Jag kan allt

Alla inlägg under juli 2011

Av Isabella - 9 juli 2011 23:19

Uppdateringarna har varit dåliga dom senaste dagarna. Kan jag berätta för er att detta beror på att jag inte vill vatten skada datorn( eller ska vi säga svettskada datorn) i onödan. Det har ju varit så HIMMLA fint och varmt väder att man har typ vait ute hela tiden. I fredags på dagen vart det bad på vitberget. Kanske ett ålderstäcken på att man håller på att bli gammal eller nått, men jag väljer gärna tempereratvatten.

Om man får vara lite personlig så skuller jag vilja framföra en sakt?  

Som alla människor på denna yta vet så har ju vi tjejor/kvinnor mens. TYÄRR!

Och jag hade ju oturen att detta inträffade just i torsdag. Tjurade ihop och svettades! Hade ju tänkt fara och bada! Men då på fredagen så slog mig iden TAMPONG! 

Gick ut på nätet och sökte info om denna vara, och om man kunde bada med den.  

Det skulle ju gå utmärkt at göra OM man byte ofta. Jag är verkligen ingen tampong tjej, tror väl jag har använt det typ 2 gånger förut och jag gillar det INTE. Men svetten har inga begänsningar och jag ville verkligen bada. Så mot affären inhadla och iväg mot vitberget. Skjolade in skiten och la mig och solade. Jag vill påpeka att jag badar inte i flera minuter, utan jag doppar mig och går och lägger mig och sola igen SNABBT. Så jag gjorde det och det gick ju bara bra. Torkade upp lite i solen och sedan tänkt jag att :'

Nä nu ska jag gå och byta.

Men vad fan...... Det är ju som att föda barn nästan (nu överdriver jag lite som ni förstår), kanske inte fullt ut , men det är då inte skönt att ta ut en tampong. Sedan tycker jag att man får så himmla mycke värk i magen av dom. Känns lite som man stoppar upp det onda som ska ut.     Visst det funkade jätte bra om man verkligen vill bada men tamponi i allmenhet tycker jag suger.

Till dagen. Ja det jag vill berätta är att jag förförsta gången i mitt liv har hjälp till vid en olycka. För att göra denn historia kort så säger vi så här. Jag och Micke kom och körde efter Boliden vägen när vi ser länge fram att det blev ett STORT dam moln. Vi komme närmare och inser att en bil har kört ner i diket. Det hade redan hunnit stannat en bil som höll på att hjäla familjen ut (mamma med tre små barn). Tur i otuen så vart ingen skadad och bilen hade inte slagit runt. Vi satte familjen i vårna bil och väntade på hälp. Mamman var jätte chockad, men barnen verkade må bra. Tydligen hade hon slumrat till en till två sekunder. Hemskt! Dom hade änglavakt kan man säga. Dom hade lika gärna kunnat fontalkrock med en anna bil eller nått, eller att bilen hade snurrat runt i diket. Nä ursss så hemskt. Men det gick bra iallfall.

Så idag känner jag mig nöjd men att man har lyckats kunna hjälpa någon som behöver en   

Nu sitter jag på jobbet och bara slöar och ska försöka fortsätta med det.

Puss och kram vi hörs en anna dag.

Av Isabella - 5 juli 2011 20:50

Tjingeling på er alla.

Dagen är tisdag och den har varit rätt okej förutom att surkärringen belsebub var tvungen att komma fram en stund idag. Sov fram tills halv två. Klev upp och upptäckte min otoligt duktiga dotter var hemma på pauus från täningenslägret dom har i veckan. Gjorde mig klar och idag stod det BESIKTNING av bil på mitt schema.  

Har funderat länge på detta träningkort jag betalar dyra pengar för (som jag inte utnyjttjar just nu) i onödan. Känner väl att det finns andra gym som är betydligt billigare än dom. Så jag bestämde mig att åka och säga upp medlemskapet. Jag har ju tagit ett års bindningstid med autogiro och det går ut nu i aug. Så jag tänkte att jag är duktigt och far och gör bort det nu.  

kliver in på 360 glad, och känner mig mogen och vuxen för att jag gör bort detta nu. Han börjar kolla och säger då ...

- Du det är inte draget något dom fyra första månaderna? Vet du varför?

Jag...

-VA???

Han...

-Ja men gör så här åk hem och kolla från och med oktober till januari hur det ser ut på ditt konto.

Jag...

-Ja jag gör det och så hör jag av mig.

sätter mig i bilen och känner hur jävla irriterad jag blir.

Iallfall så åker jag hem kollar in min sida på banken och upptäcker till min förskräckelse att det INTE är draget något för fyra månader!!

VA!!!

Och jag har då haft pengar där varje gång. Så jag förbannad och åker tillbaka.

Förklarar att han hade rätt men att jag har då alltid haft pengar, så varför har dom inte dragit??

Autogiro tar  man av två andledningar

1. Man har inte råd att betala allt på engång!

2.Man vill inte bry sig om en räkning varje månad och anmäler så att dom kan dra pengarna direkt från konto.

Han säger då att han ser att det är inte mitt fel utan att han TROR kanske att dom KANSKE har haft fel banknummer eller något...?

NÄ säger jag för ni har ju börjat dra efter fyra månader.

Varför har dom inte sakt något före. Under dom här fyra månaderna tränade jag som mest. Nästan varje dag!!!   

Jaha vad gör vi nu då frågar jag?

Då säger han att det bästa är att jag betlar över disken 1400:-

Ja men då kommer jag in senare och gör det.

DÅLIGT!!!!

Det är då fan inte mitt fel att dom inte har dragit och visst fan kan man säga till om sådant här.

Besiktingen av bilen gick då bra så det var ju tur!

Restan av dagen ägnade jag åt att fixa middag, fara på loppis och köpa en SUPER BRA pressent till min moster   Känner mig nöjd! 

Nu jobba och imorgn kanske bada eller något annat roligt. 

   


Av Isabella - 5 juli 2011 07:03

God morgon vänner. Helgen har varit underhållande och jag har tänkt snabb skiva lite om den.

Fredag: Kom hem från jobbet och bestämde mig rätt snabbat att inget sovande skulle få finnas  

Städade upp lite hemma, ringde mamma och vi bestämde att vi skulle följas in till stan. Efter som dottern var rätt uppjagade denna dag så fick hon ta cykeln,så jag och mamma gick. Väl inne strossade vi runt festivalområdet och till slut tog vi en cider i ett av tälten. Efter gick jag med dom tunga benen hem och började förbereda maten. Vi hade tänkt grilla. Till våran förvåning kom Mickes lillasysster förbi med familj och grillade med oss. Och sedan bar det av in i dimman. Men på ett vuxet sätt. Vi hade jätte trevligt  

Vi var naturligt vis in till karusellområdet och kollade att flickorna skötte sig ok. Rebbe har nämligen i helgen träffat sin kille från Eskilstuna. En jätte gullig kille tycker jag han verkar. Men det är ju synd han bor där han bor eller så är det synd vi bor där vi bor......

Men till fredagen igen, vi kom inte i säng förrän kl 3 på morgonen.

Lördag:Började morgonen med att städa vid halv nio, sedan fixa frukost till flickorna. Efter det gick vi inte till festivalen för att kolla läget och äta lite lunch. Vi var där och gick hela dagen fram till fyra. Väl hemma kastade jag mig i soffan i ca 1 timme och sedan var det dax för fest IGEN. Allså en två dagas!   Kan väl säga som så att det var nog första gången jag gjorde det. Det gick, men det var ju tack vare att jag tog det rätt lugnt på fredagen. Vi hade skit tevligt och alla var på riktigt bra humör hela kvällen. Vi avslutade kvällen jag och Micke med att gratta Jonas till sin STORA chokladkaka som han vann.   

Söndag: Ja det kan ni ju nästan räka ut själva. Var rätt pigg endå men visst var man sliten. Vi inhadlade en chips och dricka och hyrde 4 st filmer. Beställde pizza och kurade ihop oss i soffan med Rebbe och sedan stannade vi där hela kvällen.

Rebbe var väl inte på topp kanske. Hon hade vinkat av sin kille på förmiddagen och var super lessen   . Jag förstår verkligen henne. Man kommer ihåg själv hur det var när man var kär. Stackar henne. Men turen är väl att vi inte har haft semester tillsammans än så vi har funderat på att åka ner dit han bor och ta en lite mini semester.

Nä nu ska jag packa ihop mina saker och börja bege mig hem till min underbara säng.

Kram på er

  

Av Isabella - 4 juli 2011 21:36

Här kommer det lite partybilder från lördagens fest. Mycket trevligt hade jag och jag vill här med tacka alla som var inblandad i den trevliga stämningen! Tack så hemskt mycke tjejor och killar....   

           

Av Isabella - 4 juli 2011 21:33

Bild O kommer här....

 

 ORÖRD !

Av Isabella - 2 juli 2011 09:27

Men vad hände? Vi skulle ju bara åka in på karusell områdetoch kolla läget. Tusan kl tre i morse klev jag ner i soffan och kröp ihop. MEN folket nu ska ni får höra. VUXEN som man är så lyckades jag dricka hela natten MEN med måtta. Tror jag är vuxen nu. Förut väntade man på att bli vuxen men man verkade aldrig bli det. Men nu tror jag att jag är det.  

 

  Därför kommer jag att få en sådan här på posten. Ska klura ut vad jag ska köpa för dom här pengarna. Kvällen ser lovande ut. Idag in på området och ha roligt, med många kompisar =) Eller heter det vänninor nu när man är vuxen? Jag måste ta mig en betänkar här på mitt nästa vuxna steg. Kram vi hörs

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards