Jag kan allt

Alla inlägg under februari 2012

Av Isabella - 25 februari 2012 05:57

God morgon vänner!

Ni ligger förmodligen och sover , men jag lilla jag sitter på jobbet och inväntar mina sissta timmar för denna dag. Idag är det inte vilken dag som helst utan min "Mickes fydelsedag"   Idag fyller han 40 år och det ska firas med pompa och ståt.Igår fixade jag två stora smörgåstårter till fikat på agen och till kvällen blir det mat.

Sprit och öl är inhandlad så nu är det bara att sätta igång och fira.

Kameran kommer att vara aktiv ikväll så kanske i morgon kväll kan ni förvänta er smaskiga bilder  

Igår kväll hände det något hemskt spännande för Rebecca.

Om man nu får vara en stolt förälder utan att folk tycker man skryter.

Men Rebeccas lag vart erbjudna att spela två matcher med dom som är typ tre år äldre än dom själva. Det det vart några som fick frågan och igår var det hennes tur.  Tyvärr så fick hon inte spela den första matchen utan var reserv, men andra matchen spelade hon i två byten. Dom vart inte långa men hon fick då känna på hur det var att spela mot dom som är ganska mycke äldre OCH till råga på allt så dom som dom möte var en del kring 18-19 år tydligen. Nyttigt och roligt för henne.

Hon och dom andra två tjejorna stod upp mycket bra tycker jag. Ni var så himmla duktiga  

Nä nu ska jag vila mina krafter för idag öfr det kommer att bli en förbaksad lång dag, men med mycke skratt hoppas jag.

Kram på er nu så hörs vi i morgon kväll  

Av Isabella - 23 februari 2012 10:20

God morgon på er alla   

VÄNTA..............................

Nu tillbaka var tvungen springa på toa. Nu börjar vi om. Hej hej på er, dagen är torsdag och jag har en del saker att genomföra. Jag ska börja med maten som ska serveras till lördagens kalas. Och så hade jag tänkt träffa Jesica för en lunch. Och så hade jag tänkt se hockey och så hade jag tänkt läsa lite av boken jag lånade på bibblan i förr går.

Min käre man Micke har tydligen dragit på sig någon typ av förkylning just nu oxå, eller så någon typ av "ont i magen" grej oxå. Han mår illa och har legat länge idag.

Man blir ju rädd att typ magsjuka ska träda in i familjen just nu. Men det låter ju otroligt, för han hade det ju i december.

Ja iallfall så håller jag då mina tummar på att detta ger med sig nu i eftermiddag.

 Jag får väl dra på mig sjuksköterska dräckten och träda in i sovrummet och se hur sjuk han egentligen är??

Sedan har väl förmodligen INGEN i detta avlånga land missat att i morse föddes det en liten alldeles NY prinsessa.

Trevligt för dom som är inblandad i detta och ett grattis till barnen, MEN egentlign vem bryr sig??? Alla barn som kommer till världen är lika mycke världa tyckerjag, bara för att detta barn har en titel ska hon vara mer speciel än andra???

Förmodligen kommer vi att få höra detta tjat några dagar framöver så det är väl kanske bara att bita ihop och le    

I helgen jobbar jag och då tänkte jag det var dax för en ny look på bloggen. så efter helgen blir det spännande ska ni veta.. Nä ska invänta min vän nu och sedan kan vi ju höras i kväll eller nåt.

Kram på er alla ...... 

Av Isabella - 21 februari 2012 20:38

Tjenare läsare  

Tisdag i dag och jag har spenderat pengar!! I hopp om att jag ska komma ett steg närmare att börja träna IGEN!!

Fan vad dålig jag är. Hade ju bestämt att när jag kom hem från Chile SKULLE jag börja träna ordentligt och sluta röka. Nu har tydligen bara en sak inträffat, och det är rökningen. Går faktiskt rikigt bra nu ,MEN jag måste säga denna rammsa minns en gång per dag fortfarande "jag ska ALDRIG mer röka i hela mitt liv" för att säga att inte suget finns är en stor jävla löngn.

Men Träningen har inte börjat riktigt än. Har  då skyllt på att jag inte får röka, Rebbe hade kalas och då vart det mycke tårta och skit, Micke har kalas till helgen och en massa fest och skit IGEN, pluss att Rebecca har taigt mina löpar skor så jag har inte haft några skor!! Visst är det ynkliga ursäkter. Men när jag tänker dom känns dom helt logiska  I lördag så höll mitt sluta rökan de på en skör tråd. Vi hade besök av farafar och Molly. Molly är farfars kvinna och jag och hon har verkligen trevlig ihop. Hon är som en lite guld gumma. Tillsaken hör att hon har hållit upp rökningen i typ tre månade och har verkligen varit SKIT duktig, MEN som alla vet som slutar röka börjar man stoppa saker i munnen ISTÄLLET och detta bidrar till en anning ökad vikt. Nu har denna lilla guld gumma gått upp lite i vikt ( men inte mycke för jag ser då inte det) och nu började vi diskutera. Hon menar på att hon helldre röker och är smal och snygg en rökfri och tjock. I mina öron låter det jävligt vettigt  

Precis så känner jag oxå, MEN sedan har hon oxå rätt i att jag är ju rätt ung än och har ju många år kvar, så för mig vore det bättre att sluta, men för henne som är gammal så kan hon lika gärna blossa på. Men iallfall så när vi började prata om detta så kännde jag verkligen som hon menade och täknkt för en sekund...JA NU SKITER JAG I DETTA !!!

Men ganska fort tog mitt koka jag över och drog tillbaka tanken.

Iallafall så nu har jag bara träningen att ta i tu med men har bestämt mig för att VÄNTA till efter helgen när kalasen är över, för nu har jag köpt nya skor i dag som kostade fan multum fast det var halva priset på dom. SÅ nu kan jag inte ha fler ursäkter......

     

Av Isabella - 19 februari 2012 19:25

För exat 14 år sedan låg jag förbmodligen och amande eller så låg jag överlyckig i sängen på bb och kollade in min lilla lilla dotter som kommit till världen REBECCA.

Tror inte jag har varit lyckligare i den stunden hon tittade ut och just för att det var en hon oxå. I 14 år har du funit hos mig och pappa och vi älskar dig så det gör ont ibland OCH ibland skulle man oxå vija slå ågot i huvudet på dig när du är lite bongstyrd. Men det hör ju livet till och vi är helt övertygade om att du kommer att bli en helt vanlig vuxen kvinna om några år. Vi hoppas du forsätter på den barnan du är nu men skola och sport och vi önskar du ska få uppleva en massa saker i framtiden.

Stort grattis gumman på din dag vi älskar dig  

 

Mys i sängen på morgonen med nytt nintendospel.

       

 Fika buffen för denna dag. pluss att det var tårta.

     

Små kusin trollen på besök. Tur dom gillar att fika killarna.

 

OCH sisst men inte minst min ÄLSKADE Micke.... visst är han fin   


Av Isabella - 17 februari 2012 09:15

God morgon . . . . . . .

Denna dag har börjat som en skit dag! ! Varför vill jag väl kanske inte berätta, men det är en skit dag.

Det ända positiva är att jag ÄR RÖKFRI ÄN!!!

Men jag kan lova er att jag har varit SATANS sugen på att röka idag!!!

Men jag har ju lovat mina lungor att JAG SKA ALDRIG MER RÖKA I HELA MITT LIV !!

Så jag kan ju inte svika dom?

Snart ska jag bylta på mig kläder och dra till Burträska för att gå på marknaden en sväng.

Hoppas jag hittar något riktigt dyrt som jag kan slösa pengar på! ! ! !

Tack och hej från SUR BELLA   

Av Isabella - 16 februari 2012 06:42

God morgon kamrater

Hoppas eran dag var bra igår. Min var väl kanse så där. Hade super svårt att sova på dagen men låg iallafall fram till tolv. Klev upp och upptäcker att vårat kök har förvandlats till en korv görar fabrik!  Micke hade provat att göra korva helt själv. Jag visste ju giviet vis att han skulle prova för han har köpt tarm och en krovstoppar munstycke till våran assestent. Som såg riktigt fina ut faktiskt. Själv är jag ju inte någon stor korv ätare, men jag smakade när dom var klar och inte så tokiga måste jag säga. DEt som är tråkigt när man gör korv själv är att som blir som grå daskiga. I vanlig korv är det väl en massa färgämnen som gör att korvn håller en rosa färg, men det är ju lite det som är poängen med att göra egen korv. Att man slipper alla konstiga ämnen och får en korv som innhehåller 100% kött.

Vi var oxå förbi sedan hos Joel och Loise. Oj vad dom har börja få till hemma i deras hus nu. Riktigt roligt att se faktiskt.

Sedan fick vi lite främande till middag. Linda komme förbi och käkade lite soppa med oss. Sedan hann jag oxå börja baka en kaksort.

Idag mina vänner ska hela mitt kök förvandlas till ett konditori. DEtta är enda dagen jag har tid att baka till alla kalas. Så idag ska jag vila en stund och sedan göra 7 sortes kakor, pluss att jag ska försöka mig på att göra munkar.

 

Sedan har min älskade dotter önskat sig en chokladtårta oxå. Först hade jag tänkt beställa en tårta ev en bekant som gör super fina tårtor. Men kändes lite dyrt jut nu. Micke fyller ju 40 och Rebbe 14 så pressentkontot har stigt denna gång, så jag väljer att görsöka baka en tårta själv.

Ikväll kommer jag vara ensammen, för Micke har blivit bjuden på hocky av sin gammle vapendragare Mange. Så man kan säga rakt av att

"Mange bjuder" ikväll  

Kommer väl kanske lite bilder idag på mitt bak ....

Stor kram till alla så hörs vi sen .....

  

    

Av Isabella - 15 februari 2012 06:52

God morgon

Sitter nu här min 5 dag natt på jobbet. Bara en dag kvar och sedan ledig i tre dagar. Kan väl säga att det känns himmla skönt att få sova med min älskling igen. Har suttit och läst on blogg nu här på morgon timmarna om en tjej från Skellefteå som dog i cancer nu i februari.

Jag känner henne inte alls men hittade hennes blogg på facebook.

Hon har skrivit om sin tid med cancern från början till slutet. Hur man ställer sig och hur funderingarna går fram och tillbaka hela tiden. Hur man som ung ska helt plötsligt ska försöka ta farväl av sina barn,man ,familj och vänner.....

Tårarna rann ner för min kind när jag läste. Går nog ALDRIG att förstå denna kännsla,ångest,räddsla som finns där.

Huvva så otäckt.

Man gnäller om små saker hela tiden, men man ska nog tänka om. Hoppas hon har det bra nu i Nangiala.

Idag mina vänner är dagen då det är dax för mig att ta i tu med godis ,dricka och chips.....

Hade en tanke på att börja träna idag och den finns som kvar,MEN den har börjat vackla....pgr av att kag är rätt trött. Ska göra så här.

Ska åka hem sova tills jag vaknar och sedan om klockan inte är efter två KOMMER jag att fara in till stan och gyma  

Vad tror ni om det....?

Idag ska vi äta typ världens godaste soppa oxå hem. så det blir bra början på min "äta bättre mat" dag idag. Jag hoppas jag hinner börja baka i dag till kalasen som börjar på söndag.

Nä nu ska jag plocka ihop här och snart åka hem. Men vi hörs ikväll och sköt om er riktigt mycke idag vänner  

Av Isabella - 14 februari 2012 06:46

God morogn på er alla glada  

Idag är det den årliga   dagen i förmodligen nästan hela världen. Vad ska hända idag då? Jo jag jobbar ju så lite sömn och sedan en del ärende på stan. Fixade parrerna som jag skulle fixa igår, förutom ett som skulle skickas till mig. Idag ska jag posta dom. Känns himmla skönt att det är gjort. Sedan i kväll ska vi ut och äta Micke,Rebbe och jag. Trevligt. Idag har jag bestämt mig för att det får vara ett slut nu på detta matande med godis och chips som jag har ersatt rökningen med. Men nu är det ett slut på det! PUNKT!!!  

Känner mig skit usel när man har en man som har gått ner typ 8 kg på två månader och som inte äter något dåligt. Så nu måste jag oxå ta mig i kramgen och försöka börja äta nyttigt, MEN jag tänker faktiskt äta godis eller chips på lördagar ( det gör inte han)!

Nä nu ska jag plocka bort lite saker här på jobbet men vi hörs ju förmodligen ikväll.

Ha nu en jätte bra "alla hjärtans dag" på er och vissa varanndra KÄRLEK och omtanke. Det är det som gör världen bättre!!!


KRAM MINA VÄNNER


   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards