Jag kan allt

Alla inlägg under juli 2011

Av Isabella - 25 juli 2011 20:17

God kväll alla läsare och blogg.

Gud vad super dålig jag har varit på att blogga på sisstone. Kan väl skylla lite på att det har ju varit så himmla fint väder så man har försökt vara ut så mycke som möjligt.  

Men men bilder har ni fått idag så det har jag då avklarat. Helgen helgen helgen. Har varit både upp och ner.

Fredagen drog jag till systemet och inhadlade saker för lördagen.

På kvällen besökte vi Trästocks jag och Micke. Öltältet blev vårat hem för några timmar. Klok som man tydligen har blivit så begränsade jag mig till en cider, för att vi skulle ju festa till på lördagen med Mickes mormor  

Vi såg oxå Ola Magnell. Inte direkt så att jag vet vem han är, men en låt kände jag igen.

      Hade även bestämt mig för att ta kort på alla jag kände så att så blev det. Så här är några gammla arbetskamrater och min dotter.

        I öltältet träffade vi en gammal barnkompis till Micke. Väldes bästa Magnus. DEt inte han vet om muski är inte värt att veta ...ska ni veta!

  När vi satt där i tältet så kom det en av artisterna med hennes band och satte sig brevid oss. Hon hade tajta tajta byxor och en minimal topp och hemskt snygg. Då säger killarn:

-Vad konstigt det rycker inte änns i snabeln? Konstig!

Roliga killar lite tvesamma blev dom och en diskution i om dom kanse var bögar startade.....

  Sedan var frdagkväll över och vi sov hemskt gott.

Lördag var bara ledsam. Jag väljer att inte berätta för omtanke för dom inblande. Kan bara säga till dom inblande att vi finns här när ni vill, vi tänker på er....

På grund av detta blev det lite stiltje in för middagen vi skulle ha med Mickes mormor. Inte riktigt fest kan man väl säga. Vi åkte hem kring 20 tiden och la oss i soffan och slöade.

Söndagen vakande jag SUR.....

Lite pgr av att det inte blev någon fest. Jag hade verkligen sett fram imot skoj och skratt. Men det kan man ju ta senare. Micke frågade om vi skulle på loppis och först sa jag nej på det suraste sätt jag kunnde så han verkligen skulle veta att jag var sur. Plötsligt var han klar för att fara så då fick jag dåligt samvete och klädde mig på noll tid. Tur som fan att han inte krusar mig och tus som fasen att jag for,för jag fyndade stort.

  En sådan här stor fotoväska som rymmer fyra objektiv, kamerahus, med tre fack på utsidan kostar ny ca 1500 minst. Jag betalade 60kr  

Så jävla nöjd jag är att jag hittade en.

Resten av söndagen blev det soffan och se Två och en halv män. Micke har köpt en box så vi sträck såg i FLERA timmar.



Av Isabella - 25 juli 2011 09:02

Ja nu tror ni säkert jag skulle berätta någon om en sanbbis , men det har jag inte tänkt göra.

Nä ville bara säga att ikväll kommer det historier om helgen med foton oxå vidare, men just idag har jag lite att stå i. Vet att några väntar så jag lovar att ikväll kommer det en uppdatering.Dagen som denna blir det stan och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att min jätte förstoring på Rebecca kommer idag

  

Hej hej vi hörs ikväll

Av Isabella - 25 juli 2011 08:59

Denna vecka blir det två bilder. För förra veckan blev det ingen. Så nu kommer bild R


 

ROFYLLT !

Från farmors altan.


Av Isabella - 25 juli 2011 08:55

Försenad en vecka. Men på Q är det inte så lätt. Men nu har ag den här.....

Bild Q


  Queen !

Tussan försvarar sin trappuppgång. Hon vann!


Av Isabella - 22 juli 2011 14:40

Ja kan man bli annat en arg på sig själv!!! Har varit till Trästocks för att äta en lagos och för att ta lite kort. Tar upp kameran och ska knäppa en bild OCH kameran tar inte kortet.......   Och VARFÖR!!!

Jo för jag min dumma tant har tagit ut minneskortet för att lägga över lite bilder på datorn. Vi kan väl säga så här...

Det är inte första gången jag gör det utan typ 2010 gången ....

JAG LÄR MIG ALDRIG TYDLIGEN!!

Nu har solen äntligen kommit och det är varmt som bara den. Tänker sola typ 10 min sedan börja med maten som idag består av plankstek. 

Kvällen kommer att bestå av trästock, kanske bio, kanske ....ja jag vet inte.

Hoj på er .......... 

Av Isabella - 22 juli 2011 12:18

Ja ha nu har 15 år passerat med samma gubbe  

Känns helt otroligt länge, men på samma sekund undrar man vart åren tog vägen. Men tydligen är vi gjorda för varanndra och man kan ju hoppas på 15 år till med varanndra. Mycke roligt har vi haft tillsammans och inte att glömma en underbar (fast himmla sur just nu i tonåren) dotter.

Puss på dig gubben min jag älskar dig, fast det vet du väl redan tror jag  Hade jag nu haft den där fina scanern som jag har funderat på att köpa hade ni kunat få se bilder från början av vårat förhållande. Men nu har jag inte det men jag ska verkligen köpa den snart jag lovar.

               

  

Av Isabella - 20 juli 2011 23:13

Hej hej på er  

Dagarna flyger fram och jag hinner ingenting  

Jo då jag bara skojar med er. Jag har ju jobbat i fyra nätter och jag har sovit bort dagarn. Har varit riktigt skönt. Dessutom har jag köp mig en ny mini pc för att ha med mig på jobbet. Så nätterna har gått åt att lära mig nya saker OCH spärra in i tven   

Iallfall så har denna dag varit lite som ett kinderägg med tre överaskningar   

För det första så har dom ENTLIGEN hittat en parasit i Mickes rövhål!  

Han har ju haft så himmla ont i magen sedan vi kommit hem från Chile....JA ni hörde rätt, i ett halvår. Han har ju sökt hjälp förr men ingen har väl tagit han på allvar. Så när jag för tre veckor sedan hörde han säga att han inte haft en vanlig bajskorv sedan Chile fick mamma nog   Beställde bajsprover åt han och nu har svart kommit. Han har en parasit i analen! LÖSNING: Pencelin!

      

Tydligen kan den ha tågat in i analen när vi var och badade på en INTE så fräch badplats.

Sedan var mamma förbi och berättade att hon har fått en köpare på huset i Sjöbotten. Mycke bra. Då var det ur världen!

Och för det tredje så har Rebbe varit OTROLIGT trevlig idag och diskat bort efter alla efter maten.

Så vad mer kan man begära av denna dag?

Dessutom jobbar jag nu sissta natten och imorgon går jag på ledighet över helgen.

Förbaskat trevligt. Lördagen kommer vi att spendera i Innasjön och sedan kvällen hos Mickes mormor och natten hos Sofie och Fredrik. Kommer att bli SÅÅÅ trevligt.

Föresten har jag en liten fråga nu:

Var in på Statoil innan jag for till jobbet igår. Kl var kring halv ett på natten och det var fullt med ungdomar där. Då komme det en kille in och började prata med två andra och då frågade den ena dena andra. Typ är du knall idag?   

Killen svarade NÄ inte idag. Och han stod rakt upp och ner med en moppe hjälm i handen.

Jag vet inte men för mig är det då så att är man KNALL så kan man typ inte gå utan stöd och man sluddrar typ eller???


Av Isabella - 19 juli 2011 03:01

Hej mina läsare och blogg!

Jag är verkligen ledsen att jag inte bloggat på någon dag. Har väl kanske inte så hemskt mycke att säga eller så är jag bara lat.

Helgen har passerat och den har varit helt ok.

Jobbade fredagen.

Lördagen var en mycket trevlig och bra dag. Började morgonen med att hämta upp Moa och Glenn. Vi hade bestämt att vi skulle fara till Piteå på STOR loppis  

Här i Skellefteå regnade det ordentligt när vi for och jag tänkte väl att detta kommer inte att bli så himmla roligt. Men vad fel jag hade. För några mil ovanför Äbyn var det inte en droppe regn. Så trippen vart himmla trevlig. Vi började med loppis och sedan for vi på stan för lite lunch. Efter lunchen så blev det gokart. Inte feg jag och Moa då, men killarna körde. En lite upplevelse för Glenn som aldrig har provat. Förbannad på mig själv var jag för att jag lämnat kameran hemma för att jag tänkte att jag orkande inte bära på en kamera när det lix skulle regna!    

Vi avslutade dagen hemma med att grilla hamburgare.

Söndagen slappade vi i värmen på Falkträsket jag och Micke.

Bild Q har inte kommit för jag vet inte rikigt hur jag ska få till den men jag ska försöka under veckan. Känner mig rätt tråkig nu men jag tror jag avslutar detta Tråkiga inlägg.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards