Jag kan allt

Alla inlägg den 24 juli 2012

Av Isabella - 24 juli 2012 08:42

God morgon på er läsare.

Tisdag idag och det finns saker att göra, som för alla andra. Igår var det full rulle. Ringde lite samtal på förmiddagen, men vart inte klokare av de. For och häjlpte mamma att städa och vara till tippen med en massa saker som skulle slängas. Idag blir det att hjälpa Mickes mormor som ska operera sig i armen. Jag ska följa henne till rätt avdelning och se till att hon kommer rätt. Sedan efter det ska jag till mor igen och avfrosta frysen och se om jag kan packa lite saker. I morgon ska dom ha en visning på lägenheten och förhoppningsvis får vi veta om någon tackat ja till den och när vi måste vara ut från den.

På torsdag åker vi till Umeå för att kolla in Rebecca och hennes kompisar. Umeå fotbollsfestival går av stapeln och jag hoppas verkligen att dom vinner dom flesta matchera och har roligt. Fredag börjar allvaret igen och jobb hela helgen står på listan.

Det slog mig att nu är det inte många dagar kvar till min store bror kommer.....  

Jag och Rebecca åker ner dagen före och stannar till i Uppsala hos min faster. Jätte trevligt, för det var några årsen jag träffade henne. Vi kommer även stanna till på Ikea och kanske på "Strutsfarmen" i Ö-vik. Jag har fått ganska många frågor hur det känns att träffa sina biologiska släkningar så här första gången, så nu har jag bestämt att ni ska få se detta. Rebecca kommer att fimla när jag och Abraham träffas så efter åt kommer jag att lägga upp klippet.

SPANSKAN.............. ja ....jag har inte öppnat boken än   Jag borde skämmas!

Jag ska försöka hinna läsa lite varje kväll nu här fram över och få in det viktigaste iallfall. Kram på er för nu så hörs vi när jag har en lugns stund framför mig    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards