Jag kan allt

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Isabella - 13 september 2010 19:27

Kreaktiviteten dog. For och skulle inhandla det jag behövde till kakan, men jag gav upp. Känns skönt att jag inte hann börja. Ska nog bara sätta mig ner i soffan och kolla in "halv åtta hos mig"    

Fan denna vecka eller kanske jag ska säga "dag" har jag varit jätte sugen på att röka!!!! Jag vill jag vill jag vill JAG VILL!!!! Skit sugen är jag.....varför????

Men slut tjatat nu om detta ämne. Nä nu börjar det så nu blir det tv och sedan jobb.....kramisar till er alla tystlåtna läsare     


Ps. Jag vill bara säga till mig gubbe att jag älskar dig och saknar dig fast du har damp ibland.....

  

Av Isabella - 13 september 2010 17:04

Vad ska jag göra .......

Känner mig full av energi , ska snart få fara och jobba och jag längtar. för jag ska få se en lite krabbat som nyss kommit till den STORA vida världen.  Sedan har jag fixat mat ,städat , rensat garderoben och kollat igenom en del bilder.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska baka eller om jag ska plugga spanska. Hade tänkt plugga i natt när jag jobbar, men frågan är om jag ska göra det nu i stället eller ska jag baka????? Vad tycker ni?????   

Av Isabella - 13 september 2010 16:55

Förra veckan hade jag en lite dam på besök. En hemskt gulligt oxå. Hon heter Ines och är inte så stor, men hemskt nyfiken. Tog lite bilder och här är lite smak prover....   

    

  

Ja du lilla Mia "mamma" du ska få dom här bilderna av mig......=)


Sen har vi lite Homer Simsons bilder. Två puckon som bara njuter av denna super dåliga dryck... hahaha den var inte god ska jag säga...

    


Sedan så hade jag ju i min plan att städa garderoben förra veckan! Misslyckades men nu har jag gjort det, fan vad fint det blir när man gjort det och vad bra man hittar kläder.....

  


Sen till sisst så komer veckan loppis fynd. Är riktigt nöjd faktiskt

  

Av Isabella - 13 september 2010 08:01

God morgon alla glada och pigga och så förståss er som är trötta oxå. Helgen har passerat och jag har haft SÅ MYCKE ATT GÖRA....   Nä skojade bara, men vi har haft lite problem med internet och sedan så har jag bara slappat och myst på med Micke och Rebbe.   

Men i gör väl som vanligt att vi tar dag för dag.


Fredag:

Ja dagen var väl inte så speciel. Micke hade kommit hem. Vi var på stan en sväng och köpte benskydd till Rebecca. Hem städa bort och så lagade jag lite fin mat till dom. Det vart orre med potatisgratän och sås. Jätte gott. Vill däför passa på att tacka min gammle vän Niklas.B för den finna orren.    Sedan vart det match. Rebbe spelad på kvällen. Den vart ovagjord. Men dom kämpade på bra. Kvällen slutade i soffan framför tv, jag sovande och Micke såg film.

 

Lördag:

upp tidigt som attans för Rebbe hade då cup denna dag. Så vi var på fotbollscup hela dagen fram till fyra. Kom hem lagade middag och seadn vart det bara mys i soffan. Fram för tv......

 

Söndag:

Vakande tidigt , låg och såg på tv fram till halv tio. Vart less upp fika och så bestämde vi oss för att fara på loppis. Japp och det vart stor fynd. Jag köpte mig ett kamara stativ , och en mobiltelefon. Så nu har jag ett till nummer genom halebop. Är det någon av mina vänner som har halebop pch vill ringa billigt till mig så kan ni ju höra av er på min mail eller något så får ni mittnya tel. Men i första hand ska jag bara använda det främst till att ringa min familj i Chile.

Men jag kommer att ha med mig telefonen. Så nu vet ni det..hihih    Japp så sedan vart det en pyssel dag. Jag lagade lite jens och var skit förbannade, för att maskin fan inte gör som jag vill. Försökte fixa en super middag till min familj. Gick väl sådär.... Jag hade lagat kalkonbröst i ungen ( det var skit gott) med stekt SÖTPOTATIS och en  super sallad. Sötpotatis har jag ALDRIG smakt,  och det ska jag aldrig mer göra heller!!!! Skit vad dåligt det var.... Nä blä vad det förstörde det andra. Vart jätte besviken. Var oxå till min vän Moa. Hennes kille Glen hjälpte mig att ringa till min syster Arecely för hon fyllde år. Jag tränade innan för att kunna säga grattis på spanska.  Känner verkligen att jag har kommit i gång med denna spanska nu. känner mig prppad som bara den nu. JAG SKA KUNNA PRATA MED MIN FAMILJ UTAN HJÄLP!!!!!!!!

Sedan vart det soffan och Micke la sig tidigt för han har ju farit till Stockholm i morse. Så nu är jag själv  och övergiven....=)

  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards