Jag kan allt

Alla inlägg den 15 september 2010

Av Isabella - 15 september 2010 15:19

Vad är det för ord "LAGOM" ??? Vem har kommit på det och VEM avgör när något är lagomt?   

Nu förtiden har man ju förstått att man ska  som helst vara LAGOM i allt? I klädesval, humör osv.... I ALLT vill jag påpeka! Men varför?

Har man inte rätt att vara som man vill om man vill vara besatt av köttfärssås och spagetti och VILL äta det 5 gånger i veckan, kan man inte få göra det då? Nä då säger folk att man överdriver?   

Eller det typiska "men hur klär hon sig"  uttrycket! Om en tjej kommer in i en lokal och har på sig lite utmanande kläder....direkt blir hon stämplad...." Men visst kan hon klä sig lite mer lagom" ?

Men varför det??? Vill hon ha dom kläderna låt hon ha det? Det finns så himmla många saker man kan säga om lagom, om man tänker efter. Jag undrar bara varför man ska vara lagom i allt. Även jag strävar ju efter att vara det och bete mig så lagomt som vanligt för att inte sticka ut så himmla mycke. Jag har alltid beundrat människor som vågar sticka ut lite extra. Tycker dom verkar vara mer tillfreds med sig själva som människor.   Min största utstickning här i livet var nog när jag rakade tuppkam som 12 åring. Mamma var inte glad ska jag säga. Kan  ju tänka mig vad hennes vänninor tyckte och snackade , säkert fundrade dom hur jag var funtad...hahahaha. Men som det mesta så är det en fras i ens liv man går igenom. För ett tag sen började jag fundrar på om jag skulle göra dreades själv och så har jag hemskt länge funderat på att göra en till tattuering på ryggen.  Men till svars har jag fått

-Men visst är du för gammal för det??? Har du en kris eller???

NÄ JAG TYCKER DET ÄR SNYGGT!!!!!   Måste man vara en viss ålder för att få göra skaer man tycker är snyggt? Jag jag vet inte men livet är bra konstigt med en massa osynliga regeler och en massa konstiga ord som vi människor har hittat på för att hålla oss inom vissa ramar.......

Förguds skull gå inte utan för ramarna!!!!

Ps. Tänk på det nästa gång ni vill göra något och vågar inte , för man är rädd vad folk tycker??? SKIT I DET OCH GÖR DET!!!!

Ps2. Fördet ska jag.......

  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards