Jag kan allt

Alla inlägg den 29 september 2010

Av Isabella - 29 september 2010 09:29

Ja ha hade förståss väntat mig detta men endå!!!

Idag på morgonen har det varit hit två gubbar från riksbyggen och kollat fukt i vårt badrum, OCH som vanligt med min tur så har vi en VATTEN SKADA!!!!!

För att backa bandet och dra ner historian så börjar vi om.

 År -06 så tog vi bort ett badkar och upptäcker fukt och mögel. Badrumet var gammalt och i första hand lovad Riksbyggen att dom skulle stå för det för att det förekom i många lägenheter pgr av att det var hemskt gammal. MEN MEN MEN i slutändan så vart det tjafs och jag fick stå för allt själv. Dom rekomederade en firma som kunne göra det och jag sa ok! Ny vägg matta las och golv. Jag la väl ut en ca 16.000 kr.

Tiden har gått och vi har haft INGEN VENNTILATION som vi oxå har klagat på länge!! Dom sa att det berodde på fläkten och bytte den, vart ej bättre. Till slut efter typ två år av klagan så kom dom och kollade ordentligt. Dom hittade ett fel och berättade att det var fel kopplat och att vi anndtagligen ALDRIG har haft venntilaton!! Detta har resulterat att vi har haft mögel i taket i badrummet, när man duschat har brandlarmet gått av vatten ångan. Så ni kan ju tänka er hur fuktigt det har varit. Och förmodligen har detta bidragit till att våran nya vägg tappet har lossnat och så har det blivit ett hål i den och pluss att dom har lagt en skarv där vi står och duschar! Tydligen ska man INTE GÖRA DET, men han har gjort det. Så nu efter MÅNGA samtal för att få hit dom och kolla så är det konstanterat att vi har en ny vattenskada!!!! Vem fan ska betala den???? Är det jag Eller vem är det???? Ska ett badrum hålla endast 5-6 år eller???? Tillsaken hör att jag har inte kvar något kvitto på det jag betalade firman som gjorde det. MEN jag vet vad han hette han som gjorde det och viklen firma han jobbade åt! Men räcker det???? Jag känner mig bara jävla SKIT tröt på att det ALLTID SKA vara något som kostar pengar och att man ska bråka och slåss och måsta vara otrevlig för att få sin rätt.........

Jag anser själv att jag ska inte betala ETT JÄVLA skit för detta!!! DEt är fel gjort från första början och dessutom har vi inte haft ventilation som säker har bidragit till detta. Vi har gjort allt somvi är skylldiga tycker jag. Vi har sakt till om venntilation många gånger, och det tog flera år innan dom kom och kollade ordentligt.

Jag har lejt en riktig handverkar till mitt bad rum och litar då på att det ska vara rätt!!! Ska jag verkligen måsta lägga mer pengar på detta????   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards