Jag kan allt

Alla inlägg den 27 september 2010

Av Isabella - 27 september 2010 21:31

..............att  jag är jävligt hungrig och nu går jag och lägger mig!! Känner inte för att vara vaken en sekund till!!

God natt och sov gott på er alla och gör inget dummt nu

 


Av Isabella - 27 september 2010 17:59

6.00   Två hård bröd mackor och te med tre socker bitar.

9.00   En hård bröd macka med pastej och en mjuk limpa med 

               pastej och te med två tsk socker.

12.00  ½ hemma gjord hamburgare och 15 pommes

14. 00  En kaka och ett glas cola zero

15.00   En nektarin

16.00 En lite morot

17.30   En stor tallrik med Cesarsallad och en limpa, ett lite glas zero.

19.30  Frukt sallad

Av Isabella - 27 september 2010 17:39

Hej hej på er alla. Nu har dagen snart kommit fram till sina sissta timmar. Det har varit en kanon dag tycker jag. Kom ju hem sur (efter som telefonen var paj) men det vände när jag vilade en stund. Jag skiter i telefonen och använder den gammla.    Klev upp kring tolv,  tar mig lunch, som vi hade hemma. Äter och innser att det är STRÅLANDE sol ut. Har tänkt hela helgen att jag skulle vilja gå ut och fota den vackra hösten. Så nu när jag ska försöka hålla igen på fika och godis och börja motionera, så tar jag på mig min ryggsäck med kamera och objektiv i och cyklar mot skogen.   Parkerar cykeln och börjar gå efter elljusspåret. Kommer på mig själv hur himmla rädda jag egentligen är att det ska komma en älg eller en björn. Börjar därför att stampa och nynna och vissla så dom ska springa iväg om dom finns där.   

Efter en timmes prommis med fotografering börjar jag vända tillbaka. Ser då hur det kommer en kille och går. Förmodligen är han ute och motionerar eller nått. Kommer då på mig själv att jag INTE längre är rädd för älg och björn, utan nu är jag rädd för att bli våldtagen eller mördad.....hahahahah fan vilken fegis jag är. Killen viker av på ett annat spår och jag pustar ut och skyndar vidare till cykeln. Men en del fina bilder vart det. Tar då cykeln till Stina. Hon bjöd på fika och vi snick snackade någ0n timme och sedan hem.  Väl hemma har jag nu ätit cesarsallad och nu sitter jag här och känner mig bara nöjd över dagen. Ikväll ska jag försöka läsa lite spanska. Imorgon börjar min spanska kurs.

Nu till en lite mer allvarlig sak. Detta med denna FÖRBANNADE VIKT!!!! När man  var ny opererad så rekomenderade många att göa en mat dagbok, för att hålla koll på att man fick i sig tillräckligt. Tänker starta en nu här och blotta mina satans ( ursäkta språket, men det är så jag känner) begär av gotte saker och mat. Jag ska vara helt ärliga med er vad jag stoppar i min mun varje dag i en vecka till att börja med. Kommer att göra en ny katergori till det. Japp nu var det avklarat....så ha det bra nu    

Av Isabella - 27 september 2010 09:03

Ja ha nu har det hänt det som jag trodde jag hade unvikit    När jag tappade telefonen förra veckan trodde jag ju direkt att jag skulle vara tvungen att köpa en ny. Men var ju SÅ HIMMLA GLAD när jag upptäckte att den fungerade fast skärmen var REPIG SOM FAN ( jag har en toch skärm).    Den HAR fungerat skit bra hela veckan men nu i morse när jag skulle ringa Micke gjorde den inte som jag ville. När jag tryckte på telefonboken kom en wight upp ( tror det heter det). Blev ju frustrerad och räkande till tre och provade igen......   Men samma resultat!!! Provade då att trycka på meny.....men samma JÄVLA resultat!!! Kännde min ilska komma ordentligt ( den kom rätt snabbt nu så här på morgonsidan). Försökte lugna mig där jag satt ensammen i bilen och tänkte att bara jag tar ut batteriet då ordna det sig, allt ordnar sig när man bryter strömmen!   Stannar  vid vägkanten och plockr ut bateriett och sätter in det igen? Redan nu förstår ju ni oxå att det INTE fungerad. Själv la jag iväg några väl valda ord till den där telefonen och skastade ner den demostrativt på golver och hoppasdes att den skulle göra sig illa (barnsligt av mig det är ju en sak) så den fick känna hur jävla illa den gör mig när den gör så där. Åker hem och är less och förbannad. Sitter nu i sängen och skriver till er. Ska sova lite och sedan blir det att plugga spanska idag och äta rätt. Idag ska jag börja mitt nyttiga liv. Som ni ser började det dirket med skit!! Men men sånt är livet. Kram på er   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards