Jag kan allt

Alla inlägg under maj 2012

Av Isabella - 14 maj 2012 06:57

Tjena har inte skrivit något om detta avsnitt i mitt liv pgr av att jag har skiti i denna vikt tävling. Igår var en "väg söndag" och vi ställde oss på vågen......

Ett jävla skämt. Jag hade gått två kilo på två veckor , men att gå ner kilon gå fan inte  

Nu ska ni väl veta att jag är inte förvånad över detta, för att jag har ätit en jävla massa skit.

Har verkligen kommit underfund med att jag är SJUK! Socker beronde till 100%. Måste verkligen få bukt med detta nu inna jag bryter ihop.

Funderar alvarligt på att söka hjälp på lassa om det finns någon hjälp att få? Är det någon som vet något om detta så hör gärna av er för jag behöver hjälp......


SOS !  

Av Isabella - 14 maj 2012 06:29

God moron på er.

Helgen har varit och jag känner mig helt slut. Man har blivit för gammal för att festa har jag konstaterat och det är sant. Vi var ut på fredagen på "vårmässan tältet" och himmel i pankakan vad vi är dåliga i Skellefteå!!! Allså verkligen så borde vi skämmans en jävla massa.

Vi komme till öltältet kring halv tio och så här såg det ut då

Och bättre vart det inte ska ni veta. Skellefteåfolket är nog det folk som gillar att klaga på  att vi ALDRIG får någt hit och att det ALDRIG händer något roligt.........men varför far man inte på sakerna NÄR det händer då?? Tänk på det. Iallafall så trots det dåliga antagadet så hade vi otroligt roligt och vi 30 pers som var där röjde som bara den till Gary & More.      

Före var vi hos Stina och Nicke och hundaran. Lilla lilla Morris och långbenta lilla Rex

 

Fredag natt avslutade vi på Subway med en massa jävla skratt åt Micke och Nicke som var helt ute och cyklade....

Lördag blev det att börja fundera på hur vi skulle lösa detta bil problem. Vi kollade runt på nätet och hittade en bil i Tierp, som vi bestämade att vi skulle fara och kolla/köpa. Tierp ligger då nedanför Gävle så det vart en himmelens bil färd nästan. Vi packade in oss i Roffes bil laddar up med godis /chips och en massa dricka och så begav vi oss mot nya mål. Trötta bakis närmar vi oss Docksta efter drygt 4-5 timmar,då ringer svärfar och berättar att han hitta en hel fräch volvo 740 här i Skellefteå. Vi svänger in på en parkering letar upp nummret till denna bil och får ett klarteckan att den finns kvar. Då bestämer vi oss för att vända och fara hem. Vi stannade och åt köttbullar i Docksta och sedan åker vi hem.

 

Micke letar bilar på sitt kontor "PEZAB"  

Söndagen var en hektisk dag oxå. Dagen började på morogn med fotboll, sedan vart det Solbakcen, en prommis och hämtade cyklarna, handlade, middag ,soffan och sedan jobb.

Ingen ro ingen villa denna helg heller. Men nästa helg kommer jag att inte göra ett skit. Tanken var att vi skulle fara på Björn Rosenström, MEN det kommer inte att ske.....

Idag kommer jag att göra en bil affär,sova och vika kläder.

Hoj på er...... 




Av Isabella - 11 maj 2012 12:39

Hej på dig bloggen

Är förlamand just nu. Har RÅKAT hoppas i min "one pice" och kan inte komma mig ur den nu, och till råga på allt så har jag RÅKAT satt igång Son of anarchy. Berätta för mig nu HUR i fridens namn ska jag komma mig ur denna situation  

Idag har jag gått av mitt skift och kan ni tänka er, jag komme mig hem idag oxå. Bilar det är ju ett himma konstigt ett slag? Antingen jävlas dom eller så går dom bar, eller så är dom som våran. Den kan låta bli att starta i vilken sekuns som helts eller så startar den helt plötsligt. Iallafall så har den startat varje morgon nu så jag börjar få tillbaka tilliten bit för bit. Men det är långt kvar till jag förlåter den helt och vi kommer att måsta genom föra en skiljsmässa rätt snart  

Nä min blogg ska jg se klart detta avsnitt sedan ta mig i kragen och försöka med våld hoppa ur denna dräkt så jag kommer mig i vanliga kläder.

Hoj hoj.....fyndigt sakt tycker jag     


Av Isabella - 10 maj 2012 23:51

3 1/4 dl smält smör (ca 250 g)

2 1/4 dl socker

2 ½ dl brunfrarin socker

2 st ägg

3 tsk vaniljesocker

1 tsk salt

1-2 tsk bakbulver

7 ½ dl mjöl

2 msk cacao ( om man vill ha choklad kakor) man kan vara utan oxå.

1oo g mörkchoklad grov hackad

1 stor näve med nonstopp eller annan typ av chokladpastiller.


Börja med att slå på ugnen på 175 grader.

Hacka chokladen i grova bitar

Smällt smöret.

blanda socker,frarin,ägg, salt, vaniljesocker och bakpulver i en bunke och vispa ihop ordentligt.

Ta i kakon om du har tänkt göra choklad kakor. Blanda i det smällta smöret. Jag måttade i ett dl mått så jag visste att det blev rätt. Rör om ordentligt. Sedan i med godiset. 

Sedan i med mjölet och rör om ordentligt. sedan rullar eller klickar man ut bollar på ett bakpapper. Ju större bollar ju större kakor.Man kan platta ut bollarna lite gran. Jag tog typ en msk per boll. Vart lagom tycker jag. Sedan in i ugnen i 10-11 min. Ta ut kakorn fast man tycker dom se lite bleka ut. Kakorna ska var mjuka och saftiga.

Super goda jag lovar er.....men inget för den som bantar  

   


Av Isabella - 10 maj 2012 23:36

Hej hej vänner och bloggen. Idag vart det ett sent inlägg pgr av att jag gjort annat viktigt på datorn. Tex spendera ytterliga 1200 kr på flygbilljetter till Stockholm för Rebecca och Axel.  

Så nu var det klart. Idag har jag sovit och sedan bakat en j....a massa kakor. Hittade ett recept på kakaor som smakar nästan som kakorna man får på Subway. Dom vart skit goda. Nu gjorde jag inte fullt så stora som på Subway prg av att ska skulle göra drygt 80 kakor. Så tänkte att jag ska dela med mig av receptet till er som gillar att baka och för er som vill bjuda på kakor som smällter i munen. Men recepter kommer i ett eget inlägg. Ikväll har vi varit på Rebeccas skola. Don har redovisat deras pravplatser och gjort som ett projekt runt om det. Rebecca var tillsammans med en annan tjej, och jag måste säga att dom har varit skit duktiga. Dom hade gjort jötte fina saker och verkligen lagt ner möda på redovisningen. Bra jobbat tjejor.

Nu ska jag ta i tu med Roffes pärm så det kommer ur världen oxå. Men receptet kommer nu direkt efter.

God natt på er    

Av Isabella - 10 maj 2012 07:09

God morogn vänner och ovänner.

Torsdag idag och veckan drar mot sitt slut, och jag kan väl säga att jag verkligen längter efter det. För detta har varit en jobbig vecka. Har slitit mitt håt och nästa bar grävt ner mig.  

Allt jävulskap som kan hända har hänt och det har varit stressigt och en MASSÅ måsten, MEN allt blir bättre och när man ser på det på håll så är det nog inte så himmla farligt. DEt finns dom som har det mycke värre.

Iallafall så måste jag och Micke saffa en ny bil!!   Känns väl så där pgr av att det finns andra saker som pengarna ska gå till. Men en bil måste vi ha, så det är bra att handla.

Var och hämtade våran bil i går, den går ibland och ibland inte. Så just nu på morgonen så här blir det ju himmla spännande om jag ska ta mig hem  

Skulle din inte starta så får jag väl ta bussen till stan. Men jobbigt för jag vill inte gå hem från stan, men vad har man för alternativ? Nä inga......

Idag blir det att sova så mycke som möjligt och sedan baka en kaksort till ikväll när Rebbes klass ska ha en redovisning i allt dom gjort denna vecka på sina praov dom har varit på. Ska bli super trevligt. Nä nu ska jag packa ihop mina saker och ladda och be för att min ÄLSKADE lilla bil startar......


   

Av Isabella - 7 maj 2012 14:51

Allvarlig hur går det för sverige? Någon som kan svar på det?

Som jag skrv tidigar så skulle jag måsta skicka ner en "inbjudan till Sverige" till min bror för att dom ska ha när dom söker pass. Kollade då upp på internet om detta och hittade på Migrationsverkets sida att det fanns en specielblandkett man kunde ta där ifrån.

Bestämde mig för att besöka kontoret här i Skellefteå och be om en sådan blandkett.

Gick ju så där??!!

För det första var det en jogoslav/ någon typ av man som var skit förbannad och stod och gapade säkert i 20 min på alla som jobbade där inna. Så dom var ju nådit glada när man komme sig fram till luckan.

Jag berättade vad jag skulle ha för papper och frågade hur detta gick till nu. Fick då en kort och snässig redovisning om att jag var TVUNGEN att söka tillstånd för dom att komma och att detta nu kunde ta ca 15 månader att få ett beslut om. För att så här sa han med sur jävla röst.

-DU vi har 40.000 ansökningar så du ska då räka med ett år!!!

VA?? för att dom ska komma och hälsa på i två veckor???

  

Jag slet mitt hår och bet mig i tunga och försökte vara så trevlig jag bara kunde och tackade för mig och gick. Tur man har underbara Moa och Glenn som har gått igenom detta och man kan fråga. Jag for hem och ringde henne. Hon säger att han måste ha missförstått mig och det behöves inte alls något typ av beslut. Jag väljer att lite på henne och skickar ett vanligt brev där jag bjuder in dom.

TACK MIGRÄNVERKET


    


Av Isabella - 7 maj 2012 07:08

God morgon härliga måndag.

För mig betyder det här att man får vara ledig i två dagar och för andra betyder det att man ska jobba i fem dagar.

Som ni vet har jag berättat att jag ligger efter i MASSA saker. Så idag ska jag lista upp allt som SKA göras och sedan sätta sakerna i ordning på vad som behövs göras.   

Det första bli då att cykla från stan till Söder till Bildahl och lämna in bilen och hoppas på att dom säger till mig.

-Men självklart lilla vännen går detta på garatin och ni kommer inte att behöva stå för något  

Sedan hem och vila och dsedan sätta igång med allt arbete.

Ha det till ikväll   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards