Jag kan allt

Alla inlägg den 6 september 2010

Av Isabella - 6 september 2010 18:08

Ja fast inte dom bockar ni tror...hahahah   

Nu har jag gemnomfört en del saker idag. först satt jag ju och latade mig fram till kl 11 i sängen, men undertiden så ringde jag och bokade tid för vaccenation till Micke och Rebbe. Efter det klev jag upp , for och käkade lunch på Forslunds. Dagens mat var SPAGETTI OCH KÖTTFÄRSÅS....mmmmuuummmsss    Jag var så himmla sugen på det och det är så himmla gott. Men vad händer. Jo jag får ett sådanat här skit lock i magen. Vi som är opade fattar vad jag menar. Men det blir liksom stopp och det känns som man ska spy upp maten. FAN !!! Vad besviken jag blev. Sket i det hela fast jag bara tagit typ tre tuggor. Förstod rätt snabbt att jag skulle bli hungrig fort igen. Hem börja fixa med att förberda middagen för kvällen. Så kom Rebbe hem med läxa. Utan ettt ända knäll satte hon sig och gjorde den direkt. Vad glad man blir som mamma då. Efter en stund vart hon klar och for in på stan med några kompisar. under tiden jag förberedde middagen så gick jag ju och små åt olika saker för jag var ju hungrig...dumt av mig....  

Var tvärt in på datorn och kollade in face book. Fick då se att Linda hade varit så himmla duktig och varit och tränat trots att hon har en liten krabat. Nä fy fan tänkte jag...här sitter jag och proppar i mig dåliga saker. Jag har tid att träna idag ,så nu gör jag banne mig det. Och så vart det. Så jag har varit och tränat och jag måste säga att jag orkade mer än vad jag trodde. Men visst var det jobbigt, med det ska det vara.   Så sedan hem laga en torr och nyttig middag och nu sitter jag här med dator i knäet. Det ända jag har kvar på mid dags lista är spanska i två timmar.... tror jag ska göra det ikäll när jag kommer till jobbet. Känner mig trött och ska vila en stund nu.

Men först vill ajg visa min fina jätte muffis som jag bjöd på igår.....

Sedan så i jar jag ocxå skadat mig....detta lilla skit sår gör så himmlan ont hela tiden. Jag gjorde en klassiker när jag skulle riva skal av en citron. Jag hyvlade tumme oxå....ajajajaj...det gör fasen skit ont....  

   

Nu till något ännu tråkigar. Micke är borta hela veckan. Känns skönt egentligen en paus från varandra..hahah men det är som bara skönt första dagen. Sedan blir det bara tomt. Och ingen som klämmer mig på pattarna i tid och otid...hahahah

Gubben jag skanar dig fast du är en retsticka ibland.....puss på dig     

Av Isabella - 6 september 2010 11:26

Jag har fortfarande inte tagit mig ur sängen, MEN jag har ringt och bokat tid för vaccernation och jag ahr boka in mig på två tränings pass denna vecka. Bra va. NU ska jag upp och plocka bort. Kram på er        

Av Isabella - 6 september 2010 09:11

JO nu måste jag göra en lista på saker JAG MÅSTE gemomföra. Jaghar nu glidit undan länge och nu ska jag schema lägga vissa saker i min almenacka.

Det här med träningen MÅSTE jag börja om med NU!!!! Sen detta med SPANSKAN det MÅSTE jag oxå börja med. Det är väl kanske dom två viktigaste sakerna först. Så nu ska jag sätta mig och lägga in sakerna i min almenacka och jävlat ta mig i kragen och göra dom....käönner mig rikitgt föbannad på mig själv. Attman ska fara så förbaskat lat och dum i skallen attt man inte gör det som är bäst för en. Nä man myglar och hittar på olika andledingar till att slippa undan. NÄSSIII NU JÄVLAR FÅR DET VARA ETT SLUT PÅ DETTA!!!!!!   

 Denna vecka ska jag ha fixat


1. Tränat tre gånger på gym

2. Läst spanska två timmarper dag

3. Bokat tid för vaccenation för Rebbe och Micke

4. Rensat in garderob på kläder.


Detta är fyra grejor viss fan ska man styra upp det.......

Jo ni nu har jag inte tid länge nu ska jag fixa tid till Micke och Rebbe. Då kan jas strycka en sak från den ofantligt långa listan!!!

Kram på er.....


Av Isabella - 6 september 2010 08:17

Hej hej .....  

Nu har helgen flygit förbi och kvar sitter man och bara njuter    Iallfall så fredagen hände det inte så hemskt mycke. Micke kom hem från jobbet och jag hade ju inte sovit sedan jag kom hem från mitt jobb, så vi kan väl säga att det blev en tidig kväll.

 

Men men misströssta inte. På lördagen kl 8.00 fick jag och Micke hämtning av Jessica. Bilen styrde sedan mot SVERIGES STÖRSTA loppmarkand i Haparanda på Ikea parkeringen. Glada som bara den var vi alla med mycke pengar i ficka drog vi.   

Vi kan väl säga så ,att man vart väl kanske lite snopen av denna loppis. Största och största, tror den är större på parken här i Skellefteå, men vi knäcke koden STÖRSTA..... eller Jessica gjorde. För alla IKEA i sverige hade nog loppis på derass parkeringar. Men den var ju inte den sämsta loppis jag gått på. Jag hittade faktiskt en muffinsform man kan göra míni muffisar. Viket jag provade i går. Både jätte stora och mini små.

  

Efter loppisen gick vi förståss in på Ikea. Myckert smart drag av dom att annordan en loppis på deras parkering. Men som sakt, väl inne hittade vi en del små grejor. Men jag och Micke skulle ju inte ha något specielt. Det ända nödvändiga vi hittade som vi behövede var 4 st pallar som man kan stapla på varander. Vi ska ha dom i köket om man får extra mycke främmande. Vi hittade dom tog dom. Strossade på där inne, Jessica sprang som en löperska efter några krokar hon skulle ha.....hahahaha när vi kom till kassorna hade hon fortfarande inte hittat krokarna så hon fick springa ett till varv. Hon svettade när hon kom tillbaka hahahahah    men men skam den som ger sig, för hon hade krokarna i sin vagn. Värre vart det för mig. Väl framme vi kassorna (vi hade stått i kök länge) så påpekar den förbaskade kassören att pallarna är visnings ex och att dom säljer inte dom???!!!!!! VA VA men sa jag det var ju många kvar!!!??? Nä tyvärr man köper dom omonterade!!!! Jag orkade inte  springa tillbaka och hämta nya och stå i kö igen så jag sket i det hela. Det ända jag ville ha......!!! Så om någon vänlig själ ska dit så hör görna av er och jag kan få beställa 4 st pallar.   

Efter Ikea så vart det godis huset. Men det vart bara en chokladkaka till Rebbe och Micke köpte några små grejor.

  

Sedan vart det Max. Vi var så himmla hungriga. Sisst vi där uppe var vi  oxå in på Max. Måste säga att dom inte är snabba där. Första gången var det jätte mycke folk och jag trodde att dom var stressade och att allt vart rörigt, men nu var det inte mycke folka och dom verkade ha lite problem att få ut maten en då?? Ja ja men till slut fick vi då äta. Efter maten vart  det...........Ja vad tror ni !!!!

ALCO såklart. Jag har aldrig varit där.  Men vi for in till finland och kollade in läget. Köpte några cider och en flaska Fishermans frind. Sedan svängde bilen hemåt. Innan vi kommit hem var kl fem.

Ringde då min vän Moa och hennes Glenn. Bjöd dom på mat och öl och så ringde vi till Chile.

Spännade vart det för först fungerade inte nummrerna. Men han löste det. Men det gick inte ringa mamma. Varför vet jag inte rikigt. Sandra svarade inte, men Aresely svarade och han förklarade vem han var. Sedan paratde jag med henne. Vad härligt att höra hennes röst. Han pratde med henne och förklade att vi skulle ju komma och hon hade fattat det av mina berv, men hon var tydligen lite orolig om vi skulle hitta. Men det ordnar sig. Vi drack upp det vi köpt och gick sedan till säng vi 23. Tack  Moa och Glenn för att ni hjälpte mig.

Söndagen vart det inte mycke gjort. Eller mycke och mycke  men jag bakade muffins, vi var på Rebbes match (dom vann med 4-0) hem igen äta dekorera  muffins och seadn kom linda och Jörgen med ungarna och fikade.  Efter fika la vi oss i soffan och kollade in en film. Eller som vanligt Micke kollade in och jag vilade ögonen...hahahahahh   

  

Mina lådor jag köpte på Ikea, lite ordnign och reda.

  

Denna ram köpte vi, så nu hänger min första tavla uppe på vägen. Konstnären är Rebecca Lindgren. Visst är den fin!! Jag älskar den.

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards