Jag kan allt

Alla inlägg den 10 juli 2012

Av Isabella - 10 juli 2012 14:15

Tjen har nu en lite fundering.......

Var in på det berömda Facebook och hittade en koversation om en blottare ( eller om han nu var det) .

Så här började allt.

En kvinna/ tjej är ute och går i tätbebyggt område på en gångväg. Tror hon hade sitt barn med sig i en vagn. Hur gammal barnet var vet jag inte.

Iaffafall så står det en man på sin egen balkong i skjorta vänd ut mot gångvägen med paketet hängande i det fria. Han säger inge eller gör ingenting för att pocka på hennes uppmärksamhet.

Det framkommer att det kanske är något typ av bonde där han bor.

Kvinnan tycker nu att det är obehagligt och sjukt.

Så är karusellen igång, utifrån om hon ska anmäla han eller om hon ska prata med bondet. En massa komentarer och saker skrivs......

Nu undrar jag lite vad som var fel här??Det fanns både människor som tyckte att detta var fruktansvärt/äckligt/ olagligt och dom ville ju absolut inte att deras barn skulle se en jävla äckelgubbe med paketet i det fria.

Sedan fanns det dom som tyckte att det absolut inte var olagligt att vara naken på sin egen balkong och dom undrade då om det var fult att vara naken.....

Själv tycker jag verkligen folk överdriver saker. Jag hade fattat om denna karl hade rört vid sitt kön, sakt något stöttande och försökt påkalla uppmärksamhet.

Men han stod tydligen bara där. Sedan är det roliga, att varje gång det kommer sådanna här liknade diskutioner så drar alltid folk in BARNEN!

VARFÖR!! Varför göra barnen rädda...våra egna åsikter skjuter vi över på barnen. Om det hade varit jag och min dotter som kanske var 4-6 år som komme där och gick och såg denna man. Skulle hon fråga eller nått skulle jag bara skratta och säga att en del är inte riktigt klok och att man behöver inte kolla. Man behöver bara passera och gå därifrån!

VÅRA ÅSIKTER PÅVERKAR VARA BARN! Och bara för att vi är vuxna så innebär det inte att vi har bra åskter jämt. Sedan givet vis ska man varna barn för vissa människor, men man jag göra det på så olika sätt.

Jag tycker ibland att en del människor överdriver en aning på vissa sker. Oftas är det vårna egen kanske erfarenhet som vi lär våra barn.

Tex som om man hela tiden säger hemma att invandrar är duma eller nåt så kommer ditt barn oxå att tycke, fast dom egentligen inte får bilda sig en egen uppfattning. Barn är vita papper som VI som vuxna fyller till 80 procent och sendan fyller dom 20 procent själv.

Vad tycker ni?? Tycker ni jag är helt ute och cyklar eller.

Kan inte denna man om han vill nu stå där och lufta snorren på SIN EGEN balkong? Är det hela världen??

Sedan om vi pratar en blottar,som pratar med VÅRA barn, eller lägger kommentarer om könet eller om saker själv klart ska en sådan människa inte få vara ute och oriva oss och baren.

 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards