Jag kan allt

Alla inlägg under september 2009

Av Isabella - 14 september 2009 13:44

   Helgen har väl varit så där. Har jobbat fredag och lördag natt. På söndag var det tänkt jag skulle fara och fota med en vän, men det blev inte för det var försent på dagen och jag hade ju lovat Micke att fara och bjuda han på hocky och lite mat efteråt. Hocky vart det...men vad tråkig match. Visst vi van men glöden kändes inte. Tror inte det kommer att blir så många matcher man kommer att se där i ladan. Camilla följde med oxå och vi höll på att dö av alla dessa människor som ska komentera allt HELA JÄVLA TIDEN!!!!!

-först hade vi två kvinnor ovanför oss som inte har fattar reglerna i hocky. Nummer 58 började ju slåss efter några minuter in i matchen ordentligt. Som vanligt hejar man på det och apploderar. Och dom började med...

-Men vad apploderar folk åt ???? Vi är INTE  här för att se någon slåss.... vi vill ju se hocky......

Men vad fan det är tilllåtet i hocky än och det ingår i hocky just nu, gilla det eller sluta se, för det kommer att komma mera. Sen när klacken skrek

- Vi hatar björklöven!!! står dom så här!!

-Nä det gör vi inte!!! Men vi Älskar Aik....hahahahahahaah man kan ju inte mer än skratta.

Före vi for på hocky så var vi förbi brandstation och skulle åka upp i den där korgen dom hade. Ja det slutade med att Micke och Rebbe åkte och jag och Camilla ballade ut. Fegisar är vi!!! Efter matchn for jag och Micke och åt en kebab och sedan var det att bara lägga sig i soffan resten av kvällen, trött var jag för jag hade inte sovit sen jag komme hem från natten.

Av Isabella - 13 september 2009 07:04

Jo nu är det nära. Idag ska jag sova en lite stund och sen ska jag fara och fota med en trevligt tjej. Ska bli jätte spännande.

Ikväll blir det att bjuda gubben på hocky och en middag , som tack för hjälpen med renovering. Man måste visa att man uppskattar det han gör där hemma.

Unndra vart vi ska gå och äta en mat bit då. Sisst vi var ut var vi på Vegas. Jätte god mat hade dom men inte så mycke att välja på. Tror min dotter ska på bio iväll med några kopmisar. Blir nog roligt för dom.

Av Isabella - 12 september 2009 21:11

I mors när jag komme hem så hade min Micke vart så snäll och skruvat ihop vårat nya bord. Tack s¨hemskt mycke.

 MEN när han gjorde det så upptäckte han några skador på bordet , först var det kantstött ien kant, den var det någon IDIOT JÄVEL om man får säga så, som har tagit en bläck penna och huggit lite diskret den i skivan och dragit en 2cm lång repa . Det är ju gjort på fabrik inna dom packiterade det..... Men vad är det med folk , om du är skit less på ditt jobb SLUTA!!!!!!

Eller vad kan det vara för andledning annars???? Fattar ingenting. Gick och la mig och Micke åkte till Innansjön. Skönt fick sova fram till två tiden. Klev upp och vad hittar jag i min soffa??

Jo min vän ligger där och sover. Roligt. Ringde Micke och frågade när han var på väg hem och det var han nu. När han komme så for jag och Camilla upp på Rusta där jag köpt bordet. Hade med mig kameran där jag fotat skadorna. Men vad tror ni hände......jo borde finns inte kvar längre????? Så mina alternativ var att ta ett annat bord eller gilla läget mot att dom sänker priset. Hur mycke kunde dom inte säga det var deras chef som skulle ta ställning till, så nu ringer han på måndag. Känns ju jobbig att frakta upp bordet igen och skruva upp ett nytt??? Ja nog kan jag leva med den skadan om jag vill men känns inte roligt när man köper nya grejor.

Väl hemma igen gjorde jag pizza hemma och det vart gott. Sen har vi bara legat i soffan och sett tv. Och nu på jobbet igen. Sissta kvällen sen lång ledig.

Imorgon ska jag få följa med en JÄTTE SNÄLL TJEJ  och fota lite och hon ska visa mig olika objektiv. Längtar.

Ha det bra nu vänner små.

Av Isabella - 12 september 2009 01:32

Pajdeg:

125-150 g margarin

4 dl vetemjöl

1 dl florsocker

1/3 tsk bakpulver

Blanda ihop allt och knåda ut degen i en pajform. Nagga botten och låt den svalna i frysen i 20 min. Sedan gräddar man den i ca 20 min, tills man ser den är ljus brun.Ta ut den och låt den kallna rejält.


Fyllning:

1 st chrem friche

2 dl grädde (hårt vispad)

3/4 dl florsocker

1 msk vaniljesocker

Blanda ihop allt och häll ner det i det klara pajskalet när det är kallt.


Garnerin:

hallon eller arikoser

½ lätt sockrad aprikosmarmelads korv

2-3 mska vatten

Lägg ut frukten/ bären på pajen snyggt och försiktigt. Värm upp marmeladen med vattnet i en panna på MYCKET låg värme ca 2, tills den blir lättflyttande. Ta sedan  en sil (tesil eller någon annan typ av sil) och sila marmeladen över pajen så fruken från den stannar i silen. försök att täcka hela pajens översida. Sen är den klar. Man kan låta den stå i kylen någon timma föra servering så den har stelnat lite.

Världens goaste paj tror jag.

Av Isabella - 12 september 2009 01:27

1 st mörk blockcokladkaka ( smällt )

175 g margarin ( smält )

Smält det där och blanda ihop det.

 

3 st ägg

2 dl socker

Vispa det där för sig och blanda sen med cohokladsmeten.

 

1 dl mjöl

Blanda ihop med övrig smet sisst.

Häll allt i en paj form och häll över en båse Polly. Tryck ner dom i smeten. Gräddas sedan i ca 30-35 min. Servera sedan med glass.

Gott gott gott......

Av Isabella - 11 september 2009 21:18

Ja vad kan man säga en sådan dag?

Alla har väl förstås tänkt på Amerika en lite stund.Sedan steg jag upp vid åtta idag och satte mig en lite stund på datorn, kollade in Facebook. Efter det så fikade jag och Rebecca ( hon var hemma idag dom var lediga). Sedan städade jag bort lite och bestämde mig för att fara på gymet idag med, hade så förbannat mycke träningsvärk och det bästa botemedlet är ju att träna mer. Rebbe och några kompisar for och badaepå Eddahallen. Cyklade in i stormen och tränade en timme, mycket duktig känner jag mig.

For förbi stan en lite sväng innan jag for hem, för jag skulle kolla biljetter till matchen på söndag.

cyklade hem igen och nu var klockan kring två. Började sätta ihop stolarna jag köp, men vad fan..... man vill ju lima lite i träpluggen..men tror ni jag hade lim???? NÄ....ja ha det var bara att sätta sig på cykeln och trampa iväg till coop bygg. Hem igen och börja om. Micke komme hem vi fyra och fixade mat. Äckel korv vart det.

Var klar vid sex tiden med 6 st stolar. Så imorgon tar jag bordet.

sedn tog vi en dusch och la oss i sängen om myste tills jag for nu och jobbade. Han inte ta några bilder på stolarna men det kommer sen.....

nä ska kolla in tven lite nu så vi hörs sen kram på er alla.

Av Isabella - 11 september 2009 08:13

Japp då var det dax att börja göra något.

I förra vecka kollade jag ju upp olika gym. Hittade ju ett jag tror ha dom sakerna jag vill göra så igår var jag på en genomgång av maskinerna. Känndes faktiskt roligt att vara där. förr har man ju kännt sig så tjock och otymplig, men nu känndes det faktiskt helt ok. Idag känns det att man han gjort något  och dom som vet säger ju den bästa hjälpen mot träningsvärk är att träna mera så jag ska ta och fara en stund idag oxå.

Efter jag tränat igår var Jörgen och Linda så himla snälla och hjälpte mig att hämta mitt nya köksbord och stolar som jag köpt, Tack så himla mycke!. så idag blir det att börja sätta ihop det. Det kommerbilder på det ikväll tror jag. Sen blir det väl kanske inte så mycke mera för mig idag , jag jobbar inatt så jag ska försöka vila lite idag oxå.

Kyss¨Hej hej på er alla

Av Isabella - 9 september 2009 06:49

Hej på er alla nyvaknaTungan ute

Nu går det här passet mot sitt slut. Skänns skönt tycker jag. Ikväll ska man få sova i sin egen sång och med sin man. Bra känns som det var längesen tycker jag. Idag behöver jag inte sova så länge för jag ska ju kunna sova ikväll. På mitt shcema står det vätt tid kl 15 , föräldra möte vi 18, och Idol kl 20, om vi hinner hem. Hoppas.

Ska damsuga och kanske byta sängkläder idag. Igår när  Micke komme hem så hade han gjort illa lillfingret. Jag tror han har fått en spricka eller något sådant. Det var alldeles blått och svullet. Återkommer senare idag till er.

God morgon på er alla där ute.Oskyldig

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards