Jag kan allt

Alla inlägg den 3 september 2010

Av Isabella - 3 september 2010 14:20

Här kommer den bästa bilden jag har tagit i sommar, är riktigt nöjd med det. Känner hur sommrigt det var....ha ha

 

  

Den är nog den bästa i sommar, tagen på Sillhällarna i Bjureklubb

        

fast jag andvänt mitt tunga och klumpia objetiv gick det otroligt bra att fotografera. Här kommer den sissta bilden och den är lite svår att förstå. Det är två stenar och mellan dom har Herr spindel spänt en massa trådar och stenarna står i vatten, men det ser ut som det är i luften.

  

Av Isabella - 3 september 2010 13:54

Ja vad säger man sommaren är slut. Jag som har gått hela sommaren och väntat att den ska börja och nu upptäcker jag att den är slut och det blir som ett slag i ansikte......fan fan fan   

Kanske detta beror på att man jobbat hela sommaren eller så är man helt fläng?

Dessutom har vi haft en riktigt bra sommar med mycke sol och värme. Känns som konstigt att man inte utnyttjat den till fullo. Kanske det är min mindre höst depprition som pockar på eller så är man bara trött och sliten, kan nog vara lite av båda delaran. Förra veckan hade jag och min andra hälft en större diskution som urartade lite så där i början, men ju lägre samtalet gick så klarnade vissa saker för mig och jag tror för han med. Mitt i all kaos så undrade jag.......  Vad i helvetet bråkar vi om???? Så himmla dum människa är skapad, eller som vi människor har blivit. Nu kan jag ju bara tala för oss men vi har egentligen allt. Vi har ett hem, en underbar dotter, vi har jobb båda två, vi delar på det mesta, vi lagar mat, diskar, tvättar och hadlar tillsammans. Ingen gör mer än den andra oftast. Helt enkelt så delar vi på det mesta!!!!! Varför i helvetet kan man som mäninska inte vara nöjd med det?   

Nä man som alltid sökanågot att klaga över eller andra att klaga på ......varför??? Nä ska försöka skärpa till mig och verkligen tänka mig för lite mer. Jag har det jävligt bra engentligen och jag tycker det oxå. 40-talisterna som finns nu är uppfödda att inte klaga ,och den genration som dom har fött upp är vi då ,och vi har nog fått lite för mycker saker. Sedan den generation vi uppfostrar är ju helt utom alla gränser. Oftas ingen respekt för vuxna, ska ha allt och man behöver inte tacka för det för det är en självklarhet...???

Nä nu ska det bli en förändring här i detta hem. Jag ska sluta rättfärdiga mina dumma misstag och dumheter och ta tjuren vi horna i dom flesta lägen.

Jag som alla andra vet ju att det är svårt att vara tuff och möta sina misstag och fram  förallt att kunna erkänna dom! Jag börjar detta med att erkänna att jag är en konflikt rädd jävle som hälldre går undan eller håller med fast jag inte tycker det. Nu vet ni det!!

 


Av Isabella - 3 september 2010 09:13

Veckorna bara springer iväg tycker jag. Men för mig är det helt ok för jag bara väntar och väntar.....   Jo då kan man ju undra vad jag väntar på ??? Jo att få fara till Chile    . Dom senaste veckorna har jag börjat länta så fruktansvärt efter min släkt där nere. Det konstiga är ju att man egentligen inte känner dom. Jag har träffat dom en gång, men än då så finns banden där på något sätt och ajg vill verkligen fara snart. Men men det är ju typ 4 månade kvar. Men inte så länge en då, börjar känna panik över denna spanska jag MÅSTE HINNA lära mig. Väntar fortfarande på att dom ska höra av sig om kursen, tror jag ska ringa snart och kolla upp hur det går. Men måste nog börja lite själv så jag hinner lära mig något  så när innan vi far. I helgen ska en kompis komma hit som har en kille som pratar spanska, han ska hjälpa mig att ringa till dom. Jag kan inte säga hur mycke jag läntar. Nu var det ju snart 5-6 månader sen jag pratade med dom. Visst man hörs på mail, men det är inte samma sak.   

Jag vet inte hur det ska bli i framtiden heller........ Har ju börjat fundera över det. Micke och jag har ju saker vi vill gör eller MÅSTE görar. Som tex köpa en ny bil till vintern, eller jag för står ju Micke oxå att ha ninte allti vill fara till Chile varje år. Men jag vill VERKLIGEN träffa dom varje år!!!! Men det är dyrt och jag vet inte hur det komemr att se ut i framtiden och det skrämmer mig lite.  

Men som vanligt löns det väl inte att fundera utan man får ta år för år och kolla hur man ska lösa detta. Men just nu har jag då en resa att se fram imot.

Idag kommer det väl inte att hända så himmla mycke. Har jobbar i natt och ska väl försöka sova en lite stund. Tror jag ska kolla om jag ska köpa en telfon av en gammmal kompis, som jag ska ha mitt halebop nummer på. När jag har fixat en tel så ni som är mina vänner och har halebop kan gärna säga till, för då kan man ju ringa gratis till er från det nummret och ni kan få mitt nya nummer. Men men nu ska jag fixa lite grejor så vi hörs sen , kram på er

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards