Jag kan allt

Alla inlägg den 18 juli 2012

Av Isabella - 18 juli 2012 08:41

God natt, med en liten bit surighet. Solen lyser som aldrig förr och jag måste sov:( förbaskat oxå!

Av Isabella - 18 juli 2012 07:10

Hej glömde ju skriva om mitt JÄVULSKA behov.

 

Ja behöver jag säga mer.... allså jag är så fast i denna läsk att jag nu måste se saningen i vitögat och sluta med det. Allså light drickan är nästan starkar behov än cigg. Jag har nog inte drukigt något annat till maten de senaste 4 åren. Skrämande..... Och det är nästan så att om jag inte har läsk hemma så skulle jag nästan hellre hoppa över maten än att äta. Nu händer det ju ALDRIG att jag inte har det hemma. Jag vill bara med detta inlägg säga att jag ÄR SKIT BERONDE AV DENNA COLA LIGHT!!   

Jag har försökt en massa gånger att få ett slut på detta beronde, men inte riktigt viljat fult ut. Men nu ska jag skriva ett brev till den här läsken och göra ett avsked, så den vet nu att jag är klar med den. Brevet kommer att komma inatt, jag måste verkligen fundera på vad det ska stå i brevet. Ni kommer att kunna följa min kamp om att inte dricka läsk här under Bigger loser hemma version. Följ med och njut, för jag kommer att vara galen!

HOJ!

Av Isabella - 18 juli 2012 06:51

Onsdag idag och jag ser att solen skiner även idag. Så.....underbart. Just nu är jag så här trött

 

Därför försöker jag med att göra något av den timmen som är kvar. Idag kanske det blir att bara chilla, grilla och silla (sola) fast i rimm fras   

Funderade i natt på att man ska göra något vettig med tiden man jobbar natt. Tänkte då att jag kanske skulle börja på en ny kategori här på bloggen. Den skulle då heta FAKTA! Tanken slog mig att jag varje natt jag jobbade skulle börja ta reda på olika saker och fakta om olika saker i världen tex. lutande tornet i pisa, påsk ön, osv.

Jag är ju verkligen inte så bra på sådanna grejor och det skulle väl vara bra att lära sig lite nya saker om världen. Men då så här i nästa stund funderar jag på, VARFÖR jag inte lär mig det jag VERKLIGEN måste lära mig först

SPANSKA!!   

Nu inser jag att min storebror kommer om mindre än en månad och jag har inte öppnat böckerna än!!

Så därför kanske jag gör en spanska kategori eller nått.... jag vet inte, det ända jag vet att jag är en STOR latis!

 

Så det är nog bäst jag  drar på mig glasögorna och börjar plugga lite spanska om jag ska ha en chans att hänga med i samtalen när dom kommer.

I går bokade jag stugor till Storforsen. Vi ska fara dit den första helgen dom är här, och även Jörgen och Emilie ska följa med oss. Super trevligt kommer det att bli.

Nu ska jag sura runt lite innan jag ska packa ihop. Men vi syns inatt igen.  

Av Isabella - 18 juli 2012 00:38

Hej på er. Nu provar jag den nya appen för iphone här på bloggen. Verkar ju funka fint. Fördel är att det blir super enkelt att ladda upp bilder. Nackdelen är att jag har inte hittat några roliga gubbar man kan sätta ut på sidan :( men jag ska söka vidare.... Man måste ju lära sig!

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards