Jag kan allt

Alla inlägg under december 2010

Av Isabella - 26 december 2010 10:50

God morgon på er  alla !

Här kommer nu dagen det med bilder och lite mer. Morgonen började kl 8 när jag klev upp och knackade på Rebbes dörr att tomten hade varit här.    Hon klev utan för sin dörr och upptäcker att det är ett snörre där som hon ska följa.

Vi hade dragit  det i hela lägenheten och hon var inte riktigt nöjd över det.

     Till slut kom hon in i sovrumet och dät hittade vi trött pappa.

  

Och hennes jul klapp. Ett par slalomskidor. Hon vart jät nöjd.

Själv hade jag tydligen varit snäll detta år ,för jag fick oxå en julklapp av min man. Jag måste säga att han är otrolig bra på att hitta julklappar. Tror ni spom har följt bloggen länge känner igen denna.

Brios fösta trä pluto. Jag hittade den på en antikmäss för ett årsen snart och ville ha den men den var dyr. Nu har han tydligen hittat en till så den fick jag. Tack min älskade gubbe.   

   

Sedan var det litet mys innan dagen skulle dra igång.

Ingenting fattades, vi hade mat mys, glada barn och bilåkande...hahah allt som det ska vara.

   

På vägen till Innansjön träffade vi renarna. Tror tomten hade gett dom här ledigt idag.

   

          

Tack Sören för den fantastiska maten och dom fina julklapparna. Det var jätte roligt att komma och träffa er.    

Av Isabella - 25 december 2010 10:34

Hej hej på er och god jul. Nu har jag miss sköt mig för er igen. Har ju inte uppdaterat bloggn. Men har gjort en massa andra saker. Men nu har jag lite bilder åt er. Ska bara kolla igenom dom i min dator. Så jag kommer tillbaka ikväll med mer infom om julen och mina julklappar och allt men håll ut mina vänner det kommer snart. Jag hoppas att det blir ikväll.

Kram på er

Av Isabella - 23 december 2010 00:30

Hej på er här ute i natten. Nu har jag gått på mitt sissta skift innan jul. Känns bra. Längtar verkligen hem nu. I morgon bitti fikar jag och sedan åker jag hem fort som fä hunden.   Var nyss ute och rökte och oj oj oj vad kallt det har blivit. Funderar lite på vad det ska hända i natt då? Förra natten kissade en 2 gånger och en annan hostade tre gånger. Undra om det blir någon mer fart i natt? Jo ho nu händer det grejor. Nu kommer det en som ska gå och  sova.   

Fick ju höra på nyheterna i dag att en karl har blivit knivhuggen utan för sitt hem i morse här i umeå. Tydligen var han politiker, men om det var därför vet man ju inte. Men det är fruktansvärt och han ligger ju på samma avdelning som vi är och rör oss på. Man tror inte sådan kan hända här i norrland, men men men tydligen kan det de. Man höjer ribban hela tiden och nu tänker man ju att tur man bor i Skellefteå. Men vad tusan som denna självmords bombare. Det trodde man ju inte hände i Sverige, men det gjorde det och nu igen tänker man , tur  jagbor i Skellefteå. Men man ska tydligen inte vara säker vart man än bor. Hemskt iallafall så här i jule tider för anhöriga. Jag skänker dom en tanke och hoppas det går bra. Själv funderar jag på vad natten ska fyllas med för något. Hittade ju tv3 play igår och började se "Sjukhustet". Brukar slö se ibland när man är hemma så jag tror det blir att se dom avsnittn i natt. Det var ju 48 st och alla är 30 min långa så då kanske man får tiden att gå. Nä mina vänner nu ska jag surfa lite och seddan kanske jag lägger en läges raport till er om någon timme. Sov nu bra ni som får så hörs vi om en stund.   


 

Av Isabella - 22 december 2010 17:01

Hej på er. Har kommit hem till hotellet för en stund sen, för att vara lite mer exat så kan vi väl säga ca 40 min sen. Sitter under täcket och fryser fortfarand. För fan vad kallt det är ute....  

Men något har man då lyckas med. Att få pengaran att rulla...

Lite jul klappar har inhandlas och en översättar till resan. Tur som tusan att man har en teknisk kille där hemma. Det var många knappar. Sen hände det något otroligt roligt när jag skulle äta ( på MC Donald så klart). I kassan brevid mig kom en karl kanske i min åler eller några år äldre, han hade med sig ett barn (troligen dotter på ca 7 år) och han beställde maten och hon i kassan slog in det och HAN drog kortet. I samma veva som han dragit det ber hon om lägget. Han säger då ...

- Nä jag kan inte skriva under det där för det är inte mitt kort och då gör jag mig skylldig till förfalskad underskrift!???

VA!!

Kassörskan vet inte hur hon ska göra så hon tillkallar hjälp. En anna kommer då och frågar killen vems kort är det då? Han svara att det är hans sambos kort, och han vill verkligen inte skriva under nått, men han kan tänka sig att slå koden. Tyvärr har köpet redan gått igen säger den ny kassörskan. Han blir sur och säger att han vill att dom makulerar köpet! Och han vill inte göra sig skylldig till något olagligt. Då kommer en anna fram oh säger...

- Ja men det gör du ju en då. Genom att dra någon annas kort. Korten är personliga! Han måste väl då krypa till korset och erkänna att dom har rätt!!! Vilken jävla nolla.....    Visst skulle dom kunna makulera köpet säkert åt han, men hallå...!!!

Är man så himmla rädd för att göra något olagligt använd dina egna kort och lämna sambons hemma!!!! Hahahahahah...töntigt

Sissta natten som jag jobbar och i morgon åker jag hem. Längar faktiskt hem nu till min egen familj, min egen säng, min lilla katt, min egen toa som kanske blir klar i morgon ....håller tummarna.

Nä inatt träffs vi säker. Kommer väl att uppdatera er om allt som händer i korridoren. kram på er så hörs vi sen. Ska försöka hitta en bra låt här nu som ni kan ha på när ni läser detta.

Av Isabella - 22 december 2010 01:54

En gubbe har hostat tre gånger efter varan.    Japp det var allt. Jag håller på att död i trisstess, pluss att min kissblåsa håller på att sprängas. Vad ska jag göra? Vet inte men ska klura på det! Over end out!   

Av Isabella - 21 december 2010 23:48

Natten har börjat och idag sitter jag utan för rummet i korridoren. Spännande. Få se om det är någon action här på natten, men knapast!

Vad ska jag hitta på i natt då? Tror jag ska kolla in tv3play i natt. Såg ju som allt på fyran och feman i går så jag får väl satsa på trean idag. Ikväll har jag bara legat i sängen och jag känner hur mina muskler börja förrtvina, dom små man har fått när man tränat. Hade jag varit en aningen litesmartar hade jag haft med mig tränings kläder för dom har ettgym här på hotellet. Men det ärju lätt att vara efter klok. Nä nu ska jag kolla in lite saker och surfa runt lite men vi kan ju höras under det otroligt spännande natten.

Av Isabella - 21 december 2010 18:55

Detta år har varit bland det mest händelse rika år jag har varit med om . Både med bra och dåliga saker. Livet är som en bergodalbana som man säger. Livet lunkar på i sin snabb och jämn takt, fast man ibland vill bromsa den och ibland vill man skynda på den. Men detta år har det hänt så otroliga grejor så jag tänkte försöka lista upp dom olikga händelserna och se vad man åstakommit detta år.

Jan:

Började rätt lungt. Den mesta tiden gick åt att jobba och vänta på besked från Chile om dom varit till min mamma.

Feb:

Rebecca fyllede år som alla andra år och hon har vuxit om mamma. Det stora beskedet kom och mitt första kort på min mamma skickades till min mail. Det känndes helt jävla otroligt att detta kunnde ske. Jag trodde ALDRIG att denna dag skulle komma. Jag hade fått kontakt. Tyvärr så kom oxå denna förbaskade jordbävning och kontakten bröts. Förtvivlan och tårar fanns oxå med.

Mar:

 Jag hade fortfarande inte fått kontakt med dom med dom gjorde allt i Chile för att försöka åter upp ta den. Jag bestämde mig för att jag skulle fara i vilket fall. Så jobba var mitt nästa mål och spara pengar. Jag jobbade som en sårad.

Apr:

Jobba, jobba och vi hade fått ett livs täcken från dom att dom var oskada. Jag började kolla in resor och bokade.

Maj:

Min livs resa börjar och ja ni vet ju hur det gick. Rebbe bröt armen och mamma hjärtat blödde. Var otroligt sjuk när jag kom hem.

Jun:

Livets vanliga lunk började ta tag i mig och jag kännde en viss frustrering över att bo här och dom i Chile.

Jul:

 Vi bestämmer att vi ska fara hela familjen till Chile. Vi bokar resa och sedan börjar detta jobbande om IGEN för att spara pengar. Ingen semester hade jag och jag tog på mig mycke jobb denna månade för att kunna betala resan. Rebbe tyckte jag var tråkig och säkert Micke oxå.

Aug:

 Jag och Micke får en vecka tillsamman och då säljer vi stugan. Vi känner båda att det finns ingen tid till den längre och vi vill annat i våra liv.

Sep:

 Jobb , jobb ,jobb. Livets vardag kommer över än och spanskan börjar ta fart hemma. Micke laddar ner ett pogram och jag börjar öva.

Okt:

 Jag börjar maila med min släkt i Chile. Andra tråkiga saker börja upp dagas i min familj, och nära anhöriga mår inte bra.

Nov:

 Det vi befarat har blivi verklighet. Mamma har fått alzaimers. Inte vad jag hoppas på för hennes skull. Och självklart känndes det jävligt för mig oxå. När man alltid har haft och kunnat lita på mamma och så kanske man inte alltid kan det. Min bror blir arbetslös och vi nära anhöriga börjar förstå att det inte går riktigt ihop för han ekonomiskt.

Dec:

Det har varit den längsta månad på hela året. Bara denna väntan om att få fara iväg till Chile. Sedan har det hänt mer privata saker som har varit jätte jobbiga och är än idag, som måste lösas. Jobbar på det nu så vi får se hur det går. Nu är det jul- veckan och jag sitter här på hotellet. Jul firar vi med farmor, tyvärr missar jag jul med pappa, för att jag är här. Annandagen firar vi med mamma och Ove. Sedan sissa veckan blir det jobba två dagar, packa, packa och sedan jobba nyåret och sedan far vi på nyårsdagen.

Av Isabella - 21 december 2010 15:22

Hahaha nu har Micke det kämpigt. Idag har dom tydligen varit hem till oss och börjat med badrumet. Så tydligen ska dom börja imorgon så vi har förmodligen ett nytt badrum innan vi åker ....jippi kan inte bli bättre   Men vart är jag ??? Hon som bestämmer sitter ju på ett hotell rum i Umeå.... så nu får gubben bestämma. Han ringde och var så söt (om man kan vara söt när man nästan är 40) frågade om vad han skulle ta. Märkte en lite osäkerhet i rösten och rädsla för att välja fel...hahaha. Men jag litar på min man och kan kommer att fixa det där jätte bra (hoppas jag   ) . Men kontrollfreak som man är så ringde jag iallafall till golvläggaren och frågade vilka märken vi fick välja mellan. Så jag har varit ut på internet och kollat lite och hjälp Micke lite med golvet. Men om inte mattan finns hemma så ska han ta en anna helt på egen hand.... spännanade   Måste verkligen säga att denna firma som har gjort detta jobb har varit himmla bra att ha med att göra. Tror jag ska göra lite reklam för dom nu så här kommer det. Trummvirrvel...  GolvSpecialisten   

Kan verkligen rekomendera dom. Tack så hemskt mycke killar för att ni tog på er era misstag. Alla kan göra fel och ingen är felfri .

Nu snart är klockan fyra och min kompis som är här med mig vaknar förmodligen snart. Då ska vi fara och äta någonstanns och kanske se om lite julklappar.  Ha nu en trevlig kväll mina läsare så syns vi nog i natt.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards