Jag kan allt

Alla inlägg den 30 september 2010

Av Isabella - 30 september 2010 17:56

Hipp hippp hurra han kommer hem idag, jo faktiskt om två timmar. Så nu bråttom bråttom.....  måste hinna städa upp lite innan han kommer för jag vill att han ska kunna vila när han kommer hem. Och vad är inte trevligare än att komma hem till ett nystädat hem??? Dagen har gått och jag har verkligen bara deppat, surat och tyckt jävligt synd om mig. Detta har då resulterat i att jag köpte pixzza idag till oss. Dumt jag vet men jag ville. Till råga på det så vill jag här med  VARNA om en grej..............HÖR UPP NU!!!  

Vi var till Korv Ivars och köpte mat. Vi beställde allihop en barn pizza var. Visst räknar jag med att den är mindre än en vanlig MEN HÅLLA FÖR FAN!!!!  Tror banne mig han hade tagit en degklump och dela den i tre!!! Allså pizzorna men köper på coop i frysen är fan superstora mot för denna. Jag tog en bild på den så jag ska lägga in den så fort jag har möjlighet.....Så vad jag ville säga var att KÖP FÖR FAN INTE PIZZA DÄR!!! Goda var dom, men inte värt pengarna.......  När jag liksom håller på att kasta skit på folk, kan jag fortsätta med en anna ska som hände i veckan.

Jag ska korta ner historien. Jag och Mia skulle äta lunch på Fiket uppe i City kompaniet. Vi gick dit och ställde oss i kön. En ung tjej var bakanför disken , rörde och rörde och rörde i maten. Vi pratar om att hon var drykt 40 cm ifrån oss.....hon såg oss , MEN SKET I DET!!!! När vi kom ditt stod det dessutom en tom bricka där. Fattar nu att det hade varit en tidigare som TROLIGEN lämnat stället. Tror vi stod där i ca 5 min....denna tjej sa inte ett skit ,tittade inte på oss utan bara rörde i maten och stökade på där bak!!!!!  Började då fatta att vi var tidiga. Kl var typ 10.50 kanske när vi kom dit. Dom startade lunch serveringen 11    Mia sa hela tiden kom nu går vi ,HÄR ÄTER VI INTE!!! Men jag ville kolla hur denna tjej skulle fixa detta. Så jag frågade till slut när lunchen började. Ja den börja NU om en minut sa hon snässigt........Visst att vi var tidiga men visst fan kunne hon bara säga till oss på ett finare sätt. Vi öppar kl 11 så att ni vet?!!! VA !!!! Jobba inom detta yrke och inte bekräfa att hon har sett kunden!!!!! DÅLIGT, DÅLIGT ,DÅLIGT!!!!! Byt jobb kvinna om du tycker kunder är jobbig. Du jobbar liksom i ett servic yrke.Eller om du har problem att säga , kan ni på fiket sätta upp en skylt på disken att ni börjar kl 11. Ja nu har jag gjort det...så nu till städandet och invänta

gnaget V saik.........hej hej aik  ta nu detta och spöa skiten ur dom.

Av Isabella - 30 september 2010 14:49

.....vila

......hjälp med att hålla tummarna om att jag slipper bråka

            badrummet

.........en fam att krypa in i

........ släppa min oro över bror

.............släppa min oro över mamma

............ en vecka med bara Micke,Rebbe och jag i något lyxit hotell, där vi bara kan lyxa oss och vara med varanndra.

Jag är helt enkelt tom snart.  Har väl kanske ine kännt så här på läng. Vad det beror på vet jag inte men jag vill bara bort från denna vardag NU!!! Längtan till Chile och min släkt är OERHÖRT STOR  just nu.......

Nästan så att jag skulle vilja flytta dit, men vet ju självklart att det inte går......

Helt enkelt vilja jag fly denna vardag. Vet inte om detta beror på att detta år har varit omtumlande med mycke jobb, utgifter , jobbiga saker som har hänt och händer? Men vad gör man då??? Jo det finns ju bara ett sätt att fixa detta på. Och det är att resa sig upp igen och traska vidare. Till råga på allt ser jag att min vänn i livet inte heller mår bra. Även han är trött sliten. 

Nä nu har jag sakt det till alla så nu reser jag mig och går vidare till nästa sak......

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards