Jag kan allt

Alla inlägg under juli 2012

Av Isabella - 23 juli 2012 09:04

God morgon på er!

Efter en 20 minuters väntan på denna sida (fungerar dåligt idag) så har jag äntligen kommit mig in för att beskriva helgen för er.

Fredag, ja ingenting. såg fiml la mig tidigt.

Löradg klev vi upp tidigt för att hinna duscha och fika innan vi skulle få hämtning kring 9 tiden av Nicke och Stina.

Dom kom och vi nervöskissade och bajsade allihop. Sedan begav vi oss mot Lycksele för en Staus Que helg och lite öl.

Jag vet inet varför med alltid när vi umgås med dom så blir det en massa skit prat (och nu menar ajg SKIT prat), mycke bajsande o ch kissande. Vi har väl kanske lite samma humor.   

Iallfall så helgen tema var ju typ ....

VÄNTA jag måste bajsa eller VÄNTA jag måste kissa.....alltid någon av oss. hahahaha som barna!

vi började med att käcka en behövlig lunch på en pizzeria som heter Lapponia. riktigt goda faktiskt (inte för att jag tog en pizza), själv tog jag köttfärsås och spagetti. Mycket gått !

sedan begav vi oss mot Dollarstore för att inhandla lite snacks och andra onyttig och saker vi egentligen inte behövde.

Efter den shoppingen drog vi till hotellet vi bokat.

Ska verkligen REKOMENDERA det PARKHOTELL mitt inne i stan. Trevligt inte så dyrt och en lagom frukost. vi vilade till oss och möttes ner i matsalen för att käka middag och påbörja kvällen.

Nicke skrämde livet ur en servitör genom att skrika HHHHEEEJJJJJ i telefonen och stackarssevitören fattade nog inte att han pratade i telefonen, han trodde nog att denna kille är inte riktigt klok!!   Seadn vart det spel på rumet, öl i öl tält och musik på hög nivå. Vad ska man säga om Staus Q ? Visst dom i sina ära men det är ju inte riktigt min musiksmak. Efter en 30 min var jag redan less på dom och ville bara gå och sätta mig någon stans.....men det kan man ju inte säga...Eller jo jag viska det till Stina och hon höll med .....   Troligen var vi dom ända där som ville att dom skulle sluta så vi fick gå och sätta oss någon stans....hahahah.

Efter uppträdanet drog vi på en pup inne i Lycksele och sedan for vi på Hotell Lappland och träffade Jörgen,Emeli,Karina och Rickard. Egentligen helt onödigt...vi hade inte behövt dom där drinkarna upptäckte vi dagen efter....Men i det stora hela var  det SKTI trevligt och roligt. Så nu siktar vi på nästa äventyr som blir Umeå och se Sabaton och Raubite i december.

Söndag var det bara baksmälla och trött het hela dagen.

               

Av Isabella - 22 juli 2012 09:47

Tjena vänner.
Ligger nu på hotellrumet och hoppas att kroppen ska vakna till. Efter en tok trevlig kväll och förmodligen 4 drinkar förmycket, mår man ända rätt okej. Trött och sliten men det är ju som det ska vara. Nu bara invänta att chaffören ska känna sig okej och sedan bär det av mot Skellefteå.

Av Isabella - 20 juli 2012 02:55

Nu är den sissta natten på gång och om några timmar få jag fara hem och vara hemma i hela 7 nätter!!

Det tar på gammel kroppen att gå 5 nätter irad.  Men i veckan har jag ändå haft tur att få börja kl 2 , två dagar i rad så jag har sovit mellan 21-1 . Det är ju nästan en halv natt och till råga på allt så har jag sovit himmelens bra på dagarna oxå. Idag har jag stressat när jag vaknade.

Hemma såg det ut som en bomb var släppt oh vi behövde handla och jag skullef ixa en pressent till Rebeccas kusin och jag skulle helst ha maten klar 16.00 och jag vaknade 14.10 !   

Rafsade på mig kläderna, pressade Rebecca på maträtter ,så vi upprättade en matlista för två veckor, skrev ner vad som behövdes handla, tog med mig pant burkar och väskor och drog till stan. Handla pressenten, drog till Coop   

Vi den här tiden var klockan just före fyra. När jag gick där och kryssade på min lista så ringer telefonen.

-Hej Isabella det är Carola ???!!

Jag tänker att ska jag verkligen veta vem det här är?

Och så slår det mig att ,ja men gud förbaskat!! Jag hade ju lovat en på köp och sälj siderna att få köpa en talltik av mig och hon skulle ju komma kl 15!!   JÄVLAR!!! Jag ber om  ursäkt och säger att jag kommer OMG!

Jag lämnar korgen och allt som det är och springer ut ur Coop. Hem gärnet och ber än en gång om ursäkt. Ger henne tallriken och försöker VÄGRA ta i mot 20 kr jag sakt jag ville ha för tallriken. Men hon innsisterar och lägger två små guld pengar på min sol stol. Jag tackr för mig och skyndar tillbaka till Coop. Min handlings korg väntar så snäll på mig och jag inser att laga någon middag blir det inte frågan om.

Jag köper rostbiff och potatissallas till middag. Skyndar hem packar in varorna, kör bort bilen. In Snabb plockar bort i  lägenheten och klockan är nu prick fyra. Micke kommer in genom dörren och jag har just gjort allt klart och middagen plockas fram.... BRA JOBBAT ISABELLA!! JAG FIXADE ALLT! 

Efter middagen lugnar allt ner sig och vi åker till Jörgen och grattar Jennifer (Rebeccas kusin) på hennes födelsedag.

Sedan hem igen och slö titta på tv och vid 21 gick jag och la mig för att kliva upp efter 1.15 och nu på jobbet...

Förbaskat vad skönt det ska bli med ledigt nu i sju dagar!


Av Isabella - 18 juli 2012 08:41

God natt, med en liten bit surighet. Solen lyser som aldrig förr och jag måste sov:( förbaskat oxå!

Av Isabella - 18 juli 2012 07:10

Hej glömde ju skriva om mitt JÄVULSKA behov.

 

Ja behöver jag säga mer.... allså jag är så fast i denna läsk att jag nu måste se saningen i vitögat och sluta med det. Allså light drickan är nästan starkar behov än cigg. Jag har nog inte drukigt något annat till maten de senaste 4 åren. Skrämande..... Och det är nästan så att om jag inte har läsk hemma så skulle jag nästan hellre hoppa över maten än att äta. Nu händer det ju ALDRIG att jag inte har det hemma. Jag vill bara med detta inlägg säga att jag ÄR SKIT BERONDE AV DENNA COLA LIGHT!!   

Jag har försökt en massa gånger att få ett slut på detta beronde, men inte riktigt viljat fult ut. Men nu ska jag skriva ett brev till den här läsken och göra ett avsked, så den vet nu att jag är klar med den. Brevet kommer att komma inatt, jag måste verkligen fundera på vad det ska stå i brevet. Ni kommer att kunna följa min kamp om att inte dricka läsk här under Bigger loser hemma version. Följ med och njut, för jag kommer att vara galen!

HOJ!

Av Isabella - 18 juli 2012 06:51

Onsdag idag och jag ser att solen skiner även idag. Så.....underbart. Just nu är jag så här trött

 

Därför försöker jag med att göra något av den timmen som är kvar. Idag kanske det blir att bara chilla, grilla och silla (sola) fast i rimm fras   

Funderade i natt på att man ska göra något vettig med tiden man jobbar natt. Tänkte då att jag kanske skulle börja på en ny kategori här på bloggen. Den skulle då heta FAKTA! Tanken slog mig att jag varje natt jag jobbade skulle börja ta reda på olika saker och fakta om olika saker i världen tex. lutande tornet i pisa, påsk ön, osv.

Jag är ju verkligen inte så bra på sådanna grejor och det skulle väl vara bra att lära sig lite nya saker om världen. Men då så här i nästa stund funderar jag på, VARFÖR jag inte lär mig det jag VERKLIGEN måste lära mig först

SPANSKA!!   

Nu inser jag att min storebror kommer om mindre än en månad och jag har inte öppnat böckerna än!!

Så därför kanske jag gör en spanska kategori eller nått.... jag vet inte, det ända jag vet att jag är en STOR latis!

 

Så det är nog bäst jag  drar på mig glasögorna och börjar plugga lite spanska om jag ska ha en chans att hänga med i samtalen när dom kommer.

I går bokade jag stugor till Storforsen. Vi ska fara dit den första helgen dom är här, och även Jörgen och Emilie ska följa med oss. Super trevligt kommer det att bli.

Nu ska jag sura runt lite innan jag ska packa ihop. Men vi syns inatt igen.  

Av Isabella - 18 juli 2012 00:38

Hej på er. Nu provar jag den nya appen för iphone här på bloggen. Verkar ju funka fint. Fördel är att det blir super enkelt att ladda upp bilder. Nackdelen är att jag har inte hittat några roliga gubbar man kan sätta ut på sidan :( men jag ska söka vidare.... Man måste ju lära sig!

Av Isabella - 17 juli 2012 20:57

Hej hopp på er     Kan vi klaga på vädret idag?? NEJ! Nu har vi ju haft rellativt bra i några dagar och gud så himmla skönt. Varje dag hör man någon såga : passa på och njut i morgon ska det börja regna och åska!

Men huvva vad fel dom har haft....sol sol sol så långt ögat kan nå   

Idag min busiga läsare har jag sovit OTROLIGT länge! Ända fram till klockan 15.10?? !! Helt jävlans otroligt länge och skönt var det oxå.

Det negativa med det hela var att Middangen vart lidande! Det verkar som INGEN annanen jag i våran familj tänker på att middagen lagas inte av sig själv och att man måste ta fram ur frysen senast 12 så saker hinner tina innan 16 om man ska laga mat?   

Men man ska väl inte klaga för det är ju mitt eget fel att mina övriga meddlemar tror att maten kommer av sig själv! Tror banne mig att jag måste göra något åt de nu.....

Efter en nudel middag tog jag och Micke cyklarna och cyklade till Jonas och Whan. En tvärr sväng bara för att få röra på sig lite och för att hälsa på Whans syster som är här och hälsar på från Thailand.

Sedan han jag inte med något mer. Tiden rann ut och jag sitter nu på jobbet igen.

Så det blir dagens negativa sak....

Tiden blir så himmla knapp när man jobbar natt!! Man hinner ju bara stiga upp så ska man bara göra det man måste och sedan iväg på jobb. Tråkigt.....

Imorgon ska vi då och hälsa på Stina och Nicke i deras nya husvagn och fika och snacka ihop oss hur vi ska gå till väga för att smyga in i the gold en cirkel på Status Que eller vad som nu heter. För på lödrag blir det hotell, musik och alkohol....längtar verkligen ,för roligare kan man inte ha när man åker med Stina och Nicke.

Nä nu blir det tv och en massa snokande på nätet så ha det nu bra till nästa inlägg kommer.

Måste försöka bli bättre på bilder oxå....

Kram 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards