Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009
4 ägg
6 dl socker
Vispa det till det är poröst
3 dl mjöl
150 g smält margarin
2 tsk vaniljesocker
1 tsk bakpulver
2 krm salt
8 msk kakao
Blanda ihop allt och häll det i en långpanna. Jag brukar vika ett bakplåtspapper till en form i panna och hälla ner det i den, då fastnar den inte. Grädda den sen i 15 min.
Glasyr
75 g margarin
1 påse cocos flinger
2 dl socker
1 dl sirap
1½ dl grädde
Blanda ihop alt i en kastrull och koka upp på plattan, men rör hela tiden. Låt koka i några minuter. Smeta ut glasyren sen på kakan. Grädda den igen i ca 5-10 min efter det. tills glasyten är lite ljus brun.
Klar, skit god ingen kan motstå den.
Men vilken känsla. Klev upp och drog på mig jobb kostymen. Att bara gå till jobbet och bara göra saker som folk mår bra av är ju fantastiskt. Ingen som ringer och vill byta rad, eller att man ska fixa folk som vill jobba. Att måsta trycka ihop en pla...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|