Jag kan allt

Alla inlägg under september 2009

Av Isabella - 28 september 2009 07:21

   Ja då klev vi upp vi 8 tror jag. Idag skulle vi ´fira Mickes pappa som fyllt år. Dom skulle j komma vi två till oss för vi skulle gå ut och äta och sen se hocky.

Men vi började morgonen med att fika lite och sen var det dax att sätta upp allt som fattades i köket. Gardiner ,lampor, klockan...var jätte bra så nu är det kaklet som fattas och sdet kommer på tisdag att sitta på plats.

Vi vart just klara till ett tiden, så då durschade vi och sen komme dom. Vi for och åt på Tatung. Glad Det var jätte gott, men man är ju så jävla feg. Jag tar nästan alltid samma , Fyra små rätter. Men det är ju gott och man får lite av varje. Tuvärr var vi tvugna att stressa därifrån , för Ove skulle komma och se hocky hos oss. Vi kan väl säga så här. Att vvi var i sissta sekund hem.

Men hockyn gick ju bra så vi var nöjda.

Efter hockyn for alla hem..vart alldeles tomt. Jag och Micke skjudsade hem Ove och sen la vi oss och såg 24 klart. Eller han såg och jag sov.....som vanligt.

Av Isabella - 28 september 2009 07:13

Komme hem på morgonen vid nio. Jag har ju lagt ut lite möbler på nätet , så det skulle komma en tjej och hämta en bokhylla, så det var ingen ide att gå och lägga mig. satt upe och sen städade jag lite fram tills hon komme. Men fy fan vad tung den var. Det är ju en sådan här stor Billy från Jysk....SKIT TUNG !!! Micke trode aldrig vi skulle få ner den tre tjejor...hahahahahah tjejor kan Kyss. Efter det så var det dax att fara till stan. Lönen hade ju kommit så jag var ju tvungen att köpa det som fattades till köket. Kakel, bordslampa, gardiner och en ny klocka. Mycket bra. kommer väl hem vi tre och lamig en stund. Micke komme vid fyra. Vi hade ju så tur att vi var bort bjudna på middag hos Mattias och Camilla. Mycket gott och trevligt. Vi tvingade Matte att spela spel, frånbörjan tyckte han inte det var roligt men när han började vinna så vart det ju roligt....hahahah

Vi vart väl kvar där till kring 23 sen for vi hem. Jag var skit trött och somnade nog innan jag landat på    kuddden.

Av Isabella - 24 september 2009 23:21

Hej idag har jag tagit och tänkt på mig själv.

Komme hem vi nio och satte mig vid datorn ett lite tag, fick då ett meddelande om jag ville träna vi kl 11.Så det tog jag. La mig en timme och sen iväg. Men det känndes att jag inte hade ätit något på dagen, Vart skit trött men jag gjorde det. Efter det så åkte vi och tog en lunch. Kycklingsallad för mig, den var väl sådär godObestämd 

Efter det hade klockan hunit bli ett så jag och ,in vän for hem till mig och la oss i soffan till  hon började jobba vid tre. la mig och sov då och vakande av en lite sur kille som var tvungen att göra mat. Men vad fan det är inte ofta han behöver det så jag lag stilla kvar.

Vi åt och sedan for jag en sväng förbi Min plast pappa, ville bara kolla hur han hade det. Det var bra med han.

Komme hem och då var det hocky dax.

HEJ HEJ HEJ AIK  säger jag då. en riktigt rolig match att se.

sitter nu på jobbet och väntar på att tiden ska gå så jag far fara hemigen. Inte för att jag misstreivs men nu är det helg snart och jag vill baka lite.

Natti natti på er

Av Isabella - 24 september 2009 08:58

Japp fick mit löne besked igår....hihihihihih... vi går över till månads lön den här månaden..och det innebär att vi får dubbla löner den här månaden , plus att jag får från bondet jag jobbat på...JJIIPPPIIII!!!!!

hAR EN DEL GREJOR JAG MÅSTE FIXA.Kaklet, en vinter jacka , betala till chile , späckhuggar safarie vi ska på och sen spara tror jag.

Jag och Micke vart bort bjudna på middag i helgen, på fredagkväll, mycket trevligt.

Tror jag måste ta med mig kamerna då.

Satt i natt och kollade på objektiv...men fy fan vad jag vill köpa ett nytt. Men dyrt och det finns hur många som helst att välja mellan. Men det kommer kanske att ska snart. Ska man på späckhuggar safari måste man ju ha ett nytt ,så man kan få några fina bilder. fick just ett medelande från en vän om jag skulle följa med och träna..japp det tror jag att jag ska. Så nu måste jag vila en lite stund så jag orkar.

Kram på er alla så ses vi sen 


Av Isabella - 23 september 2009 21:01

Ja just det. Känner jag är lite seg på att ta kort just nu och lägga ut, måste bli lite bättre. Men sen är det väl så att man gör inte lika mycke nu när det inte är sommar heller. Men i helgen ska vi ut och fira Mickes pappa som har fyllt år så då kommer det bilder ,det lovar jag. Idag har jag nästan avklarat allt jag skulle förutom den där tvättningen. Hann ju inte riktigt allt när jag bara hade en maskin, men jag har en ny tid i moron så jag tar resten då.

Sitter nu på jobbet och funderar hur framtiden ska bli. Idag var ju jag och mamma till Höken och lämnade min plast pappa.

Faktiskt lite jobbigt tycker jag. känns liksom i hjärtat när man ser hur hjälp lös man kan bli. Jag vet ju att det är den bästa lösningen för han den här veckan men ändå. Nä vi måste hälsa på han så ofta vi hinner. Tur hans riktiga dotter oxå finns till hands och om vi hjälps åt så kommer det att gå bra.

Idag v ar ju det tänk vi mammaor skulle spela mot döttrarna, men det vart inställt.....Dumt , man skulle tydligen anmäla sig och det var nästa inga mammor som hade gjort det. Hade jag vetat det hade jag direkt anmält mig. förlåt tränarna.

Nä ska kolla in tv lite nu så vi för höras sen.

Go natt och sov gott alla vänliga människor.

Av Isabella - 23 september 2009 08:18

Jo nu har jag vaknat och har börja tvättat. Men vad tror ni har hänt när jag kommertill tvättstugan???

Jo en maskin FUNGERAR INTE.......Man blir så förbannad på sånt. Jag behöver verkligen båda maskinerna. Men inget att göra. Sen ska jag och mamma fara och lämna in Ove på Höken. Låter jätte dumt när jag ser det. Men hon ska fara utomlands och han klarar sig inte själv hemma , för han är sjuk. Så vi ska fara dit så får jag se vart det är så jag kan hälsa på han. efter det tror jag ska försöka sova lite för jag jobbar inatt och för ikväll så ska jag spela en fottbollsmatch mot Rebbes lag....hihihihihihihi.... så idag har jag inte tänkt fara och träna något.

Nä nu ska jag fika lite frukost och sen tvättstugan igen. Så vi hörs sen

Av Isabella - 23 september 2009 08:11

Jo fortsättnig följer.

Igår for ju jag och gumman till tandläkaren. Hon la sig och så fick hon bedövningssalva. Mycket bra grejor.

Efter det så vart det sprutor, hon grinade bara lite just fösta sprutan sen var det ok, dom tog tre sprutor på henne. Efter det så var det bara att dra ut tanden. Det gick väl så där, inte för att det gjorde ont , men den satt som FN. Så dom fick dela tanden i två. Så det tog lite tid men den komme till slut och en mycket stolt mor och en JÄTTE duktig dotter for hem.Vart inte så mycket gjort på eftermiddagen. Jag lagade mat så att Micke skulle få mat direkt han komme hem. Efter vi ätit så skjusade jag henne till träningen och jag och Micke for på gymet. Roligt att han följde med mig, hoppas han vilj följa med mer, men det tror jag inte.

När vi komme hem allihop så cyklade jag iväg till Coop och köpte mjölk och fralla. vi gjorde fika och såg lite 24, somnade så klart till det.Cool

Av Isabella - 22 september 2009 07:29

Idag ska Rebecca dra ut en tand!!!! Så här är det. När hon var sex år så varhon tvungen att dra ut två små tänder. Och om vi säger så här så gicke det väl inte så där toppen bra.

Tyvärr så sitter väl rädslan i och nu måste hon göra det igen.

Igår när jag berättade att dom ring om denna tid så började hon grina.

Tycker faktiskt synd om henne men man kan ju inte visa henne att man gör det för då blir hon kanske ännu mer rädd.Tyst

Men i alla fall så har jag försökt förklara för henne att det gör lite ont men sprutan men sen gör det inte mer ont , så vi får se nu hur det går. Tror jag ska ta med mig kameran till tandläkaren om jag vågar.

Har stig upp nu för att jag ska skjutsa min dotter till Vitberget, dom har någon sport dag där ,så det var ju inte så roligt heller tyckte hon när hon nu missar den, men men livet är inte roligt jämt.Obestämd

Efter jag skjutsat henne till vitberget så ska jag fara förbi min vänn som någ ligger och sover här i stan.

Ska hämta Rebbe igen vid halv elva för elva ska vi vara där borta hos tandläkren.

Nä nu får ni ha det så bra så hörs vi sen

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards