känner sig nog lite rastlös här hemma nu.   

Efter denna fär hände det inte så mycke mer av denna dag. Jag låg och halv sov i sofan och sedaniväg till jobbet. Just nu sitter jag ju här och klottrar ner dagen men sedan i natt ska jag försöka lara mig lite om Chile och vad som är viktigt att tänka på innan jag åker. Ha det gott nu mina vänner så hörs vi en annan dag.

Hej då........  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards