Jag kan allt

Alla inlägg den 21 september 2010

Av Isabella - 21 september 2010 14:21

Ja jag kan väl inte säga det bättre än det!!! Det hela började egentligen igår. Skulle cykla till Coop och tvärr handla innan maten. Fick ett sms. NYFIKEN som man är så krånglade jag upp telefonen och vad händer (medans jag cyklar), jo jag tappar den i backen. En micro sek senar fattar jag ju att jag måste bromsa in för att ta upp den.....  Bromsar och hör då hur telefonen fasnar framför bakdäcket och åker med i en meter med skärmen neråt efter asfalten.....  

Ja ha det var den telefonen. Till saken hör ju att jag har en toch skärm. Tar upp den och inser att den är JÄVLIGT REPIG, men fungerar. Så jag kännde väl att jag har denna skit fula telefon nu tills den pajar helt.

Seadan till dagens skit...hahahah det tar aldrig slut!!!! Igår kväll var jag tvungan att låna mamma bil för att Micke behövde våran till jobbet. Lånade bilen och for till jobbet. Detta var min fjärde natt i rad och man börjar känna sig sliten. Så i morse var jag skit trött och ville bara hem.   Satte mig i bilen och  gasade på som vanligt. Började känna innan jag kommer in i solbaken att ratten skakar otroligt mycke. Tror först att det är för jag ligger för mycke på sidan. Men inser ju att det inte är det. Ser plötsligt att det ryker från mig i backspegeln...... fattar ju rätt snabbt då att jag har PUNKTERING!!!!!! Men fy fan vad skittråkigt det blev. Jag var ju tvungen att köra in där vi köpcetrum området. Innebär ju att jag kanske körde en km till. Däcket var ju helt jävla trasigt och har ju gått på fälgen!!!!!!!  

  

Detta är inte mitt däck men jag kan väl säga som så..!!! Det var mycke värre än detta!!!

För att göra en lång historia kort, så jag fixade hjälp av broder, men innan han kom så hann jag skruva av alla mutrar utom en. Sen vill jag passa på att TACKA DEN ÄNDA bi föraren som stannade. Det var en meddelålders man i fin kläder som erbjöd sig att häjälpa. Tack för att du frågade iallfall. Till er alla karlar som har arbetskläder på er och bara åker förbi en liten tjej som sliter med detta.....SKIT PÅ ER ERA LATA SVIN!!!!! Fan vad lata ni är!!!! Själv hade till och med jag stannat och frågat!!!!

Sen fick jag på reservdäcket och jag har spenderar hela förmiddagen att hitta ett billigt däck. Tyvärr så var summan av kardimumman 740 kr. Så man kan ju säga att jag har jobbat gratis i natt!!!   

Av Isabella - 21 september 2010 14:08

Hej alla goa läsare. Först vill jag säga att jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på länge, MEN (det kommer ett men) jag har haft (eller jag trodde att jag hade)trasigt internet hela förra veckan. Micke borta ur huset så fixade det inte sig förrän han kom hem på fredagen. Och vad hände då...jo jag skulle ju jobba hela helgen. Så därför har jag inte suttit på nätet en ända sekund....  Löraden bestod av bröllop. Jag har just avslutat mitt första foto uppdrag. Jag har fotat Jörgen och Jessicas bröllop. Dom var jätte fina. Tur man jobbar natt, för jag har suttit med bilderna hela helgen.    Men nu är det klart och jag hoppas verkligen att dom kommer att gilla bilderna. Här kommer några av dom som jag tog....

  

  

  

  

Jätte fina...och nu med detta vill jag uppmuntre mina närmaste att gifta sig så jag oxå får gå på bröllop...hahahahah


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards