Jag kan allt

Alla inlägg den 29 juli 2012

Av Isabella - 29 juli 2012 23:11

God kväll på er eller ska jag säga god natt på er?

Iallafall så idag har det klibbigt ute, vilken fuktighet vi måste ha i luften nu! Och vilken otroligt j_____a huvudvärk jag har oxå. Har fått två alvedon nu och hoppas det går över eller iallfall blir lite bättre.

Idag har det varit en spännande dag. Som ni såg hade vi varit ner till Umeå och kollar in flickorna som vann. Sedan på vägen hem la jag mig i baksättet och sov. När vi kom hem stressade jag in på Coop och sedan hem och slängde ihop en taco middag till oss och Moa och Glenn.    

Jag hade bjudit dom pgr av att han skulle hjälpa mig att prat amed min bror. Så vi fick veta att allt är klar för resan om två veckor. Papper, pass och att dom ahr klart för sig hur det går till att checka in osv.

Tur man har snälla kompisar som man kan ta till hjälp ibland   

Tack så hemskt mycke Glenn och Moa för att ni hjälper mig. Efter detta rusade jag iväg till jobbet med stormsteg och här är jag nu. Denna natt kommer att bli en plågåa om inte denna huvudvärk ger med sig snart !!

Dagens ros går till mitt "våldstanborstande" som jag nu har gjort i två dagar. Vet inte om det beror på det eller vad det var men jag har då inte ont längre och jag skiter nog i tandläkaren.

Inatt ska jag försöka fördriva tiden med lite spanska, musik, röka och tv.....

Sedan undrar jag om ¨ågon av mina läsare läser någon intressant blogg? Jag söker men har inte hitttat någon rikigt än, så lite tips vore trevligt.

Sov gott på er som får så hörs vi en annan dag.


Av Isabella - 29 juli 2012 20:55

GULD !!!!

Det vart guld för Flickorna i Umeå, dom vann hela skiten av totalt 21 spelade lag i deras ålder! Fy fan vad duktiga dom har varit, vad dom har kämpat till sissta droppen svett. Trots en bryten handled, förkylningar och lite skador så kämpade dom sig igen denna cup OBESEGRADE!!!   

Här på första bilden har just signalen gått och dom har kastat sig på backen

En del grinade av lycka en del skrattade och även vi föräldrar la en tår av lycka för dom

 

     


NI ÄR GULD VÄRDA I ALLA BEMÄRKELSER!!


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards